.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 03. 26. - apuska
Pince söröző
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 2370 Dabas, Bartók Béla út 88.
Martin Gyuláné boltvezető válaszol.

> Reggel többen vannak, napközben vannak is, nem is, este megint többen, de hétvégén vannak a legtöbben.

Adatlap

Elérhetőség: +36 70 445 3706
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/pages/Gödör-Kocsma/343613615677106
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 6-22
Extrák: kerékpár tároló, kerthelyiség, tévé, wifi, zenegép, csocsó, darts, ital akciók, tánctér

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Nagyon érdekes kérdés, mert én bérlem és vezetem a sörözőt, 6. éve dolgozok itt, van bőven minden. Jó és rossz is, néha verekedés is, de összességében jó helynek számít. Tapasztalat, élmény, minden van, de sokat kellene írni, ahhoz meg kevés az idő.

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- Tudomásom szerint 22 évvel ezelőtt nyílt meg. Egy pincében van kialakítva a söröző, erről kapta a nevét is. Úgy is hívják a vendégek, hogy gödör.

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- Igen, vannak szép számmal, az árak vonzzák őket meg én, mert mindenkit meghallgatok, meg amennyire tudok, jó tanácsot is adok a vendégeimnek.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- Elég sok szülinapot tartottunk, és még fogunk is tartani, ezekről készültek fotók és videók is, amit lehet is látni. Monsztának hívjuk azt a vendéget, akit infúzioval itattunk, természetesen csak a szájába tettük a csövet, abból itta meg a portorico rumot. 

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Borsodi csapolás van, üvegesből 16-féle sör van: Ászok, Ászok citromos, Ászok félbarna, Dreher, Borsodi, Gösser, Stella, Staropramen, Heineken. Olcsó sörök is vannak: Königsburg, Rokky, Rizenbrau. 

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Igen, csocsó verseny, szinte minden akciós árban van, ritkán külön is meg van hirdetve, rövidital is, meg sör is. Mindenki amit szeretne hallgatni zenét a zenegépbe be tudja tenni, a vendégek által összeállított zenékből tudnak válogatni, Film+ főleg.

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Kerékpár tartó van fent, ott le lehet zárni, parkoló az utcán is van és hátul a ház mellett is az udvarban. 20-25 fő kényelmesen bent tud tartózkodni, vannak asztalok, ülöhelyek is. Talán azt, hogy a mellékhelyiségek fent vannak, nem a sörözőben.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Mindig változó. Reggel többen vannak, napközben vannak is, nem is, este megint többen, de hétvégén vannak a legtöbben. A törvényről annyit, hogy a dohányzás tiltása először nagyon vissza vett a forgalomból, később már el fogadták, de most is vannak viták.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- Nyilván az éttermek, fitneszek jobbak, mint a kicsi kocsmák, ahogy ez is.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- Mindent, mert ráférne már a felújítás!

+1. Kocsmafotók:

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr927302574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása