.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 03. 1. - apuska
Siesta Pub

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.

Cím: 1064 Budapest Izabella utca 85.
Válaszol: Kovács Dávid, ügyvezető
Google Maps

Telefon: +36 30 516 3188
Facebook: fb.com/siestapubbudapest
Web: http://siestapub.com/

Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?

Úgy érzem, sokat tettem hozzá a Siesta életéhez és fejlődéséhez, így azt hiszem, sajátomnak mondhatom a helyet. Professzionális pultosokkal és partnerekkel dolgozunk együtt.

 

Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?

1997-ben kapta a Siesta nevet, majd később Fullmoon-ra keresztelte át az új bérlő. Sajnos az ő munkássága nem vitte eredményre, így 2012-ben megszűnt a hely. 2015 októberében vettük át mi, akik Siesta Pub-ként teljesen új arculatot és fiatalos hozzáállást adtunk a helyhez.

 

Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?

A vendégkörünk alapvetően 30 alattiak, vannak törzsvendégeink, családias a hangulat, nyugodt a környezet, és pultosok azok, akik miatt leszoktak hozzánk!

 

Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!

Úgy érzem, a fél éves indulásunk óta, minden pillanat különleges, kezdve a nyitóbulinktól az első problémákon át, a jelenlegi fellépések és quiz estekig.

 

Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?

A sörcsapon Staropramen és Borsodi van, plusz további 12 fajtából áll az üveges kínálat. A további kínálatban vannak Schiszler borok és sörkorcsolyák, teljesen elérhető áron.

 

Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?

Heti programjaink között quiz estek, akusztikus fellépések, 1-et fizet kettőt kap koktél akció és egyéb programok szerepelnek. Minden héten egyedi akciókkal várjuk a vendégeinket. Jellemzően sport csatornákat mutatunk a tévében, és a Spotify vagy a Youtube kínálatából tudunk zenét bedobni.

 

Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?

A kerékpárt a hely előtt le lehet láncolni az ablakunkhoz. Az utcafronton helyezkedik el a Pub és 18:00 órától minden nap és egész hétvégén ingyenes a parkolás. Nagyjából 50 fő befogadására vagyunk alkalmasak.

 

Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?

A forgalmunk a kezdetek óta folyamatosan növekszik, e még így is egy nyugodt környezetet tudunk garantálni. Az aktuális törvények nem befolyásoltak a vendégkörünket.

 

Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?

Andersen. Miért? Mert egyedi arculatával, egyedi italaival nevet teremtett magának a fiatalok körében, és aki ide szeretne elmenni a barátaival, az nem csak egy kocsmába akar menni, hanem az Andersenben szeretné eltölteni az estéjét. Mi pontosan ezt szeretnénk.

 

Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?

Helyszínt változtatnék, és nem egy pincében folytatnám a tevékenységet.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr58428488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása