.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2020. 04. 1. - kocsmablog
A F**k Coronavirus sör profitja az orvosoké

A koronavírus ellen harcoló, egészségügyben dolgozókat segíti a Hara'Punk Brewing nevű magyar sörfőzde azzal, hogy adománysört készít. Az ebből az alkalomból készülő új főzet teljes profitját a vírus ellen harcoló orvosoknak ajánlják fel.

A koronavírus elleni küzdelmet támogatja új sörével a Hara'Punk Sörfőzde. A F**k Coronavirus egy közösségi finanszírozásból készülő sör lesz. Aki támogatja a kezdeményezést, szavazhat majd a sör típusára, illetve a neve a többi pártfogóval együtt rákerül a címkére is, továbbá annyi üveggel kap majd a sörből, amennyit az adománygyűjtési időszak alatt rendel.

harapunk-logo.jpg

A kezdeményezéshez 2020. április 21-ig lehet csatlakozni úgy, hogy a sörfőzde oldalán található űrlap segítségével tetszőleges mennyiségű F**k Coronavirus sört rendelsz, ők pedig a teljes profitot a koronavírus legyőzésére fordítják.

A F**k Coronavirus nyáron készül majd el, a megrendelőket pedig minden lépésről tájékoztatják a sörfőzők, egészen addig, amíg az elkészült sör átvehető lesz. A támogatás biztosan jó helyre megy, hiszen arról, hogy milyen eszközöket vásárolnak a támogatók segítségével, a járvány kezelésén dolgozó orvosokkal egyeztetnek majd, hiszen ők tudják leginkább, hogy mire van a legnagyobb szükség.

A beérkező felajánlások pontos összegéről, az átadás módjáról és a megvásárolt eszközökről illetve gyógyszerekről részletesen tájékoztatják majd azokat, akik megrendelésükkel csatlakoznak a kezdeményezéshez.

A F**k Coronavirus kezdeményezés honlapján a két sörfőző, Simonfai Balázs és Csanád Márton így fogalmaz:

A koronavírus hatásait mind vállalkozásként mind magánemberként mi is egyből megéreztük. A sok bizonytalanság, megválaszolatlan kérdés és zuhanó gazdasági mutatók mellett könnyű azt gondolni, hogy tehetetlenek vagyunk, pedig ez nem igaz!

Kitaláltuk, hogyan segíthetnénk a legtöbbet a koronavírus elleni küzdelemben, de ehhez a Hara’Punk egyedül kevés, Rátok is szükségünk lesz! A megoldás természetesen a sör. Egy olyan sör, mellyel támogatod a koronavírus elleni küzdelmet, és mikor elkészül, meg is ihatod. Sőt, mint feketeöves sörfogyasztó és vírusellenes harcos, a címkén még a neved is rajta lesz és a sör típusára is szavazhatsz!

Lentebb olvashatjátok a terv részleteit. Kérünk, ha tudod, támogasd a kezdeményezésünket!

A 0,33 literes F**k Coronavirus! adomány sör ára 1000 Ft/db.

Vedd és vidd!

fuckcorona_bottle.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr5215596000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása