.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 08. 10. - kocsmablog
Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017

Helyszín: Kishusom,
Időpont: 2017. augusztus 4.
Google Maps

Wossala Rozina, Kiss Ramóna és Fördős Zé bemutatta: három sörtípus, három karakter. A Magyar Sörgyártók Szövetségének kiemelt gasztronómiai eseménysorozata, a Sör mi több, idén az ő tökéletes sörkorcsolya párjukat keresi.

Augusztus 4-én, a Sör Világnapján elrajtolt a Sörszövetség Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 elnevezésű pályázata, és ennek kapcsán a fent említett hírességek ellenállhatatlan falatokkal kedveskedtek a jelenlévőknek. Az ínycsiklandozó ételek mellé sörkülönlegességeket is felszolgáltak, a párosításokat Vásárhelyi István sörgasztronómus rakta össze.

Mert hogyan is csúszhatna a legjobban a sör, mint finom falatkákkal párosítva?! A Sör mi több rendezvénysorozat idén nemcsak a vendéglátóhelyek és gasztronómiai szakemberek, hanem amatőr konyhaművészek jelentkezését is várja, vagy ahogy dr. Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetségének igazgatója elmondta:

A HORECA és gasztronómiai szakembereknek hirdetett pályázatunkban a tavalyihoz hasonlóan három kategóriában, búza, láger és barna sörökhöz társítva várjuk a sörkorcsolyák fényképes receptjeit. Egy éve 49 pályamű volt, ezt szeretnénk most túlszárnyalni. Idén a sörkedvelők kreativitására is kíváncsiak vagyunk, hiszen a célunk elsősorban az, hogy a lehető legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával, otthoni körülmények között is megalkotható falatkákat ismerhessünk meg. Olyanokat, amelyeket bármikor és gyorsan el tudunk készíteni például egy baráti sörözéshez.

 

A részvételi feltételekről és szabályzatról bővebben az Sör mi több honlapján, illetve Facebook oldalán lehet olvasni. Egy személy, szervezet vagy cég több sörkorcsolyával is versenyezhet. A nagyközönség pályaműveit szeptember 5. és 12. között közönségszavazással bírálják el, a győztesek értékes sörös nyereményekkel gazdagodnak. A HORECA és gasztronómiai szakembereknek kiírt versenyben szakértő zsűri szavaz a pályaművekről, és a három kiírt kategória győzteseinek szeptember 14-én, ünnepélyes keretek között adják át a díjakat.

Kedvcsinálóként íme a Sör mi több három remek és egyszerűen elkészíthető sörkorcsolyája:

1. Rántott kovászos uborka snidlinges-fűszeres mártogatóssal
2. Édes malacos popcorn
3. Curry-s kolbász

A receptek megtalálhatóak a Sör mi több weboldalán.

 

sorvilagnap.png

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr112739820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása