.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • kocsmablog: A Gondozó után 2016. május 12-én új korszak vette kezdetét, és lett a csodás kerthelyiségből Bujdo... (2019.01.05. 21:42) Gondozó
  • kocsmablog: Hogy mikor került lakat a Vaskapura, számunkra rejtély, de hogy 2016. szeptemberétől már Otthonka,... (2019.01.05. 21:12) Vaskapu taverna
  • Leooo: @efi: Mert az árazás színvonala e szerint volt besorolva, azért. 1972-ben a IV.osztályba sorolt ko... (2018.12.28. 00:21) Vendéglátóhely kategóriák
  • efi: Azon felül, hogy ezt így kipolírozták, mégis mire volt jó azon kívül, hogy a falon lévő táblácskán... (2018.12.27. 13:45) Vendéglátóhely kategóriák
  • kocsmablog: Hideg van, és franc se kívánkozik a tetőre? A 360 Bar adott most egy pofont a szezonalitásnak, igl... (2018.12.27. 11:20) 360 Bar
  • apuska: És el is érkeztünk a történet végéhez. A Corvin Club bezárt, a bulikat elköltöztették először a TE... (2018.12.21. 12:12) Corvintető
  • Utolsó 20
2018. 10. 8. - kocsmablog
Soproni Óvatos Duhaj APA

Tovább szélesíti a sörkülönlegességek portfólióját Magyarország kedvenc sörmárkája. A Soproni Óvatos Duhaj termékcsalád a kézműves sörforradalom úttörőjeként ismert American Pale Ale (APA) típussal bővül.

A magyar fogyasztók egyre nagyobb előszeretettel kóstolnak új ízeket. Ezt felismerve, a Soproni az Óvatos Duhaj IPA után egy újabb sörkülönlegességet vezet be a magyar piacra, ami ezúttal a kesernyésebb, férfiasabb ízek rajongóinak kedvez. A Soproni Óvatos Duhaj APA egy olyan sörkülönlegesség, amely egyszerre épít a sörmanufaktúrák kreativitására és a nagy sörgyárak tapasztalatára, az IPA és Démon népszerűségére.

ovatosduhaj.jpg

Molnár Orsolya, a Soproni brand managere az online sajtótájékoztatón az újszülöttről így nyilatkozott:

Az IPA sikere után nem szerettünk volna hátra dőlni. A sörforradalomnak mi, nagy gyártók is azt köszönhetjük, hogy a fogyasztóink nyitottak a különböző sörtípusokra és a változatosságra. A Soproni Óvatos Duhaj termékcsaláddal arra törekszünk, hogy könnyen fogyasztható, a magyar ízléshez közel álló variánsokat kínáljunk a fogyasztóknak, ez alól nem kivétel az APA sem. Ezúttal is fontosnak tartottuk, hogy olyan terméket készítsünk, amely mindenkinél betalál, annál is, aki szereti a felsőerjesztésű söröket, de annál is, aki most próbálkozik először és nem mozdulna ki annyira a komfortzónájából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Soproni (@soproni_sor) által megosztott bejegyzés,

A megbízható minőségben készülő Soproni Óvatos Duhaj APA 5,5%-os alkoholtartalmú szűretlen sör, könnyen iható, kellemesen kesernyés, egyedi és különleges illatú. A Chinook és Simcoe komlóknak köszönhetően az íze karakteres, komlós, de a felsőerjesztésű élesztőnek köszönhetően a virágos, gyümölcsös jegyek is visszaköszönnek, mint általában az ale söröknél.

sproniapa.jpg

A terméket a Soproni a fertőrákosi Krois Breweryvel szorosan együttműködve fejlesztette. Így a Soproni Óvatos Duhaj APA sörkülönlegességben egyszerre van jelen a Soproni és a HEINEKEN Hungária több évtizedes gyártási tapasztalata, és Mühl Erik, a Krois Brewery sörmesterének kreativitása.

Lehmajer Viktor, a Soproni sörmestere a társulásról elmondta:

A kis főzdék rugalmasak az innovatív megoldásokban, a kísérletezésben. Ezért döntöttünk úgy, hogy az APA fejlesztésnél bevonunk egy kisüzemet, a Krois Brewery-vel meg egészen természetes módon találtunk egymásra: egy üzemlátogatás, néhány megbeszélés és sörözés után hamar működni kezdett a kémia.


Mühl Erik
hozzátette:

Nagyon örültünk és természetesen megtiszteltetésnek éreztük a felkérést. Mi a Krois-nál nem gondolkodtunk a döntésen, hanem egyből bele is vágtunk. Ezt azóta sem bántuk meg, sokat tanultunk és szinte folyamatosan tanulunk egymástól. Jó érzés, hogy egymás partnerei vagyunk, szakmailag tudjuk egymást támogatni. Bízom benne, hogy sikerült egy olyan sört megalkotni, ami sok ember kedvenc itala lesz.

sorfozok.jpg

A dobozos, illetve palackos kiszerelésű kék címkés Soproni Óvatos Duhaj APA októbertől található meg az üzletek polcain, ugyanabban az árszegmensben, ahol az IPA és a Démon. További sorsáról a fogyasztók döntenek!

Akik már megkóstolták és véleményezték:

- Kontár Komlókutató: Soproni Óvatos Duhaj APA
- Sörbúvár: APA-s szülés - Soproni Óvatos Duhaj APA
- Magyar Konyha online: APA-komplexus Sopronban
- Szűretlen: Megjött APA

soproniovatosduhajapa.jpg

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr3414279587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.