.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 06. 10. - kocsmablog
Belvárosi Sörfesztivál

Helyszín: Budapest, Szabadság tér
Időpont: 2017. június 15-18.
Google Maps

Az egykori Budavári Sörfesztivál szervezői újabb sörünnepet rendeznek Belvárosi Sörfesztivál néven. A rendezvényen a legjobb hazai és import sörök, és a legfrissebb kézműves nedűk is felvonulnak, ráadásul nemcsak sörből, street food-ból is lehet bőven válogatni. A fesztivál ingyenesen látogatható, csak a fogyasztáshoz szükséges fesztiválpoharat kell megvásárolniuk a látogatóknak.

Olvass tovább >>>

 

Neked plusz egy kattintás, nekünk a függetlenség. A kocsma.blog.hu saját domain-re költözik. És mindjárt kétfelé, témától függően. A friss tartalmak a legnépszerűbb régiekkel karöltve - mint ez - a továbbiakban itt:

https://kocsmablog.hu/

https://alkoholinfo.hu/

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr9812559955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2017.06.16. 15:27:12

Szombaton a Magyar Sörgyártók Szövetségének kiemelt rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több is kitelepül majd a térre. Lesz gifie automata és sörbajuszverseny, valamint a készlet erejéig bárki ingyenesen megkóstolhatja a Sör mi több saját fejlesztésű receptúrája alapján, kétféle ízben készült sörfagylaltját.

A Dreher Sörgyárak a mikroszűréses eljárással készült Arany Ászok Frissenszűrttel, és a Magyarországon egyedülálló Pilsner Urquell és Dreher tanksörökkel érkezett a fesztiválra. Utóbbiak különlegessége, hogy csupán pár órával a fesztivál nyitása előtt készültek el, így frissességük miatt majdnem olyanok, mintha egyenesen a sörgyárban kapnánk.

A Heineken nyári slágerét, a Soproni Óvatos Duhaj IPA-t, és a Beers of Europe sörválogatását is elhozta a Szabadság térre, amely Európa kedvenceiből: Krušovicéből, Edelweissből, Affligemből és Mort Subite-ből áll.

A Borsodi a Tüzes és a Jeges új termékekkel mutatkozik be a fesztiválon, valamint Belgium büszkeségei közül a Hoegaarden Rosé új ízélményével jelenik meg. Továbbá a Borsodi, a Staropramen teljes márka kínálata, a Stella Artois, a Hoegaarden, a Leffe Blonde és Dark, a Belle-Vue Kriek is elérhetőek.

kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2017.06.21. 10:41:33

A szervezők nagyon elégedettek voltak a helyszínnel, így a jövőben is számíthatunk sörünnepekre a Szabadság téren. Közel 25 ezer fesztiválpoharat adtak el (a talpas poharakból egy sem maradt), és a szombati rossz idő ellenére is több mint húszezer liter sör fogyott.

Badó Tamás 2018.02.07. 08:35:50

Kötelező program minden évben! :D Nem is tudom hány éve járok már ki a haverokkal. Tényleg igazi fesztivál feelingje van, király! Idén tervben van pár Budapesten kívüli feszt is, kinek melyik a kedvenc fővároson kívüli sörfesztje? Eddig csak Vácon voltam. Találtam egy tök jó összeállítást: dogosmeggy.hu/blog/legjobban-vart-2018-sorfesztivalok/
Akinek van kedvenc sörfesztje még ezeken kívül, ne tartsa magába! :D
süti beállítások módosítása