.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • mertezműanyag: Először '92-ben, utoljára '99 tavaszán jártam itt. Szép emlék, hoztam söralátétet innen is...:) Kö... (2017.12.30. 21:11) U Černého vola
  • Ego0123: Akkor is "szentély." (2017.12.29. 20:39) U Černého vola
  • Ego0123: Évente többször ott vagyunk, A pincérek 2 év után normálisak, angolul is beszélnek, az egyik szere... (2017.12.29. 20:38) U Černého vola
  • apuska: @promontor: Igen, a képek sajátok. Tudtommal reggel 10-kor nyit, mi délután 4-kor jártunk ott, ráa... (2017.12.28. 14:19) U Černého vola
  • promontor: Szép, alapos poszt! Az album az üres kocsmáról saját vagy valahol találtad? Csak mert komoly "nexu... (2017.12.28. 13:43) U Černého vola
  • apuska: Megkóstolnád? Itt a lehetőség! (2017.12.11. 13:34) Whiskey-s hordóban érleli sörét a zip's
  • Utolsó 20
2017. 08. 16. - apuska
Mi kell a férfinak? (Aranyosi vs. Borsodi)

Aranyosi Péter folyamatosan járja az országot, hogy megismerje a férfilélek rejtelmeit és választ kaphasson kérdéseire. Titeket még nem kérdezett? Szerintetek mi kell a férfinak?

Nem sokat hallat mostanság magáról a Borsodi, hiába a harmadik legnagyobb magyar sörgyár Magyarországon. Hónapokkal ezelőtt jelentek meg a piacon a Borsodi Jeges és Borsodi Tüzes termékeik, mégis mintha a létezésüket is titkolnák, és még annyi marketing se került mögé, mint anno a Borsodi Super Dry kapcsán. Erőt gyűjtenek? Spórolnak? Új módszerekben gondolkodnak?

A friss Karinthy-gyűrűs Aranyosi Péter kiváló humorista, aki a Budavári Sörfesztivál arcaként is többször bizonyított. Szórakoztató, barátságos, és hitelesen hozza a formát, miszerint bármennyi sört meg tud inni, és soha nem felejti megemlíteni történeteiben a kicsit egyszerű borsodi (miskolci) életérzést, melynek szerves része a kocsma, és futballcsapatuk, a Diósgyőr.

Innentől adja magát, hogy az egykor az egész NB 1-et támogató Borsodi Sörgyár is kiaknázza az Aranyosi Péterben rejlő lehetőségeket. A szemünk előtt, ha jó nagyra nyitjuk, most épp ez történik: fekete-fehéren.

Vagyis jelen helyzetben Aranyosi Péter a riporter, és az ország több pontján egy Borsodi sör mellett érdeklődik: mi kell a férfinak?

Először Székesfehérvárott kocsmázott és kérdezősködött:

Majd ígérete szerint hazatért szülőföldjére, Miskolcra:

Ám ahhoz Debrecenbe kellett már menni, hogy Diósgyőr-Mezőkövesd meccsen kérdezhesse földijeit:

Innen Budapestre látogatott, hátha a fővárosban fejti meg a tutit:

De ha itt nem, talán a hírős városban, Kecskeméten:

Vagy épp a Balatonon? Itt is bedobta magát, de pancsoló kislányok helyett ezúttal főleg a horgászok közé:

Kiderült ennyi videó után bárki számára, miről szól ez az egész? Félek, végtelenül egyszerű. A Borsodi egy sör, ami a férfinak jár, és amúgy, ha néhány egyéb körülmény is rendben, a férfi boldog. Ennyi. Vagy jön még a ráadás?

Igen. Egy összefoglaló.

A bejegyzés trackback címe:

http://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr8312755834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.08.18. 10:42:00

Bocs. Annyit azért hozzátennék, hogy az idei első Belvárosi Sörfesztiválon a Borsodi Sörgyár is kint volt, és adtak egy színes szórólapot nekem, aki tűzben edződött, és akit a jég sem hagy hidegen. Jól érzitek, ezek már szlogenek!

Tűz és jég. Lenyűgöznek minket. Alkotunk velük. Elemek, amelyek a Borsodi sörfőző mestereit is megihlették. Új sörkülönlegességek, amelyek főzésénél nem újszerű technológia, hanem a hőmérséklet játszott a a főszerepet.

Borsodi Tüzes: A többféle maláta- és komlókivonatból készült Borsodi Tüzest a gyártáshoz használt különleges komlónak köszönhetően virágos komlóillat és kellemes komlós utóíz jellemzi. A gyártás során a főzés lassú tűzön történik, amely így kiemeli az ízeket. Bár egy vörös sörről beszélünk, a Borosdi Tüzes mégis könnyen iható, így nem pusztán azoknak a sörkedvelőknek ajánljuk, akik a nehéz testes söröket kedvelik, hanem a lágyabb, könnyebb, de mégis karakteres sörök iránt elkötelezettek is kedvelni fogják. Rubinvörös színe miatt pohárban szervírozva, a megfelelő ízharmónia miatt 5 C fokos hőmérsékleten ajánljuk fogyasztását.

Borsodi Jeges: A gyártás folyamán különleges hűtési eljárással készül – ez adja meg jellegzetes ízét és karakterét. A Borsodi Jeges egy kellemes ízű, könnyen iható, ám igazán karakteres sör, amely a maga könnyedségével a lágyabb sörök kedvelőinek lehet a legújabb kedvence. Fogyasztását 5 C fokos hőmérsékleten ajánljuk.