.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • kocsmablog: A Gondozó után 2016. május 12-én új korszak vette kezdetét, és lett a csodás kerthelyiségből Bujdo... (2019.01.05. 21:42) Gondozó
  • kocsmablog: Hogy mikor került lakat a Vaskapura, számunkra rejtély, de hogy 2016. szeptemberétől már Otthonka,... (2019.01.05. 21:12) Vaskapu taverna
  • Leooo: @efi: Mert az árazás színvonala e szerint volt besorolva, azért. 1972-ben a IV.osztályba sorolt ko... (2018.12.28. 00:21) Vendéglátóhely kategóriák
  • efi: Azon felül, hogy ezt így kipolírozták, mégis mire volt jó azon kívül, hogy a falon lévő táblácskán... (2018.12.27. 13:45) Vendéglátóhely kategóriák
  • kocsmablog: Hideg van, és franc se kívánkozik a tetőre? A 360 Bar adott most egy pofont a szezonalitásnak, igl... (2018.12.27. 11:20) 360 Bar
  • apuska: És el is érkeztünk a történet végéhez. A Corvin Club bezárt, a bulikat elköltöztették először a TE... (2018.12.21. 12:12) Corvintető
  • Utolsó 20
2015. 01. 22. - apuska
Gázfröccs Streetfood Konyha
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 9400 Sopron, Deák tér 28.
Lázár László ügyvezető válaszol.

> A konyhánkat Budapest egyik legjobb street food séfjével raktuk össze, az étlapon burgerek, pizzák és pub food-ok vannak.

Adatlap

Elérhetőség: +36 99 787 783
Web: http://gazfroccs.com/
Facebook oldal: www.facebook.com/gazfroccs
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 17-01; P, Szo: 17-02; V: zárva
Extrák: kerékpár tároló, kiülős rész, kutyabarát, konyha, tévé, wifi, kiállítás, koncert, ital akciók, kézműves sörök

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Tavaly január óta üzemeltetem a helyet, azóta rengeteg újítást, változtatást csináltunk. Bővítettük a kínálatunkat, sok programot szervezünk, próbálunk haladni a korral, és kihasználni a hely lehetőségeit. A személyzet is a duplájára nőtt azóta, egy stabil hat fős csapattal dolgozunk.

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- 2011-ben nyitott a hely Sopronban, a Deák téren, egy régi polgári lakásban, amihez egy szép, egyedi belső kert is tartozik. A név meg azt hiszem csak úgy jött…

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Sok törzsvendégünk van, akik kitartottak mellettünk az évek során, és reméljük, hogy tetszeni fognak nekik az új ötleteink is, amiket 2015-re tartogatunk. A vendégkör sokszínű, de alapvetően egy fiatalos hely vagyunk, fiatalos személyzettel.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Az egész tavalyi év emlékezetes volt, sok dolgot sikerült megcsinálni, amit elterveztünk. Májusban megnyitottuk a konyhánkat, szeptemberben a második pultot, decemberben megnyílt a pincénkben a BrainLab élő szabaduló szobája stb.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Sopronit csapolunk, van üveges Heineken, Gösser, Edelweiss, 5 féle kézműves sör, fény még champagne is, nyáron szörpök, télen forralt bor, kávé, tea. A konyhánkat Budapest egyik legjobb street food séfjével, Susánszky Ádámmal raktuk össze, az étlapon burgerek, pizzák és pub food-ok vannak. 

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Havi rendszerességgel játszanak dj-k, zenekarok, de volt már színházi előadás és kiállítás is. Tavaly nyáron a környező vendéglátó helyekkel összefogva megrendeztük a 4Sarok Fesztivált, amit remélem idén folytatunk. Zene mindig szól, és meccset is lehet nálunk nézni.

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Kerékpárt egyelőre a folyosóra, vagy a hely elé tehetnek a vendégek, de nyárra tervezünk belső kerékpár tárolót is.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Azt gondolom, lehet panaszkodni, de lehet javítani is a színvonalat, újítani és izgalmasabbá tenni egy helyet, az talán többet segít.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
-Itthon rengeteg jó hely van, akik inspiráltak minket is, külföldről meg a vendégekhez való hozzáállást tanulhatjuk el.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Átgondolnánk mit tudunk kezdeni a felső és alsó szinttel, amik egyelőre részben kihasználatlanok.

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr317094415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.