.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

2018. 03. 26. - kocsmablog
Limitált Halott Pénz Unicum Szilva palack

Helyszín: Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont,
Időpont: 2018. március 26.
Google Maps

Az Unicum 2010 óta minden tavasszal megújul, és a polcokon az eredeti mellett egy limitált kollekció is helyet kap. Az idei évben az Unicum Szilva limitált kiadása kerül exkluzív palackban a polcokra, amelynek csomagolásán a Halott Pénz zenekar tagjai szerepelnek. A különleges palackkal egy időben bemutatták az Unicum, a Halott Pénz és a Dorko közös, „Benned minden +van” fantázianevű, limitált kiadású fesztiválkollekcióját is.

A Zwack legikonikusabb márkája, az Unicum minden évben egy olyan különleges személynek vagy eseménynek szenteli a limitált kiadású palackot, akire vagy amire magyarként igazán büszkék lehetünk: az egyedi kiadással megünnepelték már többek között a 225 éves Unicumot, Puskás Öcsit, és tisztelegtek Sors Tamás elképesztő teljesítménye előtt.

unicum-halottpenz-dorko1.jpg

Az idei év különlegessége, hogy nem is egy, hanem hét olyan személyre esett a választás, akik méltó arcai lehetnek a márkának, és akik példát tudnak mutatni a fiatalabb generációnak is. A 2018-as limitált kiadású Unicum Szilva főszereplője hazánk egyik legkedveltebb zenekara, a Halott Pénz lett. A 2004-ben Pécsett alakult, többszörös Fonogram díjas zenekar az elmúlt években minden hazai fesztivált meghódított, dalaik a debütálás után azonnal „bulihimnusszá” alakulnak, refrénjeiket pedig szinte mindenki ismeri.

Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke elmondta:

Vállalatunk egyik alapköve az innováció, ezért mindig szeretünk valami újat mutatni nemcsak a termékek, de a design területén is. Családi vállalatként azonban ugyanilyen fontos, hogy ápoljuk a hagyományokat, és ezt az üzenetet közvetítsük mások felé is. Az idén egy olyan csapat került a palackra, akik rendkívül tehetségesek, mégis alázatosak, akik tisztelik és szeretik a zenét, dalaikban pedig ott cseng az Unicum legfontosabb üzenete: »Csak pozitívan!«. Emellett példaként szolgálnak a fiataloknak, és ezért magánemberként, barátként is nagyra tartom őket.

unicum-halottpenz-dorko2.jpg

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere hozzátette:

Elképesztő büszkeség, hogy mi kerülünk az idei limitált palackra. Igazi megtiszteltetés, hogy egy olyan márkát képviselhetünk, ami több mint 225 éve jelen van a magyarok életében. Mindannyian rajongói vagyunk az Unicumnak és Unicum Szilvának, amelyek gyakran előkerülnek a családi és zenekari ünnepléseknél, úgyhogy biztosan emlékezetes pillanat lesz, amikor a saját fotónkkal díszített palackból tölthetünk majd a koccintáshoz, például az Aréna Show Budapest nagykoncertünk után.


A Zwack együttműködése a Halott Pénzzel az egész évre kiterjed majd, és a rendhagyó palack nem az egyedüli meglepetés, amivel megörvendeztetik a közönséget. A közös projektbe egy harmadik magyar márka, a Dorko is beszállt: 2018 nyarára egy rendkívüli fesztiválkollekcióval, az Unicum-Halott Pénz-Dorko „Benned minden +van!” kollekcióval készülnek, amelyben a fesztiválok minden alapdarabját megtalálhatjuk az egyedi sneakertől kezdve a pólón és gymbagen keresztül egészen a baseball sapkáig.

unicum-halottpenz-dorko3.jpg

Gém Péter, a Dorko alapítója és ügyvezető igazgatója erről úgy nyilatkozott:

Dávidékkal már korábban is dolgoztunk együtt, de ilyen hármas együttműködésre még nem volt példa. Szerencsére nagyon gördülékeny volt a közös munka, amit nagyban segített az is, hogy mindhárom márka életében fontos szerepet tölt be a folytonos újra törekvés, az innováció és az alkotás. Kíváncsian várjuk, hogyan fogadja majd a közönség a kollekciót.

unicum-halottpenz-dorko4.jpg

A fesztiválkollekció három magyar, a maga területén kiemelkedő márkát egyesít, valami teljesen újat és egyedit kínálva a fogyasztóknak. Mindannyiuk számára fontos a hazai közönség, arra törekednek, hogy a saját piacukon valami egészen egyedülállót és magas minőségűt hozzanak létre, és hogy ez az a mozgatórugó, ami az együttműködésüket sikeressé teszi.

A zenekar előtt tisztelgő, mindössze 10 000 darabos limitált kiadású Unicum Szilva a készlet erejéig az alábbi helyeken érhető majd el:

- 2018. április 3-tól a Zwack Unicum budapesti mintaboltjában, webshopjában és az Unicum Facebook-oldalán keresztül;
- 2018. április 6-án a Halott Pénz Aréna Show budapesti koncertjén, a helyszínen;
- 2018. május 1-től 223 db kiemelt MOL töltőállomáson;
- 2018 májusától az Auchan teljes hazai hálózatában;
- A nagy nyári fesztiválok idején (Fishing on Orfű, VOLT Fesztivál, Balaton Sound, EFOTT és Campus Fesztivál);
- 1-1 kiemelt Tesco áruházban (Pécs, Sopron, Siófok, Székesfehérvár, Debrecen).

unicum-halottpenz-dorko5.jpg

Az esemény sajtótájékoztatóján, a Halott Pénz énekeséről, Járai Márkról az is kiderült, hogy Dávid egy pécsi kiskocsmában, a Rengetegben találkozott vele először, ahol a kedvenc Nirvana számát játszotta, és Unicumért lépett föl. 100 kis Unicum volt az egység.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, hogy a jövőben ne maradj le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

http://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr4113782256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.