.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 07. 30. - kocsmablog
Sörkülönlegességek Dobogókőn

pixel

> 2007 óta ünnepeljük augusztus első péntekén a nemzetközi sörnapot. Idén augusztus 7-re esik az ünnep, és erre az alkalomra Dobogókőn a Walden Hotel bárja igazi ritkaságokat, Magyarországon máshol nem forgalmazott, kolostori és kézműves sörök kóstolósorát mutatja be.

Szenvedéllyel és elhivatottsággal állítottuk össze a Walden Hotel bárjának sörkínálatát. – meséli Nochta László a Walden Hotel igazgatója. – Jelenleg 14 féle sörből áll a válogatásunk, amelyben a könnyű világos söröktől a barna és búza sörökön át a lambikus gyümölcssörig változatos sörfajták szerepelnek. A nemzetközi sörnapra Weissenoher és Andechs kolostori, valamint Augustiner és Gutmann kézműves sörökből állítottuk össze a kóstolósort. Ám annyiban eltérünk a hagyományos sörkóstolóktól, hogy nem szigorú menetrend szerint történik a kóstolás, sokkal inkább arra csábítanánk minden felnőtt sörkedvelőt és a minőségi sörök iránt érdeklődőt, hogy jöjjön el Dobogókőre, kiránduljon egy nagyot a nyári erdőben, majd kellemesen elfáradva üljön ki a teraszunkra és élvezze az erdő nyugalmát, a finom ételeket és különleges kolostori és kézműves söröket.

fantasztikusnegyes.jpg

Augustiner Edelstoff – München

Könnyed, lágy bajor „árpasör”, amit kezdő sörfogyasztóknak is bátran ajánlunk! Finoman lágy keserűsége, gyönyörű tiszta arany színe és illatossága kiváló iskolapéldája a bajor szakértelemnek. Kóstolásnál „belépő” sörnek, kezdő sörivóknak bevezetőként, illetve nyári sörözgetéshez ajánljuk!

Weissenoher KlosterSud

A vörös igenis szexi! Ez a csillogó borostyán nedű az egyik legnagyobb meglepetést tartogatja harmonikus fűszerességével, melyet a maláta egyedülálló előkészítésének köszönhet! Egyedül is megállja a helyét gazdagságával és játékosságával! A frank sörkultúra kiemelkedő gyöngyszeme!

Gutmann Dunkles Hefeweizen

Egy klasszikus szűretlen barna búza remekmű! Nagyágyú, amely az anti-búza rajongókat is megtéríti. Krémesen lágy, az első találkozáskor szemtelenül könnyed, de aztán kimutatja a foga fehérjét és azonnal jelzi, hogy komolyan kell venni! Érdemes gyakran illatozni, mert bőven tartogat érdekességet!

Andechs Doppelbock

A kolostori sörök koronázatlan Királya! Selymes íz, csábító illat, lágy testesség ötvöződik ebben a mély borostyán színű dupla back sörben. A maláta és a komló látványosan hozza a pirított kávé és karamell íz világát! Vigyázat, mert nagyon nagy tréfára is képes ez az édeskés kis szépség!

Információk

Augustiner Edelstoff – München – 1.200,- Ft / üveg
Weissenoher Kloster Sud – 1.200,- Ft / üveg
Gutman Dunkles Hefeweizen – 1.200,- Ft / üveg
Andechs Doppelbock – 1.200,- Ft / üveg

A kézműves sörök kóstoló sora 3.900,- Ft / 4 üveg
A sörkóstoló helyszíne: Walden Hotel, Dobogókő
H-2098 Pilisszentkereszt-Dobogókő, Fény utca 1.
Web: www.waldenhotel.hu

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr37666216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása