.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 06. 24. - kocsmablog
A sörözés nőies oldala

Az utóbbi időben valósággal ragyog Mádai Vivien, aki sikeres műsorvezetőként és családanyaként a nőiességét tekintve talán mostanra teljesedett ki a leginkább. Erről bárki meggyőződhet, ha megnézi Vivi legújabb fotósorozatát. A formabontó atmoszférába helyezett képeket Cinthya Dictator készítette, kissé rendhagyó módon, a nők és a sör témát az elegáns divat világával ötvözve.

Miért ne lehetne a sör is szexi? Főleg akkor, ha egy őrülten csinos hölgy van a környezetében! A Magyar Sörgyártók Szövetségének célja, hogy a sörfogyasztást kreatívan, izgalmas és különleges kampányokkal népszerűsítse. Többek között ezért hívta életre Sör mi több elnevezésű kiemelt eseménysorozatát, amely új dimenziókba helyezve mutatja be ezt a sokoldalú italt; például a nők és a sör témát izgalmas formába öntve.

Mádai Vivien a témáról így nyilatkozott:

Nap mit nap tapasztalom, kiváltképpen ezekben a forró napokban, hogy komoly reneszánszát éli a sörfogyasztás. Nem tagadom, én is szívesen iszom meg egy-egy hűsítő pohárral, de egyre több nőt látok sört inni. Ezért is vállaltam örömmel ezt a különleges felkérést, mert ez az ital manapság már nemcsak a férfiak kiváltsága. Ráadásul nem egy hagyományos divatfotózásról volt szó, izgalmas kihívást láttam benne. Egyre többféle sört kóstolhatunk, egyre többféle sörrel kínálhatjuk vendégjeinket például egy nyári BBQ parti alkalmával. Ami nekem külön nagy öröm, hogy manapság percek alatt találok az interneten egy-egy jó étel és sör párosítást, amivel garantált a siker a kerti partin!

Az impozáns, indusztriál hangulatú atmoszférába helyezett fotósorozat nemcsak a légies kollekcióba öltözött modell miatt különleges, az alkotó személyét is ki kell emeljük: Cinthya Dictatorról ugyanis kevesen tudják, hogy fotósként is legalább olyan tehetséges, mint képzőművészként vagy médiaszemélyiségként.

Az ilyen kihívásoknak örömmel teszek eleget. A mostani fotózás után bátran kijelenthetem, hogy ezzel a sorozattal is bebizonyítottuk, hogy a sör igenis szexin mutat a hölgyek kezében. A légiesen finom vonalak, a különleges környezet, Vivi szépsége és kisugárzása tökéletes egységet alkot a képeken.

Fotók és kreatív munka: Cinthya Dictator
Modell: Mádai Vivien
Asszisztens: Vizi András
Smink: Pintér Petra

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr4212649773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása