.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 01. 20. - kocsmablog
Bearanyozzák a napjaid!

pixel

> Milyen szépen csillog, milyen jól cseng... ARANY. És mi jut eszedbe róla, ha inni kell? Ha odafigyelnél a nagyüzemi sörfőzdék aktuális kampányaira, akkor biztos az Arany Ászok Ünnepelős lenne az egyik tétel, míg az Arany Fácán a másik. Vegyük őket sorra, hogy s mint!

A Dreher Sörgyárak a limitált kiadású Arany Ászok Ünnepelőssel nyitotta a decembert az ünnepi alkalmakhoz. Mondván, minden nap van ok az ünneplésre, és ezt a tézist erősítendő mindjárt fel is soroltak néhány kevésbé ismert alkalmat, már ha egy ennyire egyszerű mutatványhoz valakinek tényleg külön indok kell:

December 1. - A magyar rádiózás napja. December 4. - Bányásznap. December 7. - A polgári repülés napja. December 11. - Nemzetközi hegy nap. December 29. - A magyar kártya napja. Január 1. - Újév. Január 8. - A pezsgőfürdőzés napja. Február 11. - Fehér ing napja. Február 21. - Meteorológus nap.

A hattagú Arany Ászok márkacsalád portfólióját tehát egy új, limitált kiadású termékkel bővítették. A megjelenésében is prémiumnak szánt Ünnepelőst különleges alkalmakhoz ajánlják, kizárólag dobozban kapható, de csak február végéig, szóval mindenki nyomban csapjon le rá, aki megkóstolná. Na, de nézzük, hogy miben is különbözik egymástól az a 3, amit valamennyire komolyan lehet venni, vagyis nem alkoholmentes, illetve nem citrom, mojito vagy vérnarancs ízesítésű:

aa.jpg

Arany Ászok
Világos sör. Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, komló, komlókivonat
Tiszta, enyhén komló és aromás illatú világos sör. Íze gyengén malátás, finoman kesernyés.
Alkoholtartalom: 4,3% (V/V)
Kiszerelés: palack, PET, doboz, hordó

Arany Ászok félbarna
Minőségi félbarna sör. Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, komló, komlókivonat.
Kellemes, enyhén édeskés, karakteres keserűvel rendelkező félbarna sör. A komlós és karamelles illat harmonikusan egészíti ki az Arany Ászokra jellemző aromát. Színe áttetsző vörösesbarna, habja krémszerű, tartós.
Alkoholtartalom: 5,1% (V/V)
Kiszerelés: palack, doboz

Arany Ászok Ünnepelős
Minőségi világos sör. Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricagríz, komló, komlókivonat.
Ebben a sörben szervesen épül egybe a karakteres keserű, a malátára és karamellre emlékeztető íz/illat, valamint a finom komló aromája. Telt íze ellenére, üdítő jellegét kellemes csípősségű szén-dioxid egészíti ki, mely növeli élvezeti értékét és ihatóságát.
Alkoholtartalom: 5,0% (V/V)
Kiszerelés: doboz
Balling fok: 11,65%

És akkor most Arany Fácán. A HEINEKEN Hungária a tavalyi sikeres promócióival főként Kelet-Magyarországon elérte, hogy elsőként ne a sűrített paradicsom, és ne is a szlovák söripar büszkesége, a jól csengő Zlatý bažant jusson erről a névről eszükbe, hanem a kiváló eladási statisztikákat produkáló Arany Fácán, ami egyes vendéglátóhelyeken már csapon is feltűnt. A "Fácán" a 80-as években ért népszerűsége csúcsára, majd napjainkban újjászületve, de a megszokott ízben koronázza meg a fáradt férfiak munkás hétköznapjait, mert kedvező ár-érték aránya vonzóvá teszi a gazdaságos szegmensben. A tavalyi Miss Fácán naptárfotózás és zenei fesztivál szponzoráció után most egy integrált marketing kampány vette kezdetét rádió spotokkal, óriásplakátokkal és a nosztalgikus Ez vagyok én tévéreklámmal, melynek üzenete az örökérvényű értékek és hagyományok tisztelete, szeretete. Mert hogy kutatások támasztják alá, hogy a fogyasztók – életkortól függetlenül – nyitottak a nosztalgikus értékeket képviselő, akár retrónak is nevezhető termékekre.

af.jpg

Arany Fácán
Világos sör. Összetevők: víz, árpamaláta, kukoricadara, komló.
A selymes víz, a karakteres árpamaláta és a kiváló komló robosztus íze teszi férfias, mégis frissítő itallá a patinás múltú Arany Fácánt. A minőségi eljárással készült nedű titka az, hogy nincs titka. Az aranyszínű, könnyen iható ital kellemes habjával nem okoz meglepetéseket, csupán minden korban azt nyújtja, amire fogyasztója számít: egy megbízható jó sört.
Alkoholtartalom: 4,0% (V/V)
Kiszerelés: doboz, hordó

Zlatý bažant
Minőségi világos sör. Összetevők: víz, árpamaláta, komló.
Tradicionális szlovák sör, elsősorban a karakteres pilzeni ízvilág kedvelőinek. Tiszta, kellemes ízű és illatú, kerek, kiegyensúlyozott világos sör, némi gyümölcsösséggel, melynek keserűje jellemző, erős, kellemes és fűszeres, a végén „boros” utóízzel. Nagyon tiszta, óaranyszínű, tartós szép habbal.
Alkoholtartalom: 4,3% (V/V)
Kiszerelés: palack, doboz, hordó

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr157079567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I am an Android · http://androiddownloadsforfree.blogspot.com 2015.01.20. 17:10:12

Inkabb nem limitalt kiadásu rendes sört csinálnának, ami itt folyik mar egyre gazabb, de kostoljuk meg a Fóti kézműveseket, na azokra lehetnénk büszkék
süti beállítások módosítása