.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2010. 07. 16. - apuska
Dreher Sörgyárak Zrt.
pixel cégér Helyszín: 1106 Bp., Jászberényi út 7-11.
Látogatás: 2010. július 7. 15:00-18:40

> Hogyan készül a sör, vannak-e rágcsálók a gyárban, mire jó az energiavisszanyerő tartály, hogyan kell sört kóstolni, vizezik-e a csapolt sört a kocsmákban? Gasztrobloggerekkel járt párban/gyárban a kocsmablog videós stábja.

Videó

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr242155304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barnabasmusic · http://barnabasmusic.blog.hu 2010.07.16. 12:25:51

akkor némely helyen mitől vizes a téma? azaz íztelen?

nokia4610 2010.07.17. 16:38:23

Nem vizezett, csak van olyan, ahol a tulaj jobb, pörgősebb napokon nem pl. Arany Ászokot, vagy Soproni ászokot tesz fel a csapra, hanem házisört,aminek a neve simán Ászok, és ez ízben eltérő, vizesebb lehet.

SLACÓ 2010.07.18. 01:15:12

@barnabasmusic: Régebben, egyes krimókban az is előfordult, hogy a korsó alján lévő már egy deci szódavízre csapoltak sört...