.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2017. 03. 31. - kocsmablog
Söralátét tervező verseny

Nevezés: 2017. március 30. - 2017. április 5.

Mindig is vágytál arra, hogy a saját söralátéteddel villoghass egy házibuliban vagy akár a kedvenc szórakozóhelyeden? Itt az alkalom, tervezd meg vicces, odamondós vagy éppen csajozós/pasizós korongodat, és ha a tiéd bizonyul a legnépszerűbbnek, a Sör mi több elkészíti 10 000 példányban, és eljuttatja a legmenőbb helyekre.

A söralátét, úgyis mint sörkeksz, a sörödhöz, egy tisztességes italmérésben, ha csapolt, jár. A korsó oldaláról lefolyó nedvességet hivatott felfogni, mert nehogy már az asztalra kerüljön, és abba belekönyököljünk. Nem vagyunk mi állatok!

A legtöbb söralátét alapja fehér matt farost. A kezdeti egyszínű, feliratos darabok után a nyomdatechnika elterjedésével megjelentek a ma ismert színes, képekkel díszített darabok, melyen a főzdék hirdették jellemzően maguk, amit nagy-nagy előszeretettel nyúlnak le a lelkes sörfogyasztók.

Nem lenne jó egy személyes? Legyen szó randiról, összeborulásról, közös bandázásról vagy épp egy baráti beszélgetésről: a sörözéshez dukál az egyedi alátét! Tervezd meg a saját söralátétedet! Nem baj, ha nem kezeled profin a grafikai programokat, engedd el a fantáziád, és nevezd be alkotásod 2017. április 5-én 14 óráig a Sör mi több Facebook oldalon futó söralátét tervező versenyre. Ezután már csak a közönségen múlik, hogy mely műveket ítélik a legjobbaknak, és készítik el egyenként 10 000 példányban. A Sör mi több pedig azon lesz, hogy a kinyomtatott dizájnkorongok több szórakozóhelyen elérhetők legyenek a nyár folyamán.

Hogyan tehetőek még személyesebbé a sörözés üdítő pillanatait? – ezen törte a fejét Peller Anna énekes-színésznő is, és jutott el a szerelme zálogául adott egyedi tervezésű söralátétig.

Tökéletes meglepetés volt Mikike számára a személyre szabott söralátét. Mivel ki nem állhatom, amikor leteszi az asztalra a hideg üveget vagy a poharat, amely nyomot hagy, ezért igazán praktikus ajándék is egyben, ráadásul mindkettőnknek örömet okoz. Így, hogy megterveztem Mikike saját alátétjét, a mindennapokban is szívesebben veszi majd elő. Az pedig, hogy a közös emlékeinkre utaló szimbólumok vannak rajta, még inkább az otthonunk részévé formálja ezt a kis korongot.

Pellerék

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr4812389975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.04.24. 15:45:03

Az aktuális sztár-celebek Peller Anna és párja, Mikike is beszállt a személyes söralátét gyártásba. Te miért nem?

kocsmablog · http://kocsma.blog.hu 2017.05.14. 18:48:05

Már javában zajlik a szavazás a Sör mit több söralátét tervező versenyén! Zseniális alkotások érkeztek és most rajtad a sor, hogy dönts: kinek az alátétjei legyenek ott több budapesti kocsmában is?
süti beállítások módosítása