.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 04. 1. - Fehérbálna
BeerBier
pixel cégér Helyszín: 1097 Bp., Mester u 46.
Látogatás: 2012. március 6. 20:30-23:00
 Bezárt, megszűnt! 

> Mindegyik sör mennyei volt.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 536 9826
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/beerbierbudapest
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 14-24; P-Szo: 14-02; V: 14-24
Extrák: kézműves sörök, konyha, wifi, különterem, tévé (digi)

Árlap

*Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Páter, 650 Ft Békésszentandrási Fekete Korsó, ...
HertogJan, 950 Ft Primator, ...
In Heat búza, 950 Ft Fullers, ...
Granat barna, 650 Ft Copper, ...
Bor (1dl) Rövid (4cl)
... Unicum, ...
... Becherovka, ...
... Jim Beam, ...
... Pálinkák, ...
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítők, ... Angol chipsek, ...
Rostos gyümölcslevek, ... ...
Ásványvíz, ... ...
Red Bull, ... ...

Fotók

*Az albumot a Szindbád blogon talált fotókkal frissítettem

Vélemények

sortura2.png

"Nemrégiben volt szerencsém az első olyan helyet meglátogatni, amelyik csak kézműves söröket vág csapra. Az élmények felemásra sikerültek…

Egyrészt nagy örömmel töltötte el kicsiny szívemet, hogy végre találtam egy ilyen helyet, másrészről viszont lehet éppen rossz időben tettem látogatást az egységben, mert nagyjából csak a sörökről tudok jót mondani.

Az egész onnan indult, hogy olvastam erről a helyről a Folyékony kenyéren, és rögtön felkeltette az érdeklődésem. Az esti BL meccsnézés helyszínét próbáltuk éppen meghatározni, így rögtön jött a kérdés, hogy van-e TV és adnak-e meccset?!?! A kérdésre pozitív választ kaptam, úgyhogy le is foglaltam estére, és már a számban éreztem a minőségi sörök ízét.

A helyre megérkezvén rögtön elém tárult az aktuális kínálat egy puritán pulton. A sörök nem olcsóak ellenben elég drágák. A csapolt sörökből 1 POHÁRRAL került 400-ba a legolcsóbb ott jártunkkor. A minőségükre viszont semmi panasz nem lehet, mert mindegyik sör mennyei volt, és több országból válogatták össze az éppen aktuális „menüt”. A „menü”-höz azt is tudni kell, hogy ha a hír igaz, akkor elég sűrűn cserélgetik a csapolt sörök arzenálját, hogy minél több ínyencséghez legyen szerencséje a fogyasztónak. Üveges sörökből is sokféle van, sok különlegességgel, de az árak itt sem sokkal barátságosabbak. Azt a sörkínálatnál meg kell említenem, hogy a sörkeksz repertoár is elég szélesre sikerült, és amikor egy Békésszentandrási került a kezembe és rákérdeztem, hogy „Pörölyt fognak-e csapolni valamikor?” a pultos arcán a totál értetlenség volt látható. Egy kézműves söröket kínáló vendéglátóegységben szerintem illene tudni, hogy miről beszélnek ilyenkor…

A kiszolgálásról csak annyit tudok mondani, hogy miután 5 percig nem hozták ki a 2 pohár sört(!!!), odajött a pincér és megkérdezte, hogy „mit is kértünk?”. A kiszolgálás csiga lassú a hely méretéhez mérten. Természetesen ezt annyira nem kell komolyan venni, mert még csak most nyitott a hely, úgyhogy majd belerázódnak. Ettől függetlenül idegesített a szituáció.

Lehet étkezni is a helyen, mert a szomszédságában működik a Black Cab Burger nevű étkezde, ahonnan egy ablakon át transzportálják az étkeket és látják el a népet a BeerBier-ben.

A belső design nem hoz semmi extrát, bár remélem idővel ez is változni fog. Néhány sörösüveg van kirakva díszítésként a földszinti részben, viszont az alsó rész hangulatosra sikerült. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy design elem, egy ittas vendég, vagy csak a sietős nyitás eredményezte a férfi WC falán a lyukat a falon, ami valamilyen csőnek/kábelnek lett kihagyva!?

Összességében nézve a helyet nem lesz ez rossz, ha a gyerekbetegségeken túl teszi magát és szerintem ha fél év múlva visszanézek, akkor nagyon is kellemesen fogok csalódni."

"A Mester utcában vannak alkalmas tereptárgyak a kikötéshez, még ha direktbe nem is ezzel a céllal."

Értékelés

  fb
dizájn 5
kiszolgálás 3
közönség 5
zene -
mosdók 4
árszínvonal 2
  3,80

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr814361246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2013.01.21. 17:15:01

Egy kommentben olvastam, miszerint a BeerBier bezárt, ezért a Black Cab Burgereseknél rákérdeztem. Ezt válaszolták:
"Tulajdonosváltás történt, most már Maestro Café és Pub a neve, de ugyanúgy működik, csak korábban nyitnak, reggel nyolckor, és bővült a választék.
Állítólag kézműves sörök is lesznek."
süti beállítások módosítása