.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2016. 10. 11. - kocsmablog
10 éves a Rézangyal

Tíz éve lépett piacra Magyarország egyik legnépszerűbb pálinkaháza, a Rézangyal.Céljuk a kezdetektől, hogy a klasszikus magyar pálinka arculatát megújítsák, ezért az évfordulóra a legnépszerűbb ízeknek egyedi, extravagáns palackot készítettek, és pálinkán még soha nem látott, foszforeszkálós címkével hozták azokat forgalomba.

Egy sikeres ötlet

A Rézangyal alapítói, Maros Róbert és Gaspari Zsolt 2005-ben indították vállalkozásukat, hogy olyan prémium minőségű pálinkával lépjenek piacra, ami egyszerre állja meg a helyét itthon és külföldön egyaránt.

Céljuk a klasszikus, nagyapáink italának tartott pálinka arculatváltása volt, ezért a minőség mellett a designra is nagy hangsúlyt fektettek. Az ötlet már az első évben sikeresnek bizonyult: a Rézangyal 2006-ban 66 milliós nettó árbevétellel zárta az évet, 2010-ben a tízszeresét, 2015-ben pedig egy év alatt már 925 milliós forgalmat értek el.

rezangyal10.png

Sablonok nélkül

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően a Rézangyal ma már 29 termékkel szerepel a piacon, ráadásul 2010 óta a legsikeresebb ízek kizárólagos forgalmazója a Coca-Cola HBC. Az eladások a gazdasági válság nehéz éveiben is nőttek, a 3,5 decis üvegek bevezetése pedig 55 százalékot javított a pálinka forgalmán.

„Az indulás idején láttuk, hogy ha kizárólag a hagyományokra építünk, nem lesz prémium termék a fogyasztók fejében a magyar pálinka. Ezért amellett, hogy folyamatosan törekedtünk az állandó és megbízható minőség elérésére, megpróbáltunk új arculatot kialakítani: a piacon elsőként használtunk sötét színű palackot, nem szerepeltettünk gyümölcsábrát, vagy a népi hagyományokat idéző motívumokat a csomagoláson” – nyilatkozta az évforduló kapcsán Maros Róbert, a Rézangyal egyik alapítója.

rezangyalcimke.jpg

Teljes arculatváltás

A születésnapra az elmúlt tíz év öt legkedveltebb íze extravagáns, látványos külsőt kapott. A fesztiválpálinkaként is emlegetett Rézangyal a kajszibarack, a mézes ágyas meggy, a barrique szilva, az ágyas málna és a feketecseresznye ízeit öltöztette át, és ruházta fel változatos, foszforeszkáló címkékkel.

A látványos csomagolást a HEYTHERE ügynökség tervezte, akik fél éve a Rézangyal márka teljes arculatfrissítését is megvalósították. A kézzel rajzolt minták minden palackot egyedivé tesznek, miközben az ízek fantázianevéhez igazodnak: a love, beat, rock, festival és friendship elnevezések a Rézangyal kedvenc témáira, a hazai zenekarok és fesztiválok támogatására utalnak.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr9611799709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása