Blog.hu Premium Selection - Hirdetésre ajánlott blog Térképes kereső

.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • TiborKovács: Egy nagyszerű cikk a pezsgőkészítésről, illetve néhány minőségi palack bemutatása: www.boraszporta... (2015.10.07. 20:12) Pezsgő, gyöngyözőbor, habzóbor
  • kocsmablog: Korábban soha nem látott sörfesztiválnak ad helyszínt október 3-án Tatabánya, mivel Robi, a város ... (2015.09.30. 08:24) Nyerj saját sörfesztivált!
  • body_andras: Köszi! \m/ (2015.09.28. 14:07) Iron Maiden sör
  • apuska: @body_andras: Hello. Ahogy nézem, a cikkben megadott webshopban még mindig kapható. Néha sörfeszti... (2015.09.28. 12:08) Iron Maiden sör
  • body_andras: Szeretnék rendelni belőle! :) Hol, hogyan lehet? (2015.09.27. 15:21) Iron Maiden sör
  • Utolsó 20
2015. 10. 6. - kocsmablog

pixel

> Megkezdődött a vadászidény, itt az idő kipróbálni kedvenc söreinket a legfinomabb vadételekkel, az újonnan elérhető szezonális zöldségekkel, gyümölcsökkel. Ha nincs kedvünk főzőcskézni válasszunk vadat az étteremben és bátran rendeljünk mellé sört! A sörgasztronómus kalauza segítséget nyújt, hogy a vad fogásokat, milyen típusú sörökkel javasolt párosítani.


Szólj hozzá! Facebook komment / Szólj hozzá
2015. 10. 5. - apuska

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Bellus István Péter
Születésnap: 1967. december 3.
Foglalkozás: humorista

Mottó: Hozz egy bármilyen Emotion-t!

> 2007-ben tűnt fel humoristakén először, mikor az ATV Humorbajnokság című vetélkedőjében a döntőig jutott. 2008 óta tagja a Dumaszínháznak, pár hónappal később az MR1 Kossuth rádió Kabaréklub című műsorában is bemutatkozott. Azóta rendszeresen szerepel, előfordul még a Comedy Central-on és az RTL Klub Showder Klub című műsorában. Vállal fellépést céges rendezvényeken és falunapokon, Légy pozitív! című önálló estjén a hagyományos standup műsor mellett vicces képeket, illetve videókat is mutat. Szereti megnevettetni az embereket.


Szólj hozzá! Facebook komment / Szólj hozzá
2015. 10. 1. - kocsmablog

pixel

> A Főváros ezúttal nem bottal, hanem cukorkával nevel: átadták a Terasz Budapest 2015 díjakat. Kiderült, melyik a szakértő zsűri szerint a legjobb terasz, kerthelyiség és pop-up a városban, ők és a közönség kedvenc a Mazel Tov étteremben átvették a díjaikat.


Szólj hozzá! Facebook komment / Szólj hozzá
2015. 09. 30. - kocsmablog

pixel

> 2015. október 1-4. között harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Oktoberfest Budapest. Így akik részt szeretnének venni Európa legnagyobb sörünnepén, azoknak most sem kell Münchenig utazniuk, hisz az élmény nyomelemeiben a Ötvenhatosok terén visszaköszön.


Szólj hozzá! Facebook komment / Szólj hozzá
2015. 09. 29. - kocsmablog

pixel

> Az őszi pálinkakóstolás a Budai várban kezdődik! A májusi Városház téri rendezvény után ismét Budapest legimpozánsabb helyszíne ad otthont a Pálinka- és Kolbászfesztiválnak. A magyar párlatok mellett a látogatók megismerkedhetek az idei év vendégpárlatával: a ginnel, sajtokat, kolbászokat, mindenféle kézműves húskészítményeket kóstolhatnak, és kiváló koncerteken mulathatják az időt.


Szólj hozzá! Facebook komment / Szólj hozzá
2015. 09. 28. - kocsmablog

pixel

> A blog hasábjain ugyan már volt szó könnyű Metaxa koktélokkal tengerparti bárokat megidéző naplemente-partyról, ám azzal, hogy a Metaxa angliai márkanagykövete Budapesten járt, emelte a tétet, és olyat mutatott, ami a maga nemében művészet.


Szólj hozzá! Facebook komment / Szólj hozzá
2015. 09. 23. - kocsmablog

pixel

> Szeptember utolsó hétvégéjén az évad egyik utolsó sörözésére invitál a Serfőző különítménye a Corvin sétányon. Lesznek kézműves és kisüzemi sörkülönlegességek, diszkrét zene, sörkóstolók és sörivóversenyek. Családias esemény, belépődíj, kötelező üvegpohár, és paypass kötelezettség nélkül.


Szólj hozzá! Facebook komment / Szólj hozzá