.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • apuska: Kívül-belül megújult, de még a nevét is elhagyta. Most Bártfai vendéglő. (2019.02.22. 12:30) Vadvirág étterem és söröző
  • apuska: Azért amikor rákérdeztem, hogy a recept valójában mennyire új, és nem arról van-e szó, hogy az ala... (2019.02.09. 18:15) Kozel Premium
  • apuska: A cseh és a magyar verzió megjelenésében eltérő. Ahogy a Sörbúvár PIF a Cseh sörök barátai FB csop... (2019.02.06. 16:57) Kozel Premium
  • JanDítě: pont most jött egy mail hogy február 16..persze előtte Indoor..áhhh akkor lehet idén is kimarad..m... (2019.01.31. 09:44) A sörbírálat alapjai
  • apuska: Minap voltam. Ittam. Persze hogy jó, nagyon jó. Épp csak 1000 forint egy korsó! Hogy a francba? Mé... (2019.01.27. 22:53) Pilsner Urquell tanksör a Szimplában!
  • apuska: @JanDítě: Passz. De ha én érdeklődnék, biztos náluk próbálkoznék, hogy ezt tavaly megszervezték, a... (2019.01.27. 22:22) A sörbírálat alapjai
  • Utolsó 20
2011. 11. 11. - kalimpa
Telep

Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 8.,
Látogatás: 2011. november 5. 15:00-18:00.
Google Maps

Az emeleten galéria, a földszinten ivó, a pincében pedig többféle műhely működik egymással szimbiózisban.

Telefon: +36 1 784 8911
Facebook: fb.com/TelepGaleria
Web: http://telepgaleria.tumblr.com/

Vélemény

kalimpa:

végre egy szórakoztató és barátságos hely ez a TELEP. 2011 májusától új helyen, a Madách tér vonzáskörzetében nyitotta meg kapuit a nagyközönség és a barátok előtt. nagyon szimpatikus ki/felszolgálásban volt részünk az itt tartózkodásunk alatt, illetve azóta már voltam többször is, megéri, ezt bátran állítom, aki egy kis művészetre, meghittségre, jó zenékre, normális árakra és füstmentes légkörre vágyik.

az emeleten galéria (és nemrég még ruhaüzlet), a földszinten ivó, a pincében pedig többféle műhely működik egymással szimbiózisban.

a GODOT Kulturális Intézettel és a Godot kávéházzal karöltve a TELEP a múlt nyári Gozsdu udvaros megjelenése után jelenleg egy koncentráltabb, és teljesebb formába öltve mutatja meg magát. úgy tudom, Szert Lili és Fábián Gergő az egész Telep megálmodója, mellyel nem titkolt céljuk, hogy egy újfajta interaktív térbe helyezve mutassák be eddig ismeretlen, vagy kevés lehetőséget kapott, különböző művészeti ágakat képviselő kortárs magyar alkotók munkáit. itt lehetőségük van kiállítani, különböző értékes programokat szervezni, fröccsözni.

a 2010. szeptember 30-ig tartó három hónapos, ámde annál sűrűbb szezonban a hét két napján a Telep pl. kertmozivá alakult, napközben színházi- és táncelőadások kaptak teret az E udvarban, esténként DJ-k játszottak. péntekenként kiállításmegnyitókkal egybekötött bulik, szombat délelőttönként workshop a művészekkel, este megint buli, vasárnaponként meg a Gouba néven ismertté vált Gozsdu Bazár várta a képző- és iparművészeti tárgyak kedvelőit.

de úgy érezték, folytatni kell. s mivel a Godot Galéria elköltözött, adta magát ez a helyiség, ahol a vendéglátás és a művészet közös nevezőre kerülhet. Trellay Levente, a Heroine Műhely tagja a felelős jellemzően a megjelenés kialakításáért: az asztalok, a polcrendszer, a pult, a lépcsőborítás, a párkány, a bükkfakockákból összerakott könyvtartó, no meg a longboardok tudatos elhelyezéséért.

a TELEP egy összművészeti bemutatótér. független, informális, közösségi alapon szerveződő, közvetlen atmoszférája megkülönbözteti más galériáktól, emellett kedves, barátságos és jó!

zita:

Akkor vásárolnék egy mássalhangzót: T, mint Telep!

Teljesenfüstmentes,
Egyszerűenkedvesbájos,
LegkevésbésemakartöbblenniannálmintAMI,
Ezáltalmegnyerő,
Puccmentespénztarcabarátkislokál.

kedves lámpabura, gyenge de barátságos félhomály,
színek, megmosolyogtató matricák, forraltbor illata,
beszélgetést jófajta muzsikával támogató légkör,
a galérián egy csepp kultúra,
az utcaszinti ablakban és porondon gör– és szörfdeszka,
valami Amerika helyett, valami Ausztrália,
békés fiatal utazóközönség,
tiszta udvar (és wc), rendes ház.

LIKE!

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Ottakringer, 400 Ft
Üveges sör: Paulaner búza, 600 Ft
Bor (1 dl): Házi bor, 180 Ft
Rövid (5 cl): Unicum, 650 Ft
Üdítő (2 dl): Rostos gyümölcslé, 240 Ft
Meleg ital: Capuccino, 350 Ft
Harapnivaló: -

Értékelés

4,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr823361141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2018.05.10. 15:08:57

Valós szereplővel, valós helyszínen készítette el a Dreher legújabb reklámfilmjét, ami a belvárosi Telep Bár történetét meséli el.

Az „Annyi a világ, amennyit beletöltesz” nem csupán egy szlogen, hanem olyan filozófia, amely sokak számára valós inspirációt jelenthet. Ezt mutatja be a Dreher legújabb, dokumentarista stílusú reklámfilmje.
A film főszereplője Trellay Levente – aki már az előző Dreher tv-reklámból is ismerős lehet –, az összművészeti bemutatótérként és urbánus találkahelyként is ismert Madách téri Telep Bár társalapítója. A szpot Levi és a belvárosi söröző történetét meséli el az ötlet megszületésétől a kivitelezésen át egészen a nyitásig, vagyis hogy miként lehet egy üres, látszólag fantázia nélküli helyiségből valami igazán értékeset alkotni, ha észrevesszük a benne rejlő lehetőséget.

A 30 másodperces imázsfilm megjelenése után, arra reflektálva, egy második szpot is készült: ez a márka új termékét, a felsőerjesztésű Dreher Pale Ale-t népszerűsíti. A könnyen iható, ale típusú sörkülönlegességet bemutató film szintén a Telep Bár sörözőben játszódik.

A filmek itt tekinthetők meg:
www.youtube.com/watch?v=52E8R_iEKt8
www.youtube.com/watch?v=Yr1DJHbu-kQ