Nem sokat hallat mostanság magáról a Borsodi, hiába a harmadik legnagyobb magyar sörgyár Magyarországon. Hónapokkal ezelőtt jelentek meg a piacon a Borsodi Jeges és Borsodi Tüzes termékeik, mégis mintha a létezésüket is titkolnák, és még annyi marketing se került mögé, mint anno a Borsodi Super Dry kapcsán. Erőt gyűjtenek? Spórolnak? Új módszerekben gondolkodnak?
A friss Karinthy-gyűrűs Aranyosi Péter kiváló humorista, aki a Budavári Sörfesztivál arcaként is többször bizonyított. Szórakoztató, barátságos, és hitelesen hozza a formát, miszerint bármennyi sört meg tud inni, és soha nem felejti megemlíteni történeteiben a kicsit egyszerű borsodi (miskolci) életérzést, melynek szerves része a kocsma, és futballcsapatuk, a Diósgyőr.
Innentől adja magát, hogy az egykor az egész NB 1-et támogató Borsodi Sörgyár is kiaknázza az Aranyosi Péterben rejlő lehetőségeket. A szemünk előtt, ha jó nagyra nyitjuk, most épp ez történik: fekete-fehéren.
Vagyis jelen helyzetben Aranyosi Péter a riporter, és az ország több pontján egy Borsodi sör mellett érdeklődik: mi kell a férfinak?
Először Székesfehérvárott kocsmázott és kérdezősködött:
Majd ígérete szerint hazatért szülőföldjére, Miskolcra:
Ám ahhoz Debrecenbe kellett már menni, hogy Diósgyőr-Mezőkövesd meccsen kérdezhesse földijeit:
Innen Budapestre látogatott, hátha a fővárosban fejti meg a tutit:
De ha itt nem, talán a hírős városban, Kecskeméten:
Vagy épp a Balatonon? Itt is bedobta magát, de pancsoló kislányok helyett ezúttal főleg a horgászok közé:
Kiderült ennyi videó után bárki számára, miről szól ez az egész? Félek, végtelenül egyszerű. A Borsodi egy sör, ami a férfinak jár, és amúgy, ha néhány egyéb körülmény is rendben, a férfi boldog. Ennyi. Vagy jön még a ráadás?
Igen. Egy összefoglaló.
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.08.18. 10:42:00
Tűz és jég. Lenyűgöznek minket. Alkotunk velük. Elemek, amelyek a Borsodi sörfőző mestereit is megihlették. Új sörkülönlegességek, amelyek főzésénél nem újszerű technológia, hanem a hőmérséklet játszott a a főszerepet.
Borsodi Tüzes: A többféle maláta- és komlókivonatból készült Borsodi Tüzest a gyártáshoz használt különleges komlónak köszönhetően virágos komlóillat és kellemes komlós utóíz jellemzi. A gyártás során a főzés lassú tűzön történik, amely így kiemeli az ízeket. Bár egy vörös sörről beszélünk, a Borosdi Tüzes mégis könnyen iható, így nem pusztán azoknak a sörkedvelőknek ajánljuk, akik a nehéz testes söröket kedvelik, hanem a lágyabb, könnyebb, de mégis karakteres sörök iránt elkötelezettek is kedvelni fogják. Rubinvörös színe miatt pohárban szervírozva, a megfelelő ízharmónia miatt 5 C fokos hőmérsékleten ajánljuk fogyasztását.
Borsodi Jeges: A gyártás folyamán különleges hűtési eljárással készül – ez adja meg jellegzetes ízét és karakterét. A Borsodi Jeges egy kellemes ízű, könnyen iható, ám igazán karakteres sör, amely a maga könnyedségével a lágyabb sörök kedvelőinek lehet a legújabb kedvence. Fogyasztását 5 C fokos hőmérsékleten ajánljuk.
.. Utolsó kommentek