.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 08. 17. - kocsmablog
II. Budavári Sörfesztivál

pixel

> Idén 200 féle sör és sörkülönlegesség kerül terítékre a II. Budavári Sörfesztiválon! A tavalyihoz képest egy nappal hosszabb ideig, még nagyobb helyszínen, sokkalta több sörkülönlegességet felvonultatva várja vendégeit 2012. augusztus 29. és szeptember 2. között a Budavári Sörfesztivál, ahol fellép közel 40 zenekar, a legnépszerűbb stand-uposok, illetve sztárvendégként a Pamutszemű Józsi, alias Cotton Eye Joe című slágerével 1994-ben elhíresült svéd Rednex.

A sör legimpozánsabb magyar ünnepe idén öt napon át, a tavaly jól bevált Hunyadi udvar és az Oroszlános udvar mellett a Savoyai teraszt is belengi. A fesztivál sörnagyköveti tisztségét idén is Aranyosi Péter tölti be-ki, a Dumaszínház állandó fellépője.

De a fesztiválon a főszerep persze idén is a változatos sörkínálaté. A hagyományos termékeik mellett kizárólag erre a fesztiválra főzött különlegességekkel várja a látogatókat a Heineken Hungária, a Dreher Sörgyárak és a Pécsi Sörfőzde, valamint több tucat ritkán fellelhető import sör közül válogathatnak a sörkedvelők. A II. Budavári Sörfesztiválon a tavalyihoz képest kétszer annyi kiváló hazai kisüzemi sörfőzde képviselteti magát egyedi ízesítésű söreivel: vörös, barna, világos, de meggyes, köleses, narancsos, gyömbéres, cseresznyés, csokis és bodzás sör is lesz a kínálatban.

sorfeszt000.jpg

A sörök kóstolására ezúttal is betétdíjas üvegkorsóból nyílik lehetőség, melyet a látogatók hazavihetnek az esemény után, de vissza is válthatják azt. Újdonság viszont, hogy idén kaphatók lesznek 2 dl-es kóstoló-adagok kifejezetten azokra gondolva, akik egy este több sörfajtát kóstolnának annál, mint ami korsóval számolva a mértékbe még belefér.

A sörkülönlegességek mellett közel 40 zenekar és több mint 120 fellépő művész is gondoskodik majd a szórakoztatásról a rendezvény öt napja alatt. A sörfesztivál külföldi sztárfellépője a zárónapon a spéci videóüzenetben beköszönő legendás svéd Rednex lesz, akik 1994-ben robbantak be a köztudatba a „Cotton Eye Joe”-val, amely közel 20 éve töretlen népszerűségnek örvend. A programban a hazai kedvencek is helyet kaptak, fellép többek között: a Republic, Ganxta Zolee és a Kartel, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Firkin, a Joe Cocker Cover Band, illetve a Paddy & The Rats. A Dumaszínház fellépői közül előad: Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kormos Anett és Hadházi László is.

További információk:
http://budavarisorfesztival.hu/
https://www.facebook.com/budavarisorfesztival

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr384716167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása