Helyszín: 1106 Bp., Jászberényi út 7-11. Látogatás: 2010. július 7. 15:00-18:40 |
> Hogyan készül a sör, vannak-e rágcsálók a gyárban, mire jó az energiavisszanyerő tartály, hogyan kell sört kóstolni, vizezik-e a csapolt sört a kocsmákban? Gasztrobloggerekkel járt párban/gyárban a kocsmablog videós stábja.
Videó
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr292155304
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
barnabasmusic · http://barnabasmusic.blog.hu 2010.07.16. 12:25:51
akkor némely helyen mitől vizes a téma? azaz íztelen?
nokia4610 2010.07.17. 16:38:23
Nem vizezett, csak van olyan, ahol a tulaj jobb, pörgősebb napokon nem pl. Arany Ászokot, vagy Soproni ászokot tesz fel a csapra, hanem házisört,aminek a neve simán Ászok, és ez ízben eltérő, vizesebb lehet.
SLACÓ 2010.07.18. 01:15:12
@barnabasmusic: Régebben, egyes krimókban az is előfordult, hogy a korsó alján lévő már egy deci szódavízre csapoltak sört...
.. Utolsó kommentek