.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • kocsmablog: Bombahírrel nyitott a 4. Kraft Sörfesztivál: Az európai kézműves sört alapjaiban formáló BrewDog s... (2018.09.17. 16:38) IV. Kraft Sörfesztivál
  • apuska: Valljuk be, nagy a Csíki a "hogyan kerüljünk be a sajtóba ingyen?" műfajban, a Heinekennel való ha... (2018.09.13. 10:22) Tiltott Csíki Söröző
  • acidcow: Sajnos azóta ez a hely is megszűnt, a helyét átvette egy teázós - reggelizős valami. Kár érte, fas... (2018.09.12. 21:12) Platós
  • acidcow: Szerintem hangulatos hely volt, nagyon csíptem. Szerintem általában jó zenék mentek, legalábbis ne... (2018.09.12. 20:50) Katapult kávézó
  • Sigil: Akkor a sok jó véleményhez egy rossz is. A főnöknek rohadtul a személyzet körmére kellene néznie, ... (2018.09.05. 17:02) Club 32 söröző
  • kocsmablog: Majd ami bemutatta az eredményt: 24.hu/elet-stilus/2018/08/14/nem-talaltunk-szavakat-erre-a-sorre/ (2018.09.05. 12:54) A Soproni keresi az ország legjobb sörfőzőit
  • Utolsó 20
2018. 09. 4. - kocsmablog
Indul az első magyar champagne-bár hálózat

Champagne-bárok nyílnak a főváros vendéglátóhelyein belül, ahol a legjobb champagne-okat és magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket árusítanak. A külön erre a célra kialakított pultok mögött csak a témában szakértő sommelier-ek állhatnak, akik időről időre tematikus workshopokat és kóstolókat, pezsgővacsorákat is tartanak.

Prémium champagne-okat és pezsgőket egybegyűjtő champagne-bárok nyílnak több fővárosi vendéglátóhelyen: a külön erre a célra kialakított pultokban több évig érlelt, vagy akár évjáratos Vintage pezsgőket lehet pohárral kóstolni. A franchise tulajdonosa Bárány Péter, aki a növekvő piaci igényekre reagálva hívta éltre az önálló márkaként működő The Champagne Bar-t.

champagnebar.jpg

A franchise referencia pultjával a 27. Budapest Borfesztiválon, a Budai várban lehet először találkozni, ahol 16 féle champagne és az újdonságnak számító champagne-i technologiával készült, 3 féle Brebis pezsgő lesz kapható:

Folyamatosan nő a kereslet a pezsgőkre és champagne-okra, miközben a hazánkban forgalmazott teljes választékot egyetlen hely sem vonultatja fel. Ennek fő oka, hogy a forgalmazók általában egy adott márkát preferálnak. A The Champagne Bar különlegessége, hogy a legnagyobb champagne házakat hozza el a fogyasztóknak ugyanabba a pultba. Az üzlet kialakításánál nem feltétel egy önálló vendéglátó egység átalakítása, bárhová könnyen beépíthető. A cél, hogy a kifinomultabb ízlésű vendégeket és a pezsgőzéssel ismerkedő fogyasztókat is kiszolgáljuk, ezért elérhetővé tesszük, hogy a hagyományos sortiment mellett a minőségi champagne-ok és pezsgők bárhol felkerüljenek az itallapokra a lehető legtöbb forgalmazótól.

brebis.jpg

Az első önálló champagne-bár október elején a Jászai Mári téren nyílik, majd ősz végén átalakul egy Liszt Ferenc téri meglévő vendéglátó egység is. Kora tavasszal további két népszerű belvárosi vendéglátóhelyen épül át a meglévő pult, és a tulajdonos reménye szerint hamarosan Debrecenben és Szegeden is találkozhatunk champagne-bárokkal.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr9914224277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.