.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2018. 03. 26. - kocsmablog
Limitált Halott Pénz Unicum Szilva palack

Helyszín: Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont,
Időpont: 2018. március 26.
Google Maps

Az Unicum 2010 óta minden tavasszal megújul, és a polcokon az eredeti mellett egy limitált kollekció is helyet kap. Az idei évben az Unicum Szilva limitált kiadása kerül exkluzív palackban a polcokra, amelynek csomagolásán a Halott Pénz zenekar tagjai szerepelnek. A különleges palackkal egy időben bemutatták az Unicum, a Halott Pénz és a Dorko közös, „Benned minden +van” fantázianevű, limitált kiadású fesztiválkollekcióját is.

A Zwack legikonikusabb márkája, az Unicum minden évben egy olyan különleges személynek vagy eseménynek szenteli a limitált kiadású palackot, akire vagy amire magyarként igazán büszkék lehetünk: az egyedi kiadással megünnepelték már többek között a 225 éves Unicumot, Puskás Öcsit, és tisztelegtek Sors Tamás elképesztő teljesítménye előtt.

unicum-halottpenz-dorko1.jpg

Az idei év különlegessége, hogy nem is egy, hanem hét olyan személyre esett a választás, akik méltó arcai lehetnek a márkának, és akik példát tudnak mutatni a fiatalabb generációnak is. A 2018-as limitált kiadású Unicum Szilva főszereplője hazánk egyik legkedveltebb zenekara, a Halott Pénz lett. A 2004-ben Pécsett alakult, többszörös Fonogram díjas zenekar az elmúlt években minden hazai fesztivált meghódított, dalaik a debütálás után azonnal „bulihimnusszá” alakulnak, refrénjeiket pedig szinte mindenki ismeri.

Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke elmondta:

Vállalatunk egyik alapköve az innováció, ezért mindig szeretünk valami újat mutatni nemcsak a termékek, de a design területén is. Családi vállalatként azonban ugyanilyen fontos, hogy ápoljuk a hagyományokat, és ezt az üzenetet közvetítsük mások felé is. Az idén egy olyan csapat került a palackra, akik rendkívül tehetségesek, mégis alázatosak, akik tisztelik és szeretik a zenét, dalaikban pedig ott cseng az Unicum legfontosabb üzenete: »Csak pozitívan!«. Emellett példaként szolgálnak a fiataloknak, és ezért magánemberként, barátként is nagyra tartom őket.

unicum-halottpenz-dorko2.jpg

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere hozzátette:

Elképesztő büszkeség, hogy mi kerülünk az idei limitált palackra. Igazi megtiszteltetés, hogy egy olyan márkát képviselhetünk, ami több mint 225 éve jelen van a magyarok életében. Mindannyian rajongói vagyunk az Unicumnak és Unicum Szilvának, amelyek gyakran előkerülnek a családi és zenekari ünnepléseknél, úgyhogy biztosan emlékezetes pillanat lesz, amikor a saját fotónkkal díszített palackból tölthetünk majd a koccintáshoz, például az Aréna Show Budapest nagykoncertünk után.

A Zwack együttműködése a Halott Pénzzel az egész évre kiterjed majd, és a rendhagyó palack nem az egyedüli meglepetés, amivel megörvendeztetik a közönséget. A közös projektbe egy harmadik magyar márka, a Dorko is beszállt: 2018 nyarára egy rendkívüli fesztiválkollekcióval, az Unicum-Halott Pénz-Dorko „Benned minden +van!” kollekcióval készülnek, amelyben a fesztiválok minden alapdarabját megtalálhatjuk az egyedi sneakertől kezdve a pólón és gymbagen keresztül egészen a baseball sapkáig.

unicum-halottpenz-dorko3.jpg

Gém Péter, a Dorko alapítója és ügyvezető igazgatója erről úgy nyilatkozott:

Dávidékkal már korábban is dolgoztunk együtt, de ilyen hármas együttműködésre még nem volt példa. Szerencsére nagyon gördülékeny volt a közös munka, amit nagyban segített az is, hogy mindhárom márka életében fontos szerepet tölt be a folytonos újra törekvés, az innováció és az alkotás. Kíváncsian várjuk, hogyan fogadja majd a közönség a kollekciót.

unicum-halottpenz-dorko4.jpg

A fesztiválkollekció három magyar, a maga területén kiemelkedő márkát egyesít, valami teljesen újat és egyedit kínálva a fogyasztóknak. Mindannyiuk számára fontos a hazai közönség, arra törekednek, hogy a saját piacukon valami egészen egyedülállót és magas minőségűt hozzanak létre, és hogy ez az a mozgatórugó, ami az együttműködésüket sikeressé teszi.

A zenekar előtt tisztelgő, mindössze 10 000 darabos limitált kiadású Unicum Szilva a készlet erejéig az alábbi helyeken érhető majd el:

- 2018. április 3-tól a Zwack Unicum budapesti mintaboltjában, webshopjában és az Unicum Facebook-oldalán keresztül;
- 2018. április 6-án a Halott Pénz Aréna Show budapesti koncertjén, a helyszínen;
- 2018. május 1-től 223 db kiemelt MOL töltőállomáson;
- 2018 májusától az Auchan teljes hazai hálózatában;
- A nagy nyári fesztiválok idején (Fishing on Orfű, VOLT Fesztivál, Balaton Sound, EFOTT és Campus Fesztivál);
- 1-1 kiemelt Tesco áruházban (Pécs, Sopron, Siófok, Székesfehérvár, Debrecen).

unicum-halottpenz-dorko5.jpg

Az esemény sajtótájékoztatóján, a Halott Pénz énekeséről, Járai Márkról az is kiderült, hogy Dávid egy pécsi kiskocsmában, a Rengetegben találkozott vele először, ahol a kedvenc Nirvana számát játszotta, és Unicumért lépett föl. 100 kis Unicum volt az egység.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr9813782256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2018.05.24. 13:18:29

Az Unicum 2010 óta minden évben limitált palackkollekcióval örvendezteti meg a márka rajongóit. Nincs ez másképp az idén sem, hiszen – a nemrégiben debütált Unicum Szilva Halott Pénz palack után – május 1-től már kapható az Unicum foci palack is. A sportos tematika alapján tervezett szériából összesen 160 000 db készült, a Zwack webshop mellett pedig a hazai hiper- és szupermarketben is elérhető.
Az idei 0,5 literes kiszerelésű, limitált Unicum palack labdaformájával a sportolók elképesztő teljesítménye előtt tiszteleg. A palack két oldalán látható két ezüstérem pedig a magyarok 1938-as és 1954-es eredményeinek állít emléket.
m.blog.hu/ko/kocsma/image/kultura/180326/zwackunicum_focivb.jpg
süti beállítások módosítása