.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2009. 04. 9. - apuska
Morrison's 2 Music Pub
pixel cégér Helyszín: 1055 Bp., Honvéd u. 40.
Látogatás: 2009. április 08. 18:15-22:45

> Annyira tele van hely party-ready puccos picsákkal és faszokkal, hogy az már irritáló az én harmadik iksz feletti lelkemnek. Szerda délután van a rohadt életbe!

Adatlap

Elérhetőség: +36 1 374 3329
Web: http://morrisons.hu/morrisons_music_pub2
Facebook oldal: www.facebook.com/morrisons2
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 17-05
Extrák: 6 tánctér, koncert, ital akció, tévé (digi), kivetítő, karaoke, darts, csocsó, biliárd, játékgép, kerthelyiség, különterem

Árlap

Csapolt sör (0,4l) Üveges sör (0,5l)
*Morrison's, 480 Ft Edelweiss, 580 Ft
Zlaty Bazant, 650 Ft Amstel Bock, 580 Ft
Heineken, 750 Ft Coronita (0,33l), 880 Ft
- Guiness (0,33l), 950 Ft
Bor (1dl) Rövid (3cl)
Soproni Kékfrankos, 250 Ft Jim Beam, 800 Ft
Egri Leányka, 250 Ft Rézangyal mézes ágyas, 1000 Ft
Debrői Hárslevelű, 250 Ft Sierra Gold tequila, 1000 Ft
Balatonboglári Rosé, 250 Ft Unicum, 800 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Rostos gyümölcslevek, 400 Ft Capuccino, 400 Ft
Szénsavas üdítők, 300 Ft Rágó, 250 Ft
Ásványvíz (0,33l), 400 Ft Tea, 250 Ft
Red Bull, 850 Ft Zsíroskenyér, 300 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"A Morrison's 2 nem tudta kinőni Süss fel nap gyermekkori betegségét, a futballmeccseken szocializálódott rendteremtő buflákok még mindig ott ülnek a bejárat végiben a priccsen, s szemernyi kedvesség nélkül osztják az észt: 'piát nem lehet bevinni', 'a táskát vigyétek a ruhatárba'. Oké Főnök! Aztán megértettem miért...

Válság idejére Morrison's 2, akciós a sör, akciós a koktél, hirdeti magát sok helyütt a napközis táborokat szervező spéci tagozat. Hogy mennyi itt a kiscsaj? Anyuka vajon tudja, hogy mi folyik itt, s mire ad zsebpénzt? Koktélozni sikk. Nagyon trendi ahogy a jeges színes szirupból kiáll a szívcsi, órákat lehet felette ücsörögni, közben csacsogni, s ettől azt kell mondjam, még a gyanús névre keresztelt akciós Morrison's sör ellenére ez egy csajos valami.

Mondom azért is, hogy VALAMI, mert ez nem egyszerű kocsma, inkább szórakoztató központ, egy cuki rucik nélküli mini pláza. Mertek a tulajok nagyot álmodni! Először is, hogy a nyári teraszigény ne ölje meg a helyet, felvásárolták a teljes szomszédos körúti gangos házat, melyet részint beépítettek, részint meghagytak irodáknak (sehol egy panaszkodó lakó), aztán a teljes udvart berendezték, télen fűtik, nyáron a fényt szűrik, és az esetleges esők ellen egy elegáns sátortetővel védik.

Az első emelet egyik felét összenyitották, s ott meg kialakítottak egy hatalmas, színvonalas játéktermet. Biliárd, darts, csocsó, szimulátorok, s azok a bazinagy koronglökdösős asztalok szegélyezik a szintet, s mindehhez olyan csili-vili dizájn, mely felsőfokon elégíti ki az igényeket.

És hát akkor ott van még a régi örökség, a zabigyerek, a pincerendszer. De most ez is csak addig pang, míg odafenn be nem népesülnek az újabb helyek, este 7-8 között már gyűlnek ide is a legkülönfélébb arcok: külön-külön termekbe a koncertre vágyok, az R'N'B-re és funkyra picsarázók, a retróra gerjedők, a house-ra szeletelők, a hangukat karaokéban hallatni akarók. És mindenhol üvölt a zene! Fél méterről nem értjük egymást, túl kell kiabálni a világösszességet; rendben, elfogadom, ide az emberek szerda este is bulizni jönnek.

Az italakciónak 21 órakor vége. Onnantól vérszívás, drágaság, 3 centiliteres felesek, 4 decis csapolt sörök, de hogy ki ne járkálj töltikézni: belépőjegy, és a remek üzleti érzékkel becsalogatott többszáz fiatal egyszerre marad hoppon, s mérlegel, mit is igyon eztán, mert azért még kívánja, főként ha reggelig van maradása, ej, kicsit azért, jó munkavállalóként, problémájukra irigykedve tekintek."

kalimpa:

"tévelygésre adhat okot az ide látogató nagy közönségnek... dilemmák sora ami aggasztóvá is válhat... szemet gyönyörködtető is lehet a kamaszlányok formás idomainak csodálása... 9 óráig érdemes az akció kihasználása, vagy még tovább is... a zene magával is ragadhat, amitől dagadhat a lelkesedés egy pár láb megtáncoltatására, miközben bambán lehull a lepel a foglalt táblácskákról... és akkor mi van, kérdezhetnénk, hát beesik az eső, és mégsem, sátortető a védőháló... akrobatikus mozgás-koktél ez kérem, mégha meggyes is... tálcán jön a döbbenet s vele együtt a sárga nedü... éhségcsillapító zsíros szörfdeszka... rosszakaró ha rossz a karó így szerda este, de még csak az sem, ha itt a tavasz és vele együtt a dagadó szünet a sulikban... visszatérésre adhat alkalmat a kopott este leple, nem egyszer, nem kétszer..."

fletó:

"Ez maga a paradicsom!"

strasszi:

"Kisördög: Bakker, dolgoztam egész nap! Tolom bele a GDP-t az országba, túlórázok meg minden. Közben a cég vonja az adót meg a járulékot, fizetek, mint az a katonatiszt. Még meg se kaptam a fizut, de már csak a fele van meg. Bekaphatják! Válság van, ezért még jobban kicsavarnak. Bírod te még vazz! Toljad köcsög! Most végre szerda van és lehet egy kicsit lazítani. Elköltök egy picit abból, amit termeltem és megmaradt a levonások után. Megajándékozom magam egy két sörrel, jót tesz a depresszió ellen. Okosba, hogy azért maradjon jövő hétre is, kétszáz buznyákos serecske jó is lesz mára. Vazz ez csak 4 deci! Ó az euro konform kurva anyátokat! Mindegy, ebből öt az négy és még így is csak egy ezredest költök agysejt pusztításra. Morison’s sör. Ez ám a márka! Kanizsai sörgyáras hordóból, de iható. Közben már fél nyolc és gyűlik a nép. Annyira tele van hely party-ready puccos picsákkal és faszokkal, hogy az már irritáló az én harmadik iksz feletti lelkemnek. Szerda délután van a rohadt életbe, nem péntek este! Holnap meló van! Ja hogy nektek nincs, ti sem termeltek az országnak. Lenn a sötét pince mélyén, egy segbebugyi müköröm punci árammal baszott vonaglása közben megkérdezte tőlem, hogy milyen zenét játszik ez az banda, drum and base-t? Mi van?!? Kifakadok, mint egy gennyes pattanás: HELYETTETEK FIZETEM A KÖZVILÁGITÁST, a jó életbe. Tizenegyre hazaérek, másnap bár kialudtam magam, kibaszottul fáj a fejem, és nem csak sörtől keserű a szám. Lehiggadok és tolom tovább.

Kisangyal: Én nem voltam a süsüben sose, csak anekdotákból ismerem. Ennek az új helynek bejött a marketingje. 200 pezó a sör és ötszáz minden koktél este kilencig. Tö-ké-let-es! Úgyse akarok sokáig maradni, mert holnap sok a dolgom, jönnek a határidők. Lelazítok előtte egy picit. Nagyon nagy volt a zsongás. Tömeg volt, pedig nem kicsi ez a szórakozóhely. Három szinten lehet nyomulni: alul egy zegzugos pincerendszer, sok pulttal és egy koncerttérrel. Középen egy udvar, ami frankón meg van csinálva, a kivetítőn megy a meccs. Fent meg állítólag biliárdasztalok is vannak. Szóval van itt hely rendesen, és a délutáni italakció is jó fogás, mert szemmel láthatólag korán megtölti a helyet. Élet van itt kérem szépen! Ezt még meg is fejeli egy folk-rock koncert a végén, ami nekem bejött, de látszott, hogy a közönség nagy része már táncolni akar slágerekre is. Táncolni hajnalig, hisz tavasz van! Bárcsak maradhattam volna."

"Ne húzd ki a gyufát a szélesvállú beengedőknél: nem bringabarát hely, örülj, ha neked jut jó."

Értékelés

  apu kali dan flet str tapi
dizájn 4,5 4 4 4 2 4
kiszolgálás 3,5 3 4 4 1 5
közönség 4 4,5 5 5 4 4
zene 4 3,5 3 3,5 3 3
füst 4 3 5 4,5 4 4
mosdók 3,5 3,5 3 4 2,5 4
árszínvonal 3 4 5 4 3 4
  3,79 3,64 4,14 4,14 2,79 4,00

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr411055305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sTr · http://kocsma.blog.hu 2009.04.10. 16:00:37

Whoa! A kőműves-dekoltázs nagyon kemény!

Laja123 2009.05.29. 00:23:27

A koncepció jó lenne, a berendezés, a hely hangulata remek volna..., DE a személyzet, és a gyakorlati megoldások kritikán aluliak.
A helyi biztonságiak a klasszikus ork fajtából lettek verbuválva, 18 éves korig talán nem zavaró, ha állatként hajtják az embert, és tapló módon beszélnek vele. (ez látszik is a látogatókon)
Aki ad magára, elkerüli ezt a helyet.

bcn2008 2009.09.08. 11:38:40

tegnap két koktélt ittam meg a helyen. egy-egy fajta alkohol volt mindkettőben, semmi durvulás hétköznap kora este. egyiknek sem volt köze sem ahhoz, amit kértem. ránézésre hasonlított, de az ízük pocsék volt. ezek után 8-kor el is jöttünk. fél 10-re már konkrétan émelyegtem, majd fél éjszaka nem aludtam úgy kikészítette a gyomrom az a valami, amit itt akciós koktélnak neveznek. aki nem akar beteg lenni, az is elkerüli ezt a helyet.

mqqq 2009.09.08. 12:38:43

@bcn2008: 9 előtt más fajta (olcsóbb) cuccokból keverik a koktélt, azért adják 500-ért. Hehe. 9 után már minőségi röviditalokból vannak, de az áruk is olyan akkor már.

Juiceka 2009.11.15. 08:32:06

"MEG KELL TALÁLNOM !!!! Keresem azt a 21 éves, kispesti srácot, akivel zárásig táncoltam november 9én hétfőn a Morrison's 2 ben, a kis terem dobogóján... Fehér felső, barna pulcsiban volt, magas, barna hajú és szemű igen jóképű az úr. Ha valaki látott minket, ismeri őt, mindenképp jelezze nekem!!! lila felsőben voltam, kék farmer, fehér fülbevaló, szőke,176 magas, kékszemű...

info.papp.judit@gmail.com
20-319-9898
reglapom: Juice, Papp Judit"

athos026 2009.12.21. 01:53:17

Két dolog:

- Vizezik a csapolt sört
- A belépőjegyre 500 Ft van irva, de 1000-et kérnek érte.

Drisdönyú 2010.05.21. 15:52:57

Sziasztok, ehhez a helyhez nekem is hozzá kell szólnom.

Életemben egyszer vettek rá, hogy bemenjek a "moriba", azt is megbántam.

Tudni kell rólam, hogy alapból azt a tipikus tuc-tuc zenét hallgatom, ami ma olyan menő a clubbokban, és amire a 14-28 éves korosztály rázza a seggét. Zenét lehet élvezni, de az ilyen helyeket nem, nekem fontos, hogy ha beülök valahova, akkor ott nyugodtan tudjak beszélgetni a társasággal, legyen valami háttérzaj, zene sose tesz rosszat a helynek, de ne nyomja el az "intellektuális" témáinkat.

Nah tehát, bementem a helyre, barátnőm rávett, menjek be vele. Ránézek a gorillára, gondoltam köszönök, végülis megszokás, ha belépek valamilyen vendéglátó helységbe, illik köszönni. Rámnéz, betoloncol. Nah mondom, kezdem érezni a party feelinget. Nem szeretném részletezni az éjszakát, de számomra nagyon negatív volt. Egyetlen elfogadható hely a billiárdos rész, a többit el kéne tűntetni.

A "törzsközönségről" még annyit, hogy tinipicsák, és arabok/görögök/kurdok kedvenc helye, de persze "ha jobbra tekintenek, láthatják azt, ahogy egy 17 éves, fehér ruhás, oldalt lenyírt hajú fiú, az övén egy oriási csattal épp próbál fűzni egy 16 éves lányt, akinek az öltözékén nincs semmi feltűnő, és nem lóg ki a segge a miniszoknyából, de csak azért mert annyira szűk, hogy összefogja" eset is előfordulhat.

Lányoknak: Ha úgy döntötök, hogy ide akartok menni bulizni, az italjaitokat folyamatosan figyeljétek, nem ritka ezen a helyen a GHB(jaja, az a nagyon híres partydrog).

Nálam ez a hely csak 1 korsót kap, de mert 0 nincs:)

Drisdönyú 2010.05.21. 15:56:35

utóiratként annyit hozzátennék még, hogy csak akkor vagyok a Mori közelében, ha barátnőm ott van, akkor is csak elé megyek. Ezt viszont kénytelen vagyok, mert mióta egyszer ott volt a barátnőivel bulizni, küldött egy smst hajnali fél 1-kor, hogy segítsek, mert nagyon fél, hogy meg fogják erőszakolni, és nem engedik ki a táncparkettről. Kellemes érzés volt, de ahogy tudtam ott voltam a helyen, addigra kint volt hál' isten.

kalimpa · http://kocsma.blog.hu/ 2010.05.21. 22:52:49

@Drisdönyú: nnna,ez fasza kis sztori,sajnálom...mi sem járunk már talán pont a hasonló szituk miatt egy jó ideje...

Drisdönyú 2010.05.22. 10:56:35

Hál isten megoldódott, azóta ott nem volt ilyen:)

Ps.: Tetszik a blogotok, mint kocsmajárónak külön öröm olvasni a híreket. Sajnálom, hogy a törzshelyeim nincsenek fent, de majd vmikor talán azokról is olvashatok:) Ahogy nézem a térképet, egy körzetben jártok végig:))

apuska · http://kocsma.blog.hu 2010.06.02. 16:28:39

@Drisdönyú: Írtam neked privátban levelet, de visszapattant. Kérlek küldj egy valós e-címet a kocsma.blog.hu@gmail.com -ra, hogy továbbíthassam. ;)

apuska · http://kocsma.blog.hu 2015.03.26. 09:46:26

Elég komoly dizájn hostellel bővítette a Morriso's 2 a funkcionalitást. Romkocsmákból nyert ihlet, de miért ne lehetne ráhúzni egy koktélos-táncos sémára is? www.fullmoonhostel.com/
süti beállítások módosítása