.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 10. 24. - kocsmablog
Rémisztő koktélok Halloweenre

Töklámpás, horror filmeket életre keltő jelmezek, pókok, vámpírok és boszorkányok, mind-mind a Halloween elengedhetetlen kellékei. Közös partizás nélkül pedig nincs is értelme beöltözni. Ha szeretnéd a hangulathoz passzoló italokkal feldobni a „rémes” házibulidat, akkor itt van néhány igazán vérfagyasztó koktél Varga Gergő mixertől.

Mikor egy koktél már a küllemével elvarázsol...

Dark Mother

  • 4 cl Finlandia Lime
  • 2 cl Charleston Follies
  • 1 cl limelé
  • 1 cl passion szirup
  • 2 cl őszibaracklé
  • 10 cl feketeribizlilé

Az összetevőket shakerbe helyezzük, összerázzuk. Egy long drinkes pohárba jégkockákat teszünk és rátöltjük az italt. Mentalevéllel, ribizlivel és ízlés szerint csontvázakkal díszítjük.

dark_mother.jpg

 

Bloody Coconut

  • 4 cl Finlandia Mango
  • 1 cl kókusz szirup
  • 0,5 cl mangó szirup
  • 1 cl tejszín
  • 10 cl ananászlé
  • 1 cl grenadine

A hozzávalókat a grenadine kivételével egy shakerben összerázzuk, majd zúzott jégre töltjük. Végül vért imitálva, óvatosan grenadine-t csorgatunk a tetejére. Mangószelettel, mentalevéllel díszítjük.

bloody_coconut.jpg

 

Mangó puncs (6 fő részére)

  • 24 cl Finlandia Blackcurrant
  • 1 üveg rosé
  • 1 l áfonyalé
  • 1tk fahéj
  • 1 tk szegfűszeg
  • 25 dkg cukor
  • 10 dkg narancs lekvár
  • 10 cl friss citromlé

A vodka kivételével egy nagyobb edénybe öntjük az összetevőket, majd melegíteni kezdjük. Mikor felforrt, jól összekeverjük és hagyjuk kihűlni. Ezek után hozzáadjuk a vodkát és beletöltjük egy kivájt tökbe. Szervírozáskor poharakba jeget teszünk, és arra öntjük rá az italt.

mango_puncs.jpg

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr748029584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása