A céges csapatépítések örökké nyomasztó kérdése, mi legyen a program azon túl, hogy összejövünk, eszünk, iszunk, beszélgetünk és szól valami zene? Kell valami más? Vannak a témakörön belül még lehetőségek!
Egy jó sörözés kiváló alkalmat biztosít, hogy olyan kollégákkal is beszélgessünk, akikkel a napi munka során csak ritkán vagy soha. Kötetlenebbé válnak a szakmai beszélgetések, kevésbé feszít a hierarchia, a közös élmények hosszútávon összehoznak. A Beeroda ebben segít. Eseményt szervez, kitelepül, sört szolgáltat, és persze tanít. Mert a Beeroda elsődleges célja, hogy céges szinten minél szélesebb réteggel ismertesse meg a kézműves, kisüzemi magyar és külföldi sörök világát, és bizonyítsa, hogy a már elterjedt boros céges rendezvények mellett a sörnek is van létjogosultsága. Így formálják az ízlést, elültetik az érdeklődés magvait, kortyról kortyra polcolva alá a minőségi sörfogyasztás kultúráját.
A cég tulajdonosa Dobi Zoltán, beer geek. A kézműves sörforradalommal együtt 2012-ben kezdte el felfedezni a kisüzemi sörök által nyújtott világot, melyben azóta is rendületlenül részt vesz, legyen az szervezés, sörkóstolás, hivatalos esemény vagy csak egyszerű baráti összejövetel. Mindig is közösségi szemmel próbált tekinteni a sörözésre, helytől és emberektől függetlenül. A kezdeti magyar sörök által nyújtotta ismerkedés mellett folyamatosan kutatja a külföldi söröket itthon és határon túl, a hazai fesztiválok folyamatos résztvevője, és rengeteg külföldi sörfesztivál szakmai szemlélője.
Tapasztalatai szerint a minőségi sörök egyre jobban beszivárognak a közgondolkodásba, gasztronómiába. A csapatépítő tréningeken meg eleve nagyobb az igény a különleges ételekre és italokra, tehát kereslet van, csak helybe kell vinni.
A szortimentben alapvetően magyar kisüzemi vagy gerillák sörei szerepelnek, de lehetőség van más országok söreit is bevonni a kóstolásba.
A honlap információi alapján többféle csomagból lehet választani:
- Sörfőzés és főzdelátogatás
Egész napos program, ahol minden megtanulható a sörfőzésről, komlókról, malátáról, típusokról. A résztvevők saját sört főznek a tanfolyam alatt, azt palackozzák, és egy-másfél hónap múlva haza is vihetik. A csomag része egy ebéd a legendás Kaltenberg Sörház és Étteremben.
- Tematikus sörkóstolás (Beeroda / innovátor / prémium csomag)
Cégekhez vagy külső helyszínre kihelyezett tematikus sörkóstolás kezdőknek, haladóknak, profiknak egyaránt. Előre megbeszélt módon, sör típus bemutatásokkal 2-3 órában. Azt a résztvevők száma és összetétele határozza meg, hogy milyen és mennyi csapolt, illetve üveges sör kerül kiszállításra, soha nem feledve a célt, hogy minél több sörtípust bemutassanak. Jellemzően 8-10 tételből álló szortimenttel készülnek. Az estét egy könnyedebb csapolt sörözés zárja.
A Beeroda rugalmasságát jól mutatja, miszerint szűk körben, igazi sörértőkkel is szívesen kóstolgatnak Magyarországon nem kapható sörritkaságokat - legközelebb augusztus 26-án a Klauzál téri Cake & Beer-ben -, illetve ahogy a Kézműves sört a népnek blogon Sal Bandy is megírta, volt hogy a Hopfanatic Sörfőzdét képviselték a Kisüzem 2016 óbudai fesztiválon a pultban. Igen, szerelemből söröznek, ilyen ez a munka!
Facebook oldal: https://www.facebook.com/beeroda/
Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
.. Utolsó kommentek