.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2008. 03. 6. - apuska
Rock Randevú söröző

Cím: 1067 Budapest, Hunyadi tér 11.
Látogatás: 2008. március 5. 18:10-22:50
 Bezárt, megszűnt! 
Google Maps

És ha annyi a vendég, mint amennyi a kincs, mikor nincs, akkor bizonyára tőled is megkérdezik, hogy széles a rockpalettából mi valami fülcsiklandozó harmóniát választanál.

Telefon: +36 1 705 9595
Facebook: fb.com/rock.randevu
Web: http://rockrandevu.hu/sorozo

Vélemény

apuska:

A rockrandiba dolgozik egy olyan bájos, barna, formás pultos / felszolgáló lányka, hogy húúú meg ha... egyszer a kezeim között szorongathatnám, csak miatta is érdemes ide néha napján lenézni. És ha valakinek ez nem elég?

Grátisz kapható Fekete Démon. Egy, kettő, tíz, száz, ezer; kérésre csapolnak annyit, amennyi jól esik, s még azon is túl - igyál, jattolj, hirdetik.

És ha annyi a vendég, mint amennyi a kincs, mikor nincs, akkor bizonyára tőled is megkérdezik, hogy széles a rockpalettából mi valami fülcsiklandozó harmóniát választanál; így jutott nekünk Faith No More, Red Hot Chilli, Rage... Csak lett volna mit rázni!

Illetve ott volt a csocsó, amit lehetett! A félpályán megvilágított döntetlenekbe taszító 10 golyós 100-ért, no meg ott volt telepatikus, aki jó nő gatyában, de nem ártana néha szoknyába ~.

Bejárat, bentről

dé kapitány:

Randevúzós. Persze. Meg rockos, nesze. Nem az én helyem zenében, kompetensebb lennék inkább a mélypontban, ha már. De vissza a találka helyére, ahol valóban a pizza lett mirelit, de éhség az embernek farkasa, limonádé meg cinkosa, főleg ha készítik neki személye szerint, nagy korsóban tálalva. Igazán gratulálok, jó húzás volt. Ennyi.

Rajta vannak a neten

kalimpa:

dilemmák kárognak körülöttem, bazsalyog a balzsamom, szerteágazó a szervezetem, hogy mit miért már nem tudom, de visszaadni sem akarom, inkább fakasztom a halszagot kerülgető légycsordát, amivel számba veszem, persze csak úgy a hecc kedvéért a tér innenső feléről áradó ikerséget: rock a randi? hát tulajdonképpen innen is meglehet közelíteni a találkozást a vágyott személlyel... de minek?

ámbár lehet, hogy a név megalkotója arra gondolt, hogy most itt a nagy Ő az maga a R.O.C.K.? hááát, nekem valahogy ez is, meg az is sántít... biztos az én készülékemben van a hiba!?

viszont a lényeg a lényeg, hogy a maga nev(m)ében nálam a hely elnyerte a hangulatos kitüntetést, még ha a Queen érzés kissé túl is teng, a zene meg nem pont az én szájamnak az magaja íze, mirelit a pizza, 100as az magaja csocsókirály, a pincér ki mér-nem pont kimért, de vér sincs sok a pucájában (vagy talán nem is a puca a lényeg?) hát akkor meg mi? szóval összességében unalmas a hely, nem is tudom miért hangulatos, talán a régi felszolgálási ismerős szál végett, talán a kiwis kézmosóért, talán a stefi akció miatt?

asszem egyikért sem, egyszerűen csak a semmitmondósága ami megfog, vagy még talán az sem...?

Százas a csocsó

dancsopanza:

Igazából úgy lett volna, hogy borozunk egyet az egriben a Bajcsyn. Erre meg mentünk ide, és helyette egy a pad alatt gondosan megbúvó spiró csőből kitörő nagy mennyiségű zoxigén borzolta a bokám. A probléma nem nem ezzel, vagy a sörökkel való megbirkózásból adódott, részemről inkább ennek motorja a Pantera meg nem hallgathatósága volt. Jelzem, ezt megjegyeztem! Csak azért, mert korán van hozzá (bla-bla), hangzott az elutasítás.

A kiszolgálás és a WC rosszabb, mint otthon, de volt krémszappan, meg ilyenek. (tudom, hogy ellentmondás a táblázat szerint, de aludnom kellett rá egyet) Az árakkal a táblázat szerint kell számolni, (bár itt a Stefi vonzó, de este héttől hazamegy és őt váltja éjjeli műszakra a Soproni)

Szóval ettől függetlenül azért szerintem élhető egy kocsma, a zenei repertoárt tekintve részemről egyenesen jónak is mondható, továbbá nem kellett egymás nyakára ülni (csak mi voltunk), és a csocsó asztal pedig akkor is WD-40-el lett lekezelve, akárki akármit mond.

Ízelítő

Csapolt sör (5 dl): Soproni, 350 Ft
Üveges sör: Gösser, 390 Ft
Bor (1 dl): Völgységi Olaszrizling, 130 Ft
Rövid (4 cl): Kalinka, 380 Ft
Üdítő (2,5 dl): Cappy gyümölcslé, 270 Ft
Meleg ital: Eszpresszó kávé, 220 Ft
Harapnivaló: Sajtburger, 370 Ft

Értékelés

3,0

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr24373056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papplita · http://kicsitalig.freeblog.hu 2008.03.09. 21:54:44

csoda, hogy kapott ennyi pontot... mellesleg megjegyzem, ha nem vagyunk ott nektek, a pontozás is satnyábbra sikeredik.. :)

bettyke · http://smileye.freeblog.hu 2008.03.12. 12:27:26

egyetértek litával :)

Annafi 2008.12.24. 22:57:07

tetszik a hely hangulata, és értékelem azt is, hogy közel van (nekem)... nálam 5ös.

blash 2009.01.24. 04:05:06

Egy ideje felujitottak vagy inkabb atrendeztek. Ami kulonbseg megmaradt, hogy a pultot rogton a lejarat jobb oldalara tettek.

blash 2009.01.24. 04:06:13

Ja, meg hogy van csapolt boooooorsodi.

ZooLeee 2009.09.29. 12:19:23

Ismerem az egész bandát, legalábbis, amikor még nagyon sokat jártunk oda, akkortájt. Inkább a társaság miatt mentünk, nem az árak miatt. Persze, ha megjön a hangulat, nyílik a pénztárca is. :]
A zene nekem meg bejövős, persze "ízlések, és pofonok".
Pár jó sztori így is van, főleg a hivatalos zárás utánról, de pssszt! ;]

dr. bíbic14 2010.04.09. 23:06:59

hogy most hogy találtam ide? a zárás utáni partik! juppi. azok szép idők voltak. egy ilyen után dobta ki kedvenc pultosainkat vakond a kisfőnök, amikor rajtakapott minket :):):)

frenkdrebin 2010.06.08. 11:30:48

régen jártam oda többször, mert amikor 2-3 körül már nem nagyon volt kocsma, ott még lehet inni és annak ellenére, hogy 'kvázi puccos' gyakran szólt prosectura meg egyéb kakipisipunk, ami felettébb kedves nekem hajnalban sör mellett. de aztán egy ideje nem voltam. vannak még ilyen extended nyitvatartások? :D

PaTo5 2010.09.24. 16:53:04

nézzetek be hozzánk elég sokminden változott a cikk elkészülte óta. extended opening meg a régi rugalmassággal most is jelen van az életünkben. :)

A fotókon csak a Söröző látszik bár ha jól emlékszem amikor a cikk született már megvolt a Club is 8 méterre tőle.

ha lejöttök és körbenéztek a Clubban szivesen meghivunk titeket egy pofa sörre...

Mindenkinek kellemes Péntek estét a RockRandi nevében.

PaTo

apuska · http://kocsma.blog.hu 2013.10.08. 09:30:11

Bár RockRandi már nincs, a Hunyadi térre ellátogatni ma is érdemes, sőt! Mert itt nyílt meg, ennek a helyén, a Hopfanatic Pub, az egyik legkirályabb magyar kézműves sörkészítő saját kocsmája.
süti beállítások módosítása