.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2011. 09. 27. - apuska
Champ's Sport Pub
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 1074 Bp., Dohány utca 20.
Gyarmati Judit sales manager válaszol.

> Miért járnak vissza? Finom ételek, barátságos légkör, sportos hangulat, tökéletes kikapcsolódás, kedves, udvarias személyzet, jó zene… Kell ennél több?

Adatlap

Elérhetőség: +36 1 413 1655
Web: http://champs.hu/
Facebook oldal: www.facebook.com/champssportpub
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 12-02
Extrák: tévé, kivetítő, csocsó, wifi, különterem, konyha, ital akciók, bankkártya elfogadó

Kocsma10!

01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan a név?
- Az olimpikonok által alapított Champs egyedi hangulatot teremt vendégei számára. Sportolói ereklyék, érmek, kupák, és különböző sportágakra utaló boxok teszik vonzóvá éttermünket. 40 TV, 3 óriáskivetítő, 50 sportcsatorna biztosítja a szurkolást!

Sportmese - pub story: 
„Egy csendes őszi estén öten üldögéltünk egy kiadós foci után az öltöző padján. A kellemes fáradtság nem rontotta a hangulatot, ugrattuk egymást. Miután kiderült, hogy ki volt aznap és ki általában a legjobb, az élet egyéb fontos területei kerültek szóba.
- Menjünk el egy sörre! - kezdeményezte Gyuzsó.
- Inkább kólára! - így Joel.
- Rendben, de ahhoz együnk is valamit - mondta Balu.
- Naná, ha már iszunk, együnk is, de csak valami könnyűt, valami "sportosat" - kontrázott Bence.
- De hol? - kérdezte Puci.
Ekkor mindannyian elhallgattunk. Az öt fáradt, "kiöregedett" versenyző (Gyulay Zsolt, Fábián László, Darnyi Tamás, Szabó Bence, Szalay Balázs) hiába kereste a megoldást.
Néhány perc elteltével valakinek eszébe jutott: csináljuk meg! Csináljunk egyet!
- De olyan hely legyen, ahova éppúgy jó betérni napközben, mint este egy kiadós testmozgás után - javasolta Gyuzsó.
- Ha a magyar sportélet nagyjai is megfordulnak majd ott, ez biztosan így lesz - folytatta Joel.
- Rendben, és persze olyan kaja legyen, ami igazán "sportos" - mondta Balu.
- Az ilyen ételekre jólesik egy könnyű ital, na meg egy kis tánc - tette hozzá Bence.
- De hát hol? - kérdezte Puci.
A kérdésre időközben megszületett a válasz, az ötletet tett követte...

A Champs-et létrehozni jó ötlet volt! Sok vendégünk keresi a nemzeti bajnokságok mérkőzéseit, sokan a Bajnokok Ligája meccsekre kíváncsiak. Hogy a remek hangulatot, a finom kímélő ételeket és a közvetítéseket még többen élvezhessék, kellett egy új hely!”

02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Jelenlegi vendégkörünk 80%-át a 23 év feletti budapesti sportszerető, sportrajongó férfiak alkotják.

03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Természetesen vannak állandó törzsvendégeink. Elsősorban olyan sportolók/sportbarátok, akik egy igazán sportos környezetben szeretnének szurkolni. Szinte baráti kapcsolatot ápolunk velük, hiszen nagyon fontos számunkra, hogy a vendégeink második otthonként tekintsenek a Champs-re. Ezen kívül a déli menünk a környező irodaházak dolgozóit vonzza, akik visszatérnek munka után is, vagy egy-egy céges rendezvényük alkalmával, amihez a helyszínt a Champs biztosítja. Miért járnak vissza? Finom ételek, barátságos légkör, sportos hangulat, tökéletes kikapcsolódás, kedves, udvarias személyzet, jó zene… Kell ennél több?

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- Horváth Gábor olimpiai bajnok kajakozó születésnapja volt a Champs egyik legemlékezetesebb rendezvénye, melyen a meglepetésvendégek - Korda György és Balázs Klári – fergeteges hangulatot teremtettek. Másik említésre méltó eseményünk pedig a Debrecen első BL meccse alkalmából történt, hiszen rengeteg szurkoló közösen drukkolt a csapatnak. A Champs nagy befogadóképességének ellenére még a bejárati lépcsőn is ültek hármasával a szurkolók, hiszen a 40 tévénk egyike itt található, hogy a késve érkező sportrajongók már a Champs bejáratát átlépve élvezhessék a közvetítéseinket. (A csatolt képek egyike például ezt az emlékezetes pillanatot örökíti meg.)

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen árszegmensben?
- Középkategóriás áron kínáljuk a következőket:
Csapolt sörök: Dreher Classic, Pilsner Urquel, Guinness. Palackozott sörök: Dreher Classic, Pilsner Urquel, Miller, Hofbrau weissbier, Dreher Bak, Kilkeny, Dreher alkoholmentes.  Folyóborok: Balatoni Olaszrizling, Balatoni Pinot Noir Rosé, Balatoni Kékfrankos. Palackozott borok, fehérborok: Budai Don Olivér (Irsai Olivér & Chardonnay) 2009/2010 Nyakas Pince, Budai Chardonnay 2009/2010 Nyakas Pince, Mátrai Muscat Ottonel 2009/2010 Solamen, Budai Sauvignon Blanc 2009/2010 Nyakas Pince, Badacsonyi Szeremley Rizling 2008 Szeremley Birtok. Roséborok: Villányi Rosé 2009/2010 Gere & Weninger, Szőlőskislaki Rosé 2010 Kislaki Bormanufakt. – Légli Géza. Vörösborok: Soproni Kékfrankos 2007 Weninger Pincészet, Egri Tréfli 2005/2007 Thummerer Pincészet, Villányi Portugieser 2009/2010 Gere Attila, Villányi Cabernet Sauvignon 2007/2008 Gere Attila, Egri Bikavér 2006/2007 Bolyki János, Szőlőskislaki Merlot – Jánoshegy 2008 Kislaki Bormanufakt. – Légli Géza, Villányi Phoenix Cuvée 2007/2008 (Cabernet Sauvignon & Kékfrankos & Merlot) Gere & Weninger, Villányi Royal Cuvée 2006/2007 Bock Pincészet. Tokaji borok: Tokaji Aszú 3 puttonyos 2003/2005 Disznókő Pincészet Hattyús Válogatás, Tokaji Szamorodni Száraz 2000 Disznókő Pincészet Hattyús Válogatás, Tokaji Szamorodni Édes 2004/2006 Disznókő Pincészet Hattyús Válogatás. Koktélok: Általános klasszikus koktélok. Ételek: Fitness konyha kiegészítve az amerikai-angol pubok klasszikus ételkínálatával (burgerek, tortilla, snack-tál, steak). Nagyobb sporteseményeken speciális menüajánlatok. Szezonális ajánlatok.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Természetesen bővelkedünk programokban sport pub révén. Minden nap a sportműsorok adják az alap hangulatot. Minden nagyobb sportesemény kapcsán van speciális menüajánlat, italakció, ital-promóció. Szeptember 30-ától péntek-szombat este 23 órától bulikat tartunk különböző zenei stílusokkal (funky házibuli zenékkel, mai kedvencekkel vagy éppen a retro stílus slágereivel). Pénteki party-sorozatunk Happy Fridays at Champs néven fog futni, melynek nyitóbulija szeptember 30-án lesz. Italakcióra példaként felhoznám az évadnyitó party ajánlatát, vagyis 2011. szeptember 30-án 23 óráig 500 Ft a Vodka-Szóda-Lime, Vodka-Feketeribizli Shot, Hírös pálinkák, Cuba Libre és a Mojito. A két különtermünk tökéletes helyszíne a különböző rendezvényeknek (például: születésnapok, céges összejövetelek, legénybúcsúk/leánybúcsúk, osztálytalálkozók, koktél-partik, farsangi bulik, díjátadók, sajtótájékoztatók, sportbemutatók, termékbemutatók, táncbemutatók, zenekari fellépések...)

07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- Boxok (saját TV-kel): 60 fő. Lelátó (saját TV-kel, óriás kivetítővel): 40 fő. Plusz asztalok, VIP box (saját TV-kel): 40 fő. Két különterem (egybenyitható, egyik saját bárpulttal, TV-kel, 1-1 óriáskivetítővel): egyaránt 60-60 fős. Összesen: 260 fő (Ültetve).
Különleges szempont volt számunkra a kialakításnál, hogy kisebb és nagyobb baráti társaságok számára is alkalmas legyen a hely a kikapcsolódásra, illetve hogy a számos televízió és a 3 óriáskivetítő tökéletes lehetőséget biztosítson a szurkoláshoz. A két különtermünk megnyitásával bővült a befogadóképességünk, így egyre több és több sportbarát, sportrajongó számára nyújthatunk tökéletes helyszínt és hangulatot a szurkoláshoz. Egyszerre természetesen több mérkőzést is tudunk adni, melyekről akár a weboldalunk programkeresőjében tájékozódhatnak az érdeklődők.
Asztalfoglalás több módon is lehetséges: telefonon,e-mailben, weboldalunkon, de természetesen ha a Facebook oldalunkon érkezik ilyen kérés, ott is lehetőséget adunk erre, hiszen folyamatosan figyeljük, frissítjük, karban tartjuk az oldalunkat.
Kerékpár tárolására lehetőség van közvetlenül a Champs Sport Pub előtt, így biztosítva a drótszamárral érkezők részére a megfelelő kerékpártárolást.

08. Mi a véleménye a dohányzásellenes törvényről, hogyan oldja (majd) meg?
- A dohányzásellenes törvény kapcsán az egyik szemünk sír, a másik nevet. Sport pub révén természetesen fontos számunkra az egészséges életmód. Ennek ellenére mindenképp forgalomcsökkentő hatású lesz számunkra, hiszen a vendégek alkoholfogyasztása része a Champs életének, ami pedig erősíti a dohányzás szükségletét. Vendégeink kényelmét és nikotinszükségletét az elektromos cigaretta árulásával szeretnénk majd biztosítani, amely valószínűleg segíteni fog leküzdeni a törvény hátrányait.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Etalonként szeretnénk megemlíteni az angol pubokat, illetve az amerikai sportbárokat.
Itthon Magyarországon pedig úgy véljük, hogy a saját kategóriánkban a Champs-et nevezhetjük etalonnak, hiszen mi vagyunk az első igazi sport pub az országban. A Champs 2012-ben fogja ünnepelni 10 éves fennállását.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Ha lenne rá lehetőségünk, egy 3D-s meccsnéző helyszínt készítenénk az egyik különteremből.

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr463251178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása