.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 11. 27. - apuska
Jössz 1 sörre?

A Borsodi Sörgyár „Jössz 1 sörre?” néven bemutatta az első olyan mobil applikációt, aminek a segítségével könnyen és gyorsan megszervezhető a barátainkkal való sörözés. Ennek eredetije Csehországban a fogyasztók nagy kedvence.

A Magyarországon egyedülálló alkalmazást a Molson Coors sörvállalat – amelyhez a Borsodi is tartozik - Csehországban vezette be először a Staropramen Pivo?! néven, ahol a megjelenés hetében a legtöbbször keresett és letöltött applikáció volt, és azóta is a fogyasztók egyik nagy kedvence. Az alkalmazás IOS-re és Androidra egyaránt ingyen letölthető.

A hazai verzió november közepétől érhető el. Az alkalmazás telepítését követően nincs más teendő, mint csatlakozni Facebook profilunkkal, vagy engedélyezni, hogy az applikáció hozzáférjen kontakt listánkhoz. Ezután a javasolt időpont, helyszín és részvevők megadásával máris elkezdhetjük szervezni a munka utáni sörözést.

A „Jössz 1 sörre?” segítségével könnyen nyomon követhetjük a közelgő eseményeinket, és mindössze egy gombnyomással hozzáadhatjuk a tervezett sörözéseket naptárunkhoz.

A Borsodi idei Kapcsolj ki! kampánya a közös sörözés élményét állította középpontba, és a kampány során eddig használt offline és online eszközöket kitűnően támogatja majd ez a hazai piacon teljesen új, sörözésre invitáló platform. Bízunk benne, hogy a kényelmesen és gyorsan használható alkalmazás segítségével fantasztikus hangulatú sörözéseket szerveznek majd fogyasztóink barátaikkal” – mondta Gábor Andrea, a Borsodi Sörgyár márka menedzsere.

Eddig tartott a sajtóközlemény, mi erősen reklámszagú. Én eggyel tovább mentem, kocsma- és mobiltudós bloggerként ki kellett próbálnom, használatának van-e bármi értelme?

A mottó, hogy "Szervezz sörözést felesleges duma nélkül!" Jelen állás szerint van erre Google Groups levelező csoportunk, Facebook csoportunk, ahova be szoktuk dobálni az ötleteket, és akkor arra az válaszol, akit érdekel. A rendszer működik. Ezt tovább egyszerűsíteni hogy lehet?

Sör próbája az ivás, a programot letöltöttem.

borsodi-letoltes.jpg

Jó duma, "az alkalmazás csapra verve". Mi? De hogy gépeljem be a telefonszámomat? Azt meg minek? Kezdek aggódni. Mire akarják felhasználni?

sms.png

A +420-as nemzetközi előhívó szám Csehországé. Szóval, ennyire eredeti ez a sztori? :)

Gondolom, a minimális elvárás az, hogy akikkel sörözni szeretnék, innentől egytől egyig letöltsék és telepítsék az alkalmazást. Vagyis most szólnom kéne valami úton-módon nekik.

borsodi-meghivas.jpg

Nocsak. Hát nem gondoltak erre is a program alkotói? Jön is a felajánlás, hogy intézzem Facebookon keresztül, e-mailben vagy SMS-ben!

sms-meghivo.png

Hála az égnek, a szöveget előre megírták...

sms-ertesito.png

Okos telefonom van, értesítőt küld, amikor a meghívásom realizálódik. És innentől tolhatóak az ajánlások!

borsodi-helyszin.jpg

Kiválasztom a dátumot, negyedórás bontásból az időpontot, majd megadom a helyszínt. Ami előzetesen nagy kérdés volt, és amiről nem szólt a fáma, hogy csak Borsodi sörös helyekre szervezhetek evvel találkákat? NEM. A Google térkép helyszínei válogatás nélkül megjelennek, akkor is, ha az nem egy kocsma. Van kedved sörözni a Csepeli átjáróban?

app-meghivo.png

app-elutasitas.png

Nem értem. Miért nem?

Jó, keresek valami igényesebb helyet! Csak hogy legyen némi visszautalás, cseh söröző jó lesz?

hrabal.jpg

app-meghivo2.png

Az esemény azonnal hozzáadható a naptárhoz, hogy biztos senki ne felejtse el. 1 óra 1 sörre reális. De biztos csak 1 sör lesz belőle?

sorozes.png

A sör összehozza az embereket. A Jössz 1 sörre? alkalmazás ehhez egy újabb felület, ami a siker érdekében hihetetlenül le lett egyszerűsítve, és tényleg csak a legszükségesebb információkra szorítkozik:

- Hívd meg a barátaidat!
- Válaszd ki, hogy mikor és hol találkoztok!
- Figyeld, hogy ki van benne és ki nincs!

Majd ha valami közbejön, vagy csak szeretnél valamit hozzáfűzni, teszem azt:

- Mi ez a hely?
- Mennyibe kerül a sör?
- Bocs, 20 percet kések!
- Fenn ülünk a galérián.
- Tahók a pultosok, átmentünk a szomszédba.

Akkor írhatok megint a Google Groups levelező vagy épp a Facebook csoportba...

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr198128112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása