.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2010. 05. 4. - apuska
Black Dog Pub
pixel cégér Helyszín: 1111 Bp., Lágymányosi u. 12.
Látogatás: 2010. április 14. 17:20-23:25

> A különterem a régen itt működő szexvideotéka bőrkanapékkal továbbgondolt változata, emiatt szülinapi vagy diplomaünneplős bulikra kifejezetten ajánlott.

Adatlap

Elérhetőség: +36 20 337 2103
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Black-Dog-Pub/471215959604773
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 8-23
Extrák: nyerőgép, tévé, wifi

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
Lasko, 390 Ft Zipfer, 390 Ft
Lasko barna, 420 Ft Foster's, 420 Ft
Stiegl Weizengold, 620 Ft Newcastle Brown Ale, 420 Ft
Krombacher (0,4l), 570 Ft San Miguel, 420 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Cserszegi fűszeres, 70 Ft Zsindelyes ágyas pálinkák, 600 Ft
Zweigelt félédes, 80 Ft Ballentine's, 540 Ft
Bock borok (borkönyv szerint) Unicum, 390 Ft
- Becherovka, 350 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítők, 140 Ft Capuccino, 250 Ft
Cappy gyümölcslevek, 210 Ft Forró csoki, 400 Ft
Nestea, 210 Ft Mojito, 750 Ft
Naturaqua, 170 Ft Padlizsánkrém pirítóssal, 500 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Hogyasszondja úgy kezdődik: A BME mellett a Móriczhoz közel, található jó pár kocsma, ahol eltölthetsz egy mámoros estét. Hogy miért válaszd ezt?... A Facebook oldalukon van néhány egyszerű érv, a kocsma átalakítása előttről pár kép, egy régi, ámde szelídebb fekete kutyás logó (nem a mostani Dobermann), és most épp 69 lájkoló. Teltházzal működő helynek minek is az újabb propaganda vagy saját honlap? Jó ez így!

A Black Dog Pub ugyanis pörög. Nyilván azért is merték bezárni két és fél hónapra és felújítani tavaly ősszel, mert volt rá fizetőképes igény. A legtöbb sarokba ritka kényelmes bőrgarnitúrákat raktak, hozzá méretben passzoló strapabíró asztalokat, a falra és plafonra direkt meggyűrt cigifüsttűrő halványsárga tapétát, mely a falilámpák fényében külön érvényesül, ahogy az a megszámlálhatatlanul sok apró fotó is a megszámlálhatatlanul sok apró képkeretben, régi idők learchívált emlékei, gyaníthatóan a brit birodalom iparosodásnak nekifutott korszakából. Ezeken a falakon aztán vannak ám még polcok, a polcokon meg újabb apró tárgyak, pl. jó néhány szódásüveg, régi rádiók, kancsók, kalap, egy piros emeletes busz, vasaló, óra, sörös fémkriglik, földgömb, repülőgépmodel, megannyi petróleumlámpa...

Jelzem, a csapos akkor is diszkréten jófej, ha nem mosolyog, mert mikor épp nem volt elég korsó - emiatt lassú volt a kiszolgálás -, bőszen ajánlgatni kezdte minden asztalnál, hogy zsiráfból inni mennyivel jobb. Mennyivel? Tudjuk mi, hogy semennyivel, csak ha gyorsabban iszol, mint mások!

A kocsma berendezése alapján egy angol pubra hajaz. A Lasko sör finom és szlovén, a tévéken magyar meccs ment, a hangfalakból amerikai rock szólt, a címerállat black dog alias dobermann szuperkutya pedig egy német fajta - ebben a soknemzetiségű, jellemzően egyetemi kavalkádban mégsem éreztük csehül magunk."

kalimpa:

"budai úri muri közel a morzsihoz: belépve a rideg pincncehelységbe menten elkap valami jó érzés, szívesen kérek én a csapostól, már majdnem azt mondom, hogy hello, a szokásosat főúr - pedig először találkozunk szemtől szemben. kellemes a krimó aurája, valahogy elkap a - még jövök ide - érzés. pedig semmi felemelő nincs itt, csak egész egyszerűen jó, emberszámba vesznek, kiszolgálnak udvariasan, nem túlzóak az árak, finom a sör, és kérésünkre a főúr nemhogy lehalkítja, egyenesen leNÉMÍTJA az éppen aktuális focimeccset. abszolút pozitív, ezt miért nem, vagy legalábbis csak kevés helyen lehet érezni?!

szokásos barna faburkolat mindenhol, barnára pácolt asztalok és padok, szemnek kellemes képek a falon, duruzsoló emberek körülöttünk, meccs végeztével rendkívül értelmes és okos rock zene, viszonylag tiszta és kultúrált WC - ámbáááár itt szót emelnék a WESTERN SALOON lengő ajtóra, ami elég kiábrándító, mikor az ember magát nézegeti a koedukált tükör előtt és vigyorog a fejébe 30 focirajongó meccsnéző figura.

de amúgy többre szavunk nem lehet, ez egy jó hely, én szerintem..."

dancsopanza:

"Egyszerű kis kocsma, extra felfedezésére nem tettem szert, de legalább söröztünk egy jót. A megközelítésre nem lehet panasz, mert eléggé forgalmas csomópontok és - nem elhanyagolhatóan - kollégiumok tőszomszédságában van. Ráadásul még egy sarkon is. A pult és a wc, amiket inkább érdekesnek találtam, az előbbit nem tudom leírni, ahhoz oda kell állni, az utóbbiban pedig roppant szimpatikus, hogy szappan, meleg víz és kéztörlő is voltak. (Nekem már ez is izgalomszámba megy.) A kiszolgálás inkább normális mint kedves, meg aztán nem nevezném kedvesnek a meglett féfiember pultost. Jó ez a hely mindenre, sok randizó párocska fordult meg az idő alatt, de volt magunkfajta muslinca is bőven."

strasszi:

"Egy adriai túlélő mondat: Jos jedno hladno Lasko pivo, molim! Hogy került ide ez a remek szlovén sör, amit a magyarok leginkább az adriai nyaralásról ismernek? De tényleg!? És még barna verzió is van? Fini, még ha nem is olyan olcsó.

Egyetemi városrész egy kocsmája, ennek megfelelően nem vártam túl nagy színvonalat viszont alacsony árakat. Tévedtem! Meglepően kellemesen berendezett kocsma. Nagyon újszerű állapotban. Olyan érzésem volt, hogy kár a disznók elé gyöngyöt szórni. Valószínűleg csak magamból indultam ki. Én egyetemista koromban be nem mentem volna egy ilyen helyre, hisz biztos drága, és nem nekem való, és az is valószínű, hogy ha nem is dobnak ki, udvarias kiszolgálásban nem lesz részünk. De hát változik a világ, manapság, már korábban is igényesebbek az emberek. Szóval szép a hely, és az egyetemi blokkok közelsége és a jó berendezés miatt vegyes a közönség. A kiszolgálás is kellően rendes, már csak a sört kéne egy picit olcsóbban mérni."

ágica:

"A Black Dog Pub egy jó hely és jó pont. Korábban igénytelen, füstös és ehhez képest drága kocsma volt, amelynek egyetlen előnye a versenytársakéhoz képest: a hosszabb nyitva tartás. Aztán felújították, és de jól is tették! A Black Dog szinteket lépett felfelé: az igényes, pubos belső és a kedvező árfekvés meghozták a népszerűséget, amit mi sem mutat jobban, mint hogy a hely minden este tele van, többnyire egyetemistákkal. Éppen ezért érdemes korán érkezni, vagy akár asztalt is foglalni, hogy kényelmesen legyen helyünk, mert innen egy darabig nem akarunk majd elindulni.

A Fekete Kutyában ihatunk szlovén sört, kimért bort, koktélt vagy valami alkoholmenteset, és pár féle sörkorcsolya közül is választhatunk. Ha nagyobb társasággal érkezünk, felmerülhet a zsiráf vásárlásának gondolata, mert hogy itt az is van, így a megspórolva a várakozást, magunknak csapolhatjuk az újabb adagot. Nem kimondott randipont, de ideális vidám baráti beszélgetésekhez. A különterem a régen itt működő szexvideotéka bőrkanapékkal továbbgondolt változata, emiatt szülinapi vagy diplomaünneplős bulikra kifejezetten ajánlott. És akkor a különleges gonddal elhelyezett tévékről még nem is szóltam, ugyanis a WC-t kivéve nincs olyan hely a kocsmában, ahonnan ne lehetne rálátni legalább az egyik készülékre - akár meccset nézni. Ha már a WC-nél tartunk: szép, zárható, de érthetetlen, hogy a lengőajtó helyett miért nem rendes ajtóval választották le a mosdót a többitől.

Az alapvetően kellemes összbenyomást egyedül a nyitott ablakok ellenére is erős füst és a viszonylag lassú kiszolgálás rontja csak."

"Talán találsz valamit."

Értékelés

  apu kali dan flet str ági kicsi
dizájn 3,5 3,5 4 4 3,5 4,5 3
kiszolgálás 4,5 4 4 4 4 4 3,5
közönség 4 4 4 4 4 4 4
zene 4 2 4 3,5 3 3 2,5
füst 2,5 3,5 3 3 3 2,5 3,5
mosdók 4 4,5 - 3 4,5 4,5 2
árszínvonal 4 3,5 3 3,5 4 3,5 3,5
  3,79 3,57 3,67 3,57 3,71 3,71 3,21

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr811974513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mixer 2010.06.08. 11:56:24

a black dog kilehelte lelkét.

drink 2011.02.22. 12:59:35

Megtekinthető a Black Dog Pub honlapja a www.black_dog.fw.hu címen.

Tempus-Anh 2012.10.25. 13:50:25

Újjászületett szebb formában, nyugalom...:)
süti beállítások módosítása