.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2010. 09. 24. - apuska
Tingl-Tangl
pixel cégér Helyszín: Csehország, Prága 1, Karolíny Svetlé 12
Látogatás: 2010. augusztus 21. 14:20-17:50

> A Tingl-Tangl színház, vagy műfaját tekintve inkább kabaré, ahol szerda, péntek és szombat esténkét nővé változik néhány férfi.

Adatlap

Elérhetőség: +420 224 238 278
Web: http://www.tingltangl.cz/
Facebook oldal: www.facebook.com/jana.drtilova.54
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 12-24
Extrák: kerthelyiség, gyereksarok, konyha, traveszti show, tánctér

Árlap

(1 CZK = 11,10 HUF)

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,33l)
Pilsner Urquel 12°, 29 Kč Desperados, 80 Kč
Gambrinus 10°, 23 Kč Corona, 80 Kč
Kozel, 24 Kč Heineken, 50 Kč
kozel barna, 24 Kč Radegast Birrel, 18 Kč
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Frankovka (vörös), 21 Kč Absolut vodka, 60 Kč
Müller Thurgau (fehér), 21 Kč Ballentines, 50 Kč
Rosado (rosé), 21 Kč Becherovka, 40 Kč
Lambrusco (habzóbor), 21 Kč Jagermeister, 50 Kč
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítők, 35 Kč Capuccino, 45 Kč
Rostos gyümölcslé, 30 Kč Forró csoki, 60 Kč
Ice tea, 35 Kč Organikus tea, 50 Kč
Red Bull, 80 Kč Hermelin saláta, 125 Kč

Fotók

A bulifotók a Tingl-Tangl facebook profiljáról valók.

Vélemények

apuska:

"Újra és újra rá kell jönnöm, sör- és sorstársaim nem figyelnek a részletekre. Tény, hogy piszok szomjas volt már a nép, és lassan a csapvizet is képesek lettek volna meginni, ennek ellenére úgy tértek be az első ígéretes kerthelyiséggel kecsegtető sörcsapoló helyre, hogy a bejárat mellett található plakátra pillantást se vetettek. Pedig aztán! A fotók láttán többen fejvesztve menekültek volna.

Bár a Tingl-Tangl valóban egy jól szabott kerthelyiséggel rendelkező étterem, de nem igazán az ételeiről híres. A Tingl-Tangl színház, vagy műfaját tekintve inkább kabaré, ahol szerda, péntek és szombat esténkét nővé változik néhány férfi, és egy terítőnyi színpadon tátikázik meg riszálja – főként hölgyközönségnek - a fenekét. A helyet a Sziget fesztiválon szocializálódottaknak a Magic Mirrorhoz tudnám hasonlítani, és azoknak, de akik valaha is jobban belefolytak a melegekre specializált budapesti éjszakai életbe, azok itt a Capella, illetve az Alibi Café programkínálatát is felismerni vélhetik.

Egy cseh újságcikk szerint a fellépők szakmájuk mesterei. Amit művelnek, az zenés játék, látványos kosztümjeikben főként cseh énekesnőket parodizálnak, de ha valódi nevén nevezzük a gyereket, akkor azt egy úgy hívják: traveszti show. És miként ez egy show, jegyet kell rá váltani. Ennek 150 cseh korona alkalmanként az ára, amely szerda esténként teljes egészében lefogyasztható, péntek-szombat meg próbálj annak örülni, ha bejutsz. (Itt jegyzem meg, Csehországban nem csak a könnyű drogok használata megengedett, de az azonos neműek házasságára is van lehetőség.)

Kérdés, ennyi lényegi információ után regéljek-e arról, amit mi nappal tapasztaltunk? Az kőoroszlán faragásos gangról, fákról-bokrokról, az udvarias pincérekről, a tányérra györörűen pakolt ételekről, a titkos garázs előtti gyereksarokról, a néha léha légpuska céltáblaként is funkcionáló Kofola reklámtábláról, a zöld nyugágyakról, a kalapos-kacsintós kerti szoborról, a meghitt és családias hangulatról. Úgy sejtem, ez nagyon más, mint amivé egyes éjjeleken változik, és nagyon más, mint amihez anno Lovasi András adta a nevét Tingli-Tangliként."

kalimpa:

"Prága, szikrázó napsütés, éppen bejártuk a turista kötelezők felét, mikor is ihatnékunk támadt. persze, hogy nem a legnépszerübb Váci utcára hasonlító főutcában, inkább vágytunk egy hamisítatlan prágai csehóra. mellékutcákba be, szem nagyra nyit és ni-ni, Tingli-Tangliba benéz.

határozottan jó lesz nekünk felkiálltással be is senderedtünk csak úgy szépen lazán, amolyan tingli-tanglisan. nagyon kellemes belső udvar fogadott minket, de nem a pesti romkocsma hangulatban, hanem igenis igényesen elkészítve, kifinomult modorú színekkel, igényes asztalokkal és kijövő pincérekkel, akik serényen figyelték és lesték kívánságainkat némi kihagyással és a barna sörök lefelejtésével. az árak, nekünk magyaroknak itt is feldolgozhatatlanok, mondhatni, a minőségi sör is kurva olcsó és a kaját is elfogadható áron mérik. a WC teljesen kultúrált, a kiszolgálás figyelmes, a kert hangulatos, és érdekes a belső tér is. zene ugyan nem szólt, de ez semmit nem vont le a hely értékéből. ötös."

tapi:

"Nagy teraszos kertjével nagyon tetszetős hely ez, amíg kellemes az időjárás. Az asztalok körül elég hely van, nem úgy, mint sok frekventált és túlárazott turista lehúzó helyen, ahol egymást érik a terítők. Alapvetően kellően igényes hely sörözéshez is, bár sokkal inkább étteremként funkcionál. Az étel nem a legolcsóbb, kínálata sem túl széles, s a bő köret mellett elférne több feltét is. Sebaj, kell a salátából a vitamin a sörön edző sporttársaknak! A kellemes hangulat mindezt feledteti, és jó pár órára maradásra késztet. Különleges igényektől nélküli vendégeknek jó szívvel ajánlható!"

"A bicikli-kérdés nappal nem kérdés, tágas a kert, látótávolságban bőven elfér. Na, de ha éjszakai bulira mész?" Bizonyára, odakinn, az éj leple alatt jól el lesz akkor is.

Értékelés

  apu kali dan fec str tapi
dizájn 3,5 4,5 4 4 4,5 4,5
kiszolgálás 3,5 4,5 4 4 4 3,5
közönség 3 4 4 4 4 3,5
zene - - - - - -
füst - - - - - -
mosdók 4,5 5 5 4 4,5 5
árszínvonal 4,5 5 5 3 4,5 4,5
  3,80 4,60 4,40 3,80 4,30 4,20

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr802319847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása