.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • apuska: Kívül-belül megújult, de még a nevét is elhagyta. Most Bártfai vendéglő. (2019.02.22. 12:30) Vadvirág étterem és söröző
  • apuska: Azért amikor rákérdeztem, hogy a recept valójában mennyire új, és nem arról van-e szó, hogy az ala... (2019.02.09. 18:15) Kozel Premium
  • apuska: A cseh és a magyar verzió megjelenésében eltérő. Ahogy a Sörbúvár PIF a Cseh sörök barátai FB csop... (2019.02.06. 16:57) Kozel Premium
  • JanDítě: pont most jött egy mail hogy február 16..persze előtte Indoor..áhhh akkor lehet idén is kimarad..m... (2019.01.31. 09:44) A sörbírálat alapjai
  • apuska: Minap voltam. Ittam. Persze hogy jó, nagyon jó. Épp csak 1000 forint egy korsó! Hogy a francba? Mé... (2019.01.27. 22:53) Pilsner Urquell tanksör a Szimplában!
  • apuska: @JanDítě: Passz. De ha én érdeklődnék, biztos náluk próbálkoznék, hogy ezt tavaly megszervezték, a... (2019.01.27. 22:22) A sörbírálat alapjai
  • Utolsó 20
2008. 04. 17. - apuska
Retek utcai borozó

Cím: 1024 Budapest, Retek utca 36.,
Látogatás: 2008. április 16. 18:20-22:00.
 Bezárt, megszűnt! 
Google Maps

A mammut sznobéria Jam Pub előtt kiváló töltikézőnek bizonyult. És mert este 10-kor szigorú a zárás, itt buli nem is végződhet, de jó eséllyel innét indul. Hat. Hát.

Telefon: +36 1 212 5711
Facebook: -
Web: -

Vélemény

apuska:

Minden oké? De tuti? Hogy? – hangzott el a számból a leány wc bejárata előtt, mikor meglepve tapasztaltam, hogy elvétve akadnak itt rajtunk kívül is fiatalok, élek a gyanúperrel, hogy középiskolások, akik jó hatásfokkal akarják elkölteni zsebpénzük, szívesen becsiccsentenének, szűk anyagi keretek között.

No. Erre e hely pont megfelelő! Ugyan a masszív törzsgárdisták közé keveredve – a falon is ők lógnak - még mindig nem hangsúlyos képviseletük, de ha a zenegépből néhány lejárt örökzöld lemez felzendül, máris egy kis fölényt érzünk (a szomszéd asztalnál recsegő multimédiás mobiltelefon fölött), mulatós muzsikára válaszul metállal büntetünk!

A csocsót is bármikor bedugják a konnektorba kedvünkért, mikor erről szóló ritka igényünk felvetjük. 100 forint egy menet – amit a pián nyerünk, itt elvesztjük.

Volt úgy, hogy a mammut sznobéria Jam Pub előtt kiváló töltikézőnek bizonyult. És mert este 10-kor szigorú a zárás, itt buli nem is végződhet, de jó eséllyel innét indul. Hat. Hát.

kalimpa:

na igen, ez a mi helyünk, dancsám is konspilálva konnektálta az árak és a szag pontos metszetében az idevalóságunk valóságát.

usgyi le a pinyóba, landoltunk, a kifutópálya még kissé üres, de ez minket soha nem szokott elrémíteni semmiféle inni kéne szókapcsolatoktól.

ki is kértük, mert mertük, kaptuk is szolíd árfekvésben, szinte már stabil oldalfekvésben. a sörös palackok csak gyűltek elöttünk, a kedvünk egyre, kettőre csak szökött főlfelé, annak rendje és módja szerint, ahogy annak lenni szokás. amikor is betoppantak a helyi, budai jányok, talpig trendiben, afféle halál-és-deszkás szeróban, ciklámen(magenta)hajjal a fejükön, egyen csíkos mellekkel. huppsz, uppssz. huppanásuk berengte az egész hang-árt, miközben mi már azt pedzegettük - persze csak a bajszunk alatt-, hogy kinek is áll jobban a beretva a kezében?! a csocsó működött rendesen, nyertünk is, nyeltünk is, höhö. az ászok így megint csak ászok lettek és ittak és szemlélődtek a rámászások mibenlétében bizonytalan esélyek latolgatása közben. miközben, eközben, eszközben a kézzel távoztunk 10 óra nulla, nulla perckor, mivelhogy ez itt a záróra ideje, mondta kedvesen a pincérhölgy-néni-asszonyság, megtörve ezzel egy elég szép este kezdetét.

dancsopanza:

A Retek Borozót a Retek utcában lehet fellelni. Sok-sok lépcső lemászása után választhat a kedves vendég, vagy pislant jobbra, vagy balra belép a helyre és kér Margó nénitől 1 sört, vagy kettőt a többiek többletfogyasztása miatt.

A falak tulajdonképpen mesélni tudnának a helyi életről, törzsvendégek minden napjai köszönnek vissza.

Ha szerencséd van, élőben is láthatod őket a pult tövében, s nem vizet isznak.

A Retekben az a jó, hogy retek olcsó.

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Dreher, 330 Ft
Üveges sör: Arany Ászok, 260 Ft
Bor (1 dl): Folyó borok, 50 Ft
Rövid (5 cl): Kommersz, 160 Ft
Üdítő (2 dl): Szénsavas üdítők, 140 Ft
Meleg ital: Kávé, 100 Ft
Harapnivaló: Chips, 250 Ft

Értékelés

3,5

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr50472790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atb 2009.12.12. 19:00:55

Retek::::
Én már voltam a retekben kellemes helynek tűnik elsőlátásra nicsvelebaj csak minden este verekedéssel van vége. Pl. tegnap haverokkal voltunk lenn egysrác aszthitte gizda és úgy agyon lett verve hogy mentőt rendört kellet hívni. Mondjuk minden kocsmában megesik de ez döbbenetesvolt.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2009.12.27. 00:31:59

ja, király hely, itt lopta el egy punk a cigimet -.- értelmes

apuska · http://kocsma.blog.hu 2018.11.05. 12:26:51

Most csodálkozott rá valaki a Mutass egy kocsmát Facebook csoportban, hogy a Retek még működik? Szentül hittem, hogy igen, de az online információk ennek ellent mondanak, eszerint ez már a Pub 36, vagy úgy is mint Harminchat söröző, és a színvonal magasabb.