.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • Pável: sokat elmond a helyről 2 dolog: a közelben lakó brit nagykövet törzshelye, illetve folyamatosan lá... (2019.05.10. 13:41) Majorka
  • kocsmablog: A Beerbox friss sajtóközleménye szerint bárhol, bármikor, az íze és a társaság miatt sörözik szíve... (2019.05.08. 11:18) Beerbox
  • Étteremkritikus: @Leooo: Szóval az 1998 és 2007 között érvényes törvény alapján ment szerinted 1972-ben az árazás? :) (2019.04.30. 08:20) Vendéglátóhely kategóriák
  • Árpa Jankó: @elmeherceg: Nem szerencsés és félreérthető a fogalmazás az oldalon. Ha tudod hol van a közeledben... (2019.04.22. 13:31) Beerbox
  • elmeherceg: Nektek működik? Mert nekem nem :( Azt mondja, válaszd ki a legközelebbi helyet, majd válassz a sör... (2019.04.08. 22:14) Beerbox
  • apuska: A régi Aznap helyére költözött a Bárka Borbár... Ugyanakkor egy 2019 február 10-i bejelentés szeri... (2019.03.28. 23:34) Aznap
  • Utolsó 20
2018. 10. 8. - kocsmablog
Soproni Óvatos Duhaj APA

Tovább szélesíti a sörkülönlegességek portfólióját Magyarország kedvenc sörmárkája. A Soproni Óvatos Duhaj termékcsalád a kézműves sörforradalom úttörőjeként ismert American Pale Ale (APA) típussal bővül.

A magyar fogyasztók egyre nagyobb előszeretettel kóstolnak új ízeket. Ezt felismerve, a Soproni az Óvatos Duhaj IPA után egy újabb sörkülönlegességet vezet be a magyar piacra, ami ezúttal a kesernyésebb, férfiasabb ízek rajongóinak kedvez. A Soproni Óvatos Duhaj APA egy olyan sörkülönlegesség, amely egyszerre épít a sörmanufaktúrák kreativitására és a nagy sörgyárak tapasztalatára, az IPA és Démon népszerűségére.

ovatosduhaj.jpg

Molnár Orsolya, a Soproni brand managere az online sajtótájékoztatón az újszülöttről így nyilatkozott:

Az IPA sikere után nem szerettünk volna hátra dőlni. A sörforradalomnak mi, nagy gyártók is azt köszönhetjük, hogy a fogyasztóink nyitottak a különböző sörtípusokra és a változatosságra. A Soproni Óvatos Duhaj termékcsaláddal arra törekszünk, hogy könnyen fogyasztható, a magyar ízléshez közel álló variánsokat kínáljunk a fogyasztóknak, ez alól nem kivétel az APA sem. Ezúttal is fontosnak tartottuk, hogy olyan terméket készítsünk, amely mindenkinél betalál, annál is, aki szereti a felsőerjesztésű söröket, de annál is, aki most próbálkozik először és nem mozdulna ki annyira a komfortzónájából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Soproni (@soproni_sor) által megosztott bejegyzés,

A megbízható minőségben készülő Soproni Óvatos Duhaj APA 5,5%-os alkoholtartalmú szűretlen sör, könnyen iható, kellemesen kesernyés, egyedi és különleges illatú. A Chinook és Simcoe komlóknak köszönhetően az íze karakteres, komlós, de a felsőerjesztésű élesztőnek köszönhetően a virágos, gyümölcsös jegyek is visszaköszönnek, mint általában az ale söröknél.

sproniapa.jpg

A terméket a Soproni a fertőrákosi Krois Breweryvel szorosan együttműködve fejlesztette. Így a Soproni Óvatos Duhaj APA sörkülönlegességben egyszerre van jelen a Soproni és a HEINEKEN Hungária több évtizedes gyártási tapasztalata, és Mühl Erik, a Krois Brewery sörmesterének kreativitása.

Lehmajer Viktor, a Soproni sörmestere a társulásról elmondta:

A kis főzdék rugalmasak az innovatív megoldásokban, a kísérletezésben. Ezért döntöttünk úgy, hogy az APA fejlesztésnél bevonunk egy kisüzemet, a Krois Brewery-vel meg egészen természetes módon találtunk egymásra: egy üzemlátogatás, néhány megbeszélés és sörözés után hamar működni kezdett a kémia.


Mühl Erik
hozzátette:

Nagyon örültünk és természetesen megtiszteltetésnek éreztük a felkérést. Mi a Krois-nál nem gondolkodtunk a döntésen, hanem egyből bele is vágtunk. Ezt azóta sem bántuk meg, sokat tanultunk és szinte folyamatosan tanulunk egymástól. Jó érzés, hogy egymás partnerei vagyunk, szakmailag tudjuk egymást támogatni. Bízom benne, hogy sikerült egy olyan sört megalkotni, ami sok ember kedvenc itala lesz.

sorfozok.jpg

A dobozos, illetve palackos kiszerelésű kék címkés Soproni Óvatos Duhaj APA októbertől található meg az üzletek polcain, ugyanabban az árszegmensben, ahol az IPA és a Démon. További sorsáról a fogyasztók döntenek!

Akik már megkóstolták és véleményezték:

- Kontár Komlókutató: Soproni Óvatos Duhaj APA
- Sörbúvár: APA-s szülés - Soproni Óvatos Duhaj APA
- Magyar Konyha online: APA-komplexus Sopronban
- Szűretlen: Megjött APA

soproniovatosduhajapa.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr6814279587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.