.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 10. 5. - apuska
Bellus István

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Bellus István Péter
Születésnap: 1967. december 3.
Foglalkozás: humorista

Mottó: Hozz egy bármilyen Emotion-t!

> 2007-ben tűnt fel humoristakén először, mikor az ATV Humorbajnokság című vetélkedőjében a döntőig jutott. 2008 óta tagja a Dumaszínháznak, pár hónappal később az MR1 Kossuth rádió Kabaréklub című műsorában is bemutatkozott. Azóta rendszeresen szerepel, előfordul még a Comedy Central-on és az RTL Klub Showder Klub című műsorában. Vállal fellépést céges rendezvényeken és falunapokon, Légy pozitív! című önálló estjén a hagyományos standup műsor mellett vicces képeket, illetve videókat is mutat. Szereti megnevettetni az embereket.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Középiskolás koromban, mikor egy karatés barátomnak meg lett a fekete öve. Aztán a lakásukban úgy gondoltam, mindenféle alkoholból meg kell innom valamennyit, és az olyan meghatározó élmény volt, hogy azóta se sokszor kerültem hasonló állapotba.

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Dombóvári Pisti barátommal szoktam, mikor ott vagyok Budapesten nála, bár én erőteljes Cappy italfogyasztó vagyok, illetve Dombi azon szokott röhögni, mikor kérdezi, mit hozzon nekem, hogy egy bármilyen Emotion-t.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Igazából nincs behatárolva. Ha az alkalom jön, akkor legyen közel.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Budapesten a Baráti Kávézó 2, ahova szoktunk járni, úgyhogy legyen az a kedvenc.

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Arra kellett rájöjjek, nem bírom az alkoholt. Ízesített sörökböl vannak ilyen gyengék, azokat elszürcsölgetem, és van egy kedvenc koktélom, ami a Captain Morgan Spiced Gold rummal az alapja, gyömbérrel felhúzva, van benne kis lime és valahol raknak bele kis cukorszirupot, de szerintem az nem kell. Na jó, azért nem vagyok teljesen absztinens, a Hadházi rászoktatott a jó Hegyaljai borokra, néha otthon azt is iszom.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Ausztriában voltam néhány helyen, de ott pont úgy viselkednek, ahogy a németek. Ha isznak, hangoskodnak, sramliznak, meg szeretnek énekelni. Ez az, ami úgy megmaradt.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Attól függ, hogy jönnek oda, milyen az emberke. Mert van aki normálisan közelít, meg van aki csak odaszól, nem köszön, és semmit nem mond. Akivel lehet, akár beszélgetek is, aki meg csak részegen odajön és üvölt, azzal nem tudok mit csinálni, bár próbálok azzal is kommunikálni, nehogy az legyen, hogy még én vagyok a paraszt.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Én nagyon tudom. Nem szeretek hányni, ez volt a meghatározó dolog, és ehhez tartom magam. Ugyanakkor érdekes, hogy egy buliban 8-9 koktélt is meg tudok úgy inni, hogy nem érzem, de otthon ha csak egy korty bort megiszok, elkezd a fülem és a fejem vörösödni. Szóval ez attól is függ, hol vagy és milyen állapotban.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Nincs. Bár volt még hányós élményem, de az is régen.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- A prevenció. Nem eljutni oda.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Legyen világbéke, mindenki legyen boldog, és kiraknám a bankszámlámat, mindenki 10 forintot küldjön el. Vagyunk elegen.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr627663440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása