.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • kocsmablog: A Gondozó után 2016. május 12-én új korszak vette kezdetét, és lett a csodás kerthelyiségből Bujdo... (2019.01.05. 21:42) Gondozó
  • kocsmablog: Hogy mikor került lakat a Vaskapura, számunkra rejtély, de hogy 2016. szeptemberétől már Otthonka,... (2019.01.05. 21:12) Vaskapu taverna
  • Leooo: @efi: Mert az árazás színvonala e szerint volt besorolva, azért. 1972-ben a IV.osztályba sorolt ko... (2018.12.28. 00:21) Vendéglátóhely kategóriák
  • efi: Azon felül, hogy ezt így kipolírozták, mégis mire volt jó azon kívül, hogy a falon lévő táblácskán... (2018.12.27. 13:45) Vendéglátóhely kategóriák
  • kocsmablog: Hideg van, és franc se kívánkozik a tetőre? A 360 Bar adott most egy pofont a szezonalitásnak, igl... (2018.12.27. 11:20) 360 Bar
  • apuska: És el is érkeztünk a történet végéhez. A Corvin Club bezárt, a bulikat elköltöztették először a TE... (2018.12.21. 12:12) Corvintető
  • Utolsó 20
2011. 05. 10. - Fehérbálna
Beer Cabrio

pixel

sortura-csik.jpg

> Végre visszavonhatatlanul itt a nyár, nyitnak a teraszok, egyre több embernek van kedve a kulturált sörfogyasztást a szabad ég alatt megélnie. Néhány apró praktikát szedtünk össze, amely jól jöhet egy ilyen outdoor héder közben. Okuljatok!

  1. A sör kint is csak hűtve jó. Persze belemehetünk egyes angol és belga sörfajták különleges felszolgálási módjaiba, de azért mégiscsak Pesten vagyunk... itt a sör HIDEG. Szóval, hogy a tökéletes sörfogyasztó élményt éljük át, mindenképp bizonyosodjunk meg róla, hogy a közeli kisboltban kapott sör hideg, ha kell vegyünk csak 0,33-as kiszerelést, mert bár drágább, de a meleg sörnél még így is jobb. Az üveg is jobban megőrzi a hőt (hideget), így azt is csak ajánlani tudom.
  2. Készüljünk fel az utánpótlásra. Ha nem a teszem azt a Gödör klub frissen csapolt outside héder sör verzióját választjuk (ami tegyük hozzá, messze nem hozza a tőle elvárt hőfokot), mindenképp minimum két sörrel készüljünk egy kiülésre. Legyen inkább három.

  3. Öltözék. Ha munkából esünk be egy hasonló outdoor sörbe, akkor mi leszünk azok, akik állnak, amíg a többiek a fűben heverésznek. Ajánlok egy tegnapi Nemzeti Sportot, már nem fog, olvasgathatsz, és nem lesz fűzöld a munkába járós farmer.

  4. Különös elővigyázatosság: a sörfogyasztás extrém körülmények között a sör csomagolásának sérülését okozhatja. Egy sunyin spriccelő, csordogáló sörös doboznál kevés alattomosabb este offolós esemény van. Az egy dolog, hogy a drága sör szökik, de sehogy nem tudod letagadni azt az intim pásztorórát, amelyet egy doboz sörrel a kezedben töltöttél el a Boráros téren, ugyanis a ruhádból ömlik a komlószag. Ezen csak az segít, ha bepálinkázol, az mindent elnyom.

  5. Öltözék 2. Az outdoor sörnek az egyik tulajdonsága, hogy férfiembertől indokolatlanul nagy önfegyelmet követel a héder feladása. Azaz, ha megittál egy sört a szabad ég alatt a következő kép életed filmjében, hogy a Nyugatinál gyrost tömsz az arcodba hajnali ötkor. Ezzel mindenképp számolni kell, amikor a kitalálod a szetted.

  6. Későn érkezők. Ezek a legrosszabbak. Megjön az egyik haverod haverja, akinek nincs söre, de neked még van kettő, mert készültél, de mire ennek a mondatnak élsz, már belekényszerítettek a nemes ám nem önkéntes felajánlásra, hogy feláldozd a két sörödet. Általában az első szabályra hivatkoznak. NE DŐLJ BE!

godor-pool.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr447172465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.