.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • kocsmablog: A Gondozó után 2016. május 12-én új korszak vette kezdetét, és lett a csodás kerthelyiségből Bujdo... (2019.01.05. 21:42) Gondozó
  • kocsmablog: Hogy mikor került lakat a Vaskapura, számunkra rejtély, de hogy 2016. szeptemberétől már Otthonka,... (2019.01.05. 21:12) Vaskapu taverna
  • Leooo: @efi: Mert az árazás színvonala e szerint volt besorolva, azért. 1972-ben a IV.osztályba sorolt ko... (2018.12.28. 00:21) Vendéglátóhely kategóriák
  • efi: Azon felül, hogy ezt így kipolírozták, mégis mire volt jó azon kívül, hogy a falon lévő táblácskán... (2018.12.27. 13:45) Vendéglátóhely kategóriák
  • kocsmablog: Hideg van, és franc se kívánkozik a tetőre? A 360 Bar adott most egy pofont a szezonalitásnak, igl... (2018.12.27. 11:20) 360 Bar
  • apuska: És el is érkeztünk a történet végéhez. A Corvin Club bezárt, a bulikat elköltöztették először a TE... (2018.12.21. 12:12) Corvintető
  • Utolsó 20
2015. 01. 15. - apuska
Koli klub
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. Kossuth Lajos Kollégium III.
Molnár Béla üzletvezető válaszol.

> Nagyon összetartó törzsvendégi rétegünk van, akik magukat "kolkáv allstarsnak" nevezik.

Adatlap

Elérhetőség: +36 52 512 900 /22738
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/kolkav
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs: 9-24; P: 9-14; Szo: zárva, V: 20-24
Extrák: bankkártya elfogadó, kerékpár tároló, terasz, különterem, tévé, wifi, csocsó, darts, társasjáték, karaoke, ital akciók

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Több mint 7 éve vezetem a helyet, így már hozzám nőtt. A kollégáimnak is több éves tapasztalatuk van. 

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- A hely 2007 március óta zavartalanul üzemel. Azóta megújult, kellemes környezetben várja látogatóit, kényelmes boxokkal, változatos zenével, hangulatos fényekkel. A hely színvonalához hozzájárul a folyamatosan bővülő kínálat, a kedves kiszolgálás. 

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Változatos a vendégkör, főleg a helyi kollégisták és egyetemisták alkotják, de rendszeresen megfordulnak nálunk külsősök is. Nagyon összetartó törzsvendégi rétegünk van, akik magukat "kolkáv allstarsnak" nevezik. A külföldi vendégek körében is kedvelt helynek számítunk.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Nem igazán lehet konkrétumot mondani, minden nap történnek legendás dolgok. :)

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Csapolt sörként Borsodit szolgálunk fel. A borkínálatunk változatos, a legolcsóbbtól a minőségiig elég széles választékkal szolgálunk. Az árkategóriánk debreceni viszonylatban közepesnek mondható.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Mivel a hely bérelhető, gyakoriak a születésnapok, névnapok, de több egyetemi szervezet is, főként a SZÖSZ szokott bulikat rendezni, gyakran jótékonysági céllal.

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Kerékpártároló és parkoló a kollégium területén található, a kerékpár akár a teraszon is leköthető. A hely maximális befogadóképessége 100 fő. A kialakításkor a hátsó terem dohányzóként funkcionált, jelenleg elszeparált részként külön bérelhető. Itt található a csocsóasztal és dartsgép is.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Mivel egyetemen, egyetemistákkal dolgozunk, ezért a törvényi szabályozások nem befolyásolják a vendégszámot, ami egyébként hektikusan változó.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- Helyet nem tudnék megnevezni, viszont akármelyik prágai kocsma arculatát és hangulatát színesen látnám egy hazai kocsmában.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Bővíteném a területet, mind kívül, mind belül. A fűtött terasz is nagyon jó lehetőség, illetve az ételválaszték bővítése is egy szimpatikus ötlet.

+1. Kocsmafotók:

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr477072765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.