.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2011. 10. 21. - apuska
Boat 300
pixel cégér Helyszín: 1093 Bp., Petőfi híd, pesti hídfő, 1. kikötő
Látogatás: 2011. szeptember 28. 18:05-18:55
 Bezárt, megszűnt! 

> Három korty sör után sikerült a Dunának menni.

Adatlap

Elérhetőség: -
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/boat300
Nyitva tartás: H, K: zárva; Sz, Cs, P, Szo: 18-04; V: zárva
Extrák: tánctér, wifi

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Dobozos sör (0,5l)
- Riesenbrau, 300 Ft
- -
- -
- -
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Vini Italia fehér, 150 Ft Bols vodka, 300 Ft
Vini Italia rozé, 150 Ft Jagermeister, 300 Ft
Vini Italia vörös, 150 Ft Ballantines, 300 Ft
- Vilmos, 300 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítők, 300 Ft Orbit, 300 Ft
Naturaqua, 300 Ft Szendvics, 300 Ft
Bomba, 300 Ft -
- -

Fotók

Vélemények

apuska:

"Rég vártam már ennyire kocsmának a megnyitóját, mint a facebookon jó előre beharangozott Bót-háromszázét. Olyan ígéretesnek tűnt. Egy hajó, ahol egy igen egyszerű árképzés mentén minden ital csak 300 Ft!

Szeptember 21-én - a tervezetthez képest egy nap csúszással -, saját bevallásuk szerint készen is állt a vendégek fogadására a legénység. Ehhez képest? Egy héttel később, mikor mi mentünk azzal a feltett szándékkal, hogy ott töltjük a szent szerda estét, olyan kellemetlen tapasztalataink voltak, hogy ahhoz képest az elit kocsmának a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető Zsiráf söröző, ahova innen menekültünk, maga volt a megváltás: rendes sör, iható bor, üvegpohár...

No, de időben kicsit előreszaladtam. Térjünk vissza a kopott bárkára felvezető hajóhídra, amin semmi utalás nem volt arra, hogy ez egy kocsma, elsőre inkább tűnt lakatlannak, épp csak a hajó végében feltűnő néhány sörös rekesz adott reményt, hogy nem egy másik kikötőben vesztegel a Boat 300.

A hajó aljában jobbra egy kicsi terem. Asztalból vagy három, székből vagy hat, egy kisebb keresztgerendán egy nagyobb tévé, és ennyi, nincs is tovább. A hajó aljában balra két mosdókabin, mely pont annyira szűk, hogyha minden elvi alkalmatosságát egyszerre használnánk..., ááá, ebbe bele sem akarok gondolni!

Viszont nem is ez a lényeg. Mert amit annak szántak, ahhoz pár foknyi lépcsőt még meg kellett mászni, s akkor mindjárt szembeköszönt a pult, majd a pult mögül a személyzet, és helyfoglalás után nem sokkal már jöttek is, hogy mit óhajtunk, hisz az asztalok alaptartozékaként jelenlévő itallap áttekintése nem jelent kihívást.

Elsőre! Mert bár Holsten és Carlsberg csapot láttam, sörből csak egyféle dobozos volt, az is silány. Borból dettó. Bár az 3 színben, s lehet, hogy az már kannás! Tömények? Italfajtánként egy márka. De árértékét tekintve még mindig messze ez tűnt a legjobb választásnak, teszem azt energiaitallal kombinálva.

Miként ez egy farakás hajó, fokozottan tűzveszélyes, ergo tilos a dohányzás. A terasz meg nyilván balesetveszélyes, ezért egy kerti szék állta el a kifelé vezető utat, vagyis a falra festett szőke szépség felnagyított sejtelmes mosolya és a süppedős kanapék kínálnak a sok tilalom között némi megnyugvást.

És akkor megérkezett az italunk. Műanyag pohárban! S noha beláttunk a pult mögé, hogy üvegpoharuk is van, a pincérnek ki volt adva, hogy azt nem adhat.

Közben lemenőbe került a nap. Ez ott a Dunával előtérben valóban olyan látvány, ami tényleg a Boat 300 értékei közé lenne sorolható, már ha a természeti jelenségeket ők irányítanák, bezzeg a szemtelenül fiatal Deejay-k fura tánczenei válogatását, amire nincs bocsánat, ha mindig ugyanezt a szintet hozzák.

Mivel a sör szar volt, otthagytuk. Mivel a bor szar volt, kértünk hozzá szódát (persze csak ásványvíz volt), így 600-ért sikerült hígított szarrá oldott fröccsöt kevernünk, mikor is azt vettük észre, hogy a hajó előtt dohányzók már vissza se akarnak jönni, mert a diszkógömb, a pultban átkötött 'ha-jó napló' és a próbababa nem tartogatott több izgalmat.

De nézzük a dolog jó oldalát! Végre tudjuk, ha nyaranként a Nehru parkban piálunk a padon, akkor hol van a legközelebbi WC, és ha ezzel párosul további bátorság, akkor még azt is meg lehet kockáztatni, hogy a Boat 300-nak újabb esélyt adjunk, és megnézzük milyen italokat kínálnak, miként, és hogy miféle társaság koptatja a laminált parkettet, maga mellett tudva a Gellért-hegy képeslapra illő hangulati pluszát?"

kalimpa:

"megettük sajnos a nagyon jól a facebook-on marketingelt boat300 nevű szart. ez egy hajó, amit még csak át sem alakítottak az előző fodrászatból igazán, hanem úgy ahogy volt meghagyták, csak bebasztak pár koszos, szakadt fotelt pár asztallal meg egy kritikán aluli bárpultnak csúfolt valamit, ahonnan osztották az orbit rágót, bort műanyag pohárban, a vodkát műanyag kávés pohárban és a redbullt is egyaránt 300 forintos egységáron. a sör megér egy külön misét, csapoltat még nem árulnak csak dobozost, de abból is a TESCO-s 85.-Ftost, ami hugymeleg volt és szar.

kritikán aluli az egész, nem is értem, hogy ki jár oda, mert én többet ennek a helynek még csak a közelébe sem megyek, az tuti!!!"

dancsopanza:

"A Petőfi híd pesti hídfőjénél kikötött Kri-San fodrászhajóból lett a Boat300 nevű 'kocsma'.

Ez akkor (most nem tudom mi a helyzet) nem volt túl egyértelmű, tehát a hajóhídon még nem lehetetett tudni, hogy vágást kérek vagy vágottat (fele világos, fele barna, sör természetesen). Nem volt semmi arra utaló jel, hogy ott üzemel egy vendéglátóhely.

Sajnos annyira frissen nyitottak, hogy elfelejtették az üvegpoharakat és korsókat kikészíteni, így kerülhetett felszolgáláskor az asztalunkra dobozos sör, csak úgy dobozból, ami nem baj, otthon is így iszom, - bár törekszem az üvegesre a fémes íz elkerülése miatt – de ha már beülünk valahova, akkor még se csak így. A borhoz pedig műanyag pohár. Ez ilyen, nem? Így dukál. Nem értem.

Minden ital 300, cserébe a körülmények és maguk az italok is spártainak mondhatóak: Sör, Schloßmühlewernersgrünerfostaliga, 300,-. Bor, Koccintós „csuhajja”, 300,-. Ásványvíz, 300,-. Ballentine’s, 300,-. Kilépni a szárazföldre, megfizethetetlen.

Jolly presszóhoz képest, a közönséget sem leszámítva, fényévnyi a lemaradás, pedig az sem egy Szabó Ervin Könyvtár. A kiszolgálás viszont rendben volt, csak a felszolgált anyag zömében extra igénytelen. Dohányozni nem lehet csak a hajó hídján. Wc-t nem néztem meg, általában a harmadik sör után szoktam, itt meg sikerült három korty után Dunának menni. Összességében jobban jártunk volna, ha veszünk az aluljáróban egy-két sört, azokkal kiülünk a sétányra és azok elfogyasztása után továbbálltunk volna."

rich:

"Félkész állapotban nyitott. Aki most néz le, valószínűleg többet nem fog..."

"Kilógatni a Duna fölé a bringát, az csak az egyik alternatíva. Van másik! A hajóhíd korlátjához kötni."

Értékelés

  apu kali dan anyi juli fló rics
dizájn 3,5 2 2 3 2 1,5 2
kiszolgálás 4 4 4 2 3 3 3
közönség 3,5 2 2 2 2,5 3 3
zene 2 2,5 1 1 2 2 1
füst 5 5 5 5 5 5 5
mosdók 3 - - - - - 3
árszínvonal 3,5 4 3 3,5 3,5 3,5 3
  3,5 3,25 2,83 2,75 3,00 3,00 2,86

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr123264544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása