.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2020. 10. 21. - kocsmablog
Jägermeister Brass Band premier

Fergeteges hangulatú bulin mutatkozott be a fővárosi Bálna rendezvénytermében az a 9 tagú fúvószenekar, akik mostantól a népszerű italmárka égisze alatt lépnek fel különböző rendezvényeken. A várva-várt bulin fellépett még a Kelemen Kabátban, és bemutatkoztak az új Jägermeister DJ-k. A több száz fős közönség minden produkciót vastapssal jutalmazott. A járványhelyzetre való tekintettel a rendezvény szigorú biztonsági intézkedések mellett zajlott.

A 2019-ben lett meghirdetett felhívásra az ország minden sarkából jelentkeztek tehetséges fiatal zenészek. A háromtagú zsűri egy személyes meghallgatás keretében kiválasztotta a huszonkét legjobbat: 3 dobost; 3 bariton szaxofonost; 3 alt szaxofonost; 3 tenor szaxofonost; 3 harsonást; 4 tubást és 3 trombitást. Ők voltak a finalisták, végül az interaktív közönségszavazatok döntötték el, hogy kik kerültek be a zenekarba. Közel 10.000-en voksoltak, a végeredmény pedig egy izgalmas, igazi karakterekből álló csapat lett, akik bármit eljátszanak, nem ijednek meg a kihívásoktól.

Becs József, a Jägermeister márkamenedzsere így összegezte a zenekar alakulásának hátterét:

A Jägermeisternél márkaként az a küldetésünk, hogy elhozzuk az embereknek életük legjobb estéit, bulijait. Ezért kiemelten fontos számunka az élmény marketing, amikor a fogyasztóink személyes élményeken keresztül találkozhatnak a márkánkkal és persze a termékünkkel. Sok ilyen aktivitásunk volt a múltban is, és most úgy döntöttünk, hogy a német Jägermeister példája alapján, de más utat választva, a most alakuló zenei programunkon belül létrehozzuk a Jägermeister Brass Bandet. A zenekarunk alapvetően a modern Brass Bandekhez (pl. a Lucky Chops) hasonló repertoárt fog játszani: népszerű pop, rock és elektronikus zenei számokat újragondolva, fúvós hangszerekre és dobra. Rövid, nagyon pörgős, szórakoztató fellépésekkel készülünk, amelyek garantáltan beindítják az estét.

Fotók: Király Lilla Vivien

A Jägermeister Brass Band tagjai: Erdei Sára tenorszaxofonos, Varga Nóri harsonás, Baraciusz Nikosz tubás, Bille Gergő és Szelevényi Vito trombitások, Ördög Krisztián baritonszaxofonos, Gyebróczki Máté és Szabó Sipos Ágoston dobosok, Havlik Márton altszaxofonos.

Kapusi Viktor producer irányításával a bemutatkozó koncert repertoárja olyan nagy sikert aratott feldolgozásokat tartalmazott mint: Britney Spears – Toxic; Super Mario Medley; Pharrell  Williams – Happy; LMFAO - Party Rock Anthem. A Kelemen Kabátban frontemberével – Horváth Boldival – közösen előadták a népszerű Nyári gyerekek című sláger fúvós változatát, a zenekart a közönség többször visszatapsolta! A koncert után a buli hajnalig tartott, a talpalávalóról az új Jägermeister DJ-k gondoskodtak, azaz Regán Lili és a Szeresd a Trashem Bébi formáció.

És hogy mik a hosszútávú tervek az újonnan alakult zenekarral? László Dávid, a Jägermeister promóciós managere úgy fogalmazott:

Nagyon nehéz egy party-zenekarnál hosszútávú tervekről beszélni a jelenlegi helyzetben. A lehetőségeinkhez mérten szeretnénk minél több releváns helyszínen fellépni a zenekarral. Szeretnénk, ha egy összeszokott, a márka lendületét magában hordozó csapat minőségi zenéjével tudnánk a fiatalokat szórakoztatni, eleinte kisebb rendezvényeken, a jövőben pedig fesztiválokon is! Az álmunk, hogy a jövőben akár önálló, teljesen a zenekarra írt számokkal tudjunk megtölteni egy albumot és valójában az emberek legjobb estéit hozhassuk el, aminek csúcspontja egy Jägermeister Brass Band produkció. 

Fotók: Király Lilla Vivien

A zenei élmény mellett a partyn Jägermeister koktélkülönlegességeket is lehetett kóstolni, és a bátrabbak értékes nyereményekért próbára tehették az ügyességüket egy hatalmas Jägermeister terepasztalon. Természetesen nem hiányzott a Brass Band fotófal sem, ahol a rajongók sorban álltak a zenekar tagjaival.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cifra palota, a szar is le van szarva, letört a szarvas szarva, hadd szóljon a tubarózsa, szaxi mega harsona, az angyali kar koronáját ledobta, felköpött, hátat fordított, aláállt, placcs. ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ #félperces #asszociáció #kocsmablog #jager #jäger #jagermeister #jägermeister #agancsoskóla #likőr #gyógynövénylikőr #jagermeisterbrassband #jägermeisterbrassband #brassband #sajtótájékoztató #ingyenpia #zenekar #koncert #buli #kelemenkabátban #budapest #bálna #cet ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ Kövesd minden felületen a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát! - mert született e célra ezen a néven egy Facebook csoport! ░░░░░░░░░░░░▄▄░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░ ░░░░░░░░░░█░░░█░░░░░░░ ░░░░░░░░░█░░░░█░░░░░░░ ███████▄▄█░░░░░██████▄ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█ ▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█░ ██████▀░░░░▀▀██████▀░░

Kocsmablog (@kocsmablog) által megosztott bejegyzés,

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr4616248128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása