.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2015. 01. 23. - apuska
Bíboros
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 3300 Eger, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 6.
Nagy Ádám ügyvezető válaszol.

> Fiatalként elképzeltük milyen lenne egy saját hely, ahol megvalósíthatnánk az ötleteinket. Ilyen helyet szerettünk volna létrehozni.

Adatlap

Elérhetőség: +36 70 428 4993
Web: http://biboros.hu/
Facebook oldal: www.facebook.com/biboroseger
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 11-03
Extrák: kerékpár tároló, terasz, kutyabarát, különterem, tévé, wifi, zenegép, csocsó, kivetítő, koncert, ital akciók, tánctér, újság/könyv

Kocsma10!

01. Mennyire érzi a sajátjának a helyet, milyen emberekkel dolgozik együtt, milyen vendéglátós tapasztalatai vannak?
- Ez a hely elsősorban saját tapasztalatokra, élményekre alapozva jött létre. Fiatalként elképzeltük milyen lenne egy saját hely, ahol megvalósíthatnánk az ötleteinket. Szerettünk volna egy olyan helyet létrehozni, ahol nemtől és kortól függetlenül mindenki jól érezheti magát.

02. Milyen múltra tekint vissza a hely, ehhez kapcsolódóan van-e bármi érdekesség, miről kapta a nevét?
- A név ihletője Verancsics Antal (1504-1573), aki a török időkben Heves megye főispánja, majd Eger Királyi Birtok kanonoka és püspöke volt. A drinápolyi béke megkötése utána a király helytartói tisztséget adományozott neki, Bíborosnak nevezte ki.

03. Hogyan jellemezné a vendégkörét, vannak-e törzsvendégek, mi vonzza őket?
- A vendégkörünk korosztálya igen vegyes, köszönhetően a többféle programnak. Az emeleti disco bulik a fiatalabbakat vonzzák jobban, míg a retro partyk az idősebbeket. Az akusztikus estjeinken pedig megint egy másfajta réteget szeretnénk elérni. Főiskolások is a vendégkörünkhöz tartoznak.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében? Miért? Meséljen róla!
- A hely 5 éves születésnapja 2013. szeptemberében egy meghatározó esemény volt. Rengetegen voltunk: gyerekek, szülők, törzsvendégek. Ekkor lehetett érezni, hogy mennyien szeretik ezt a helyet. Nagyszerű érzés volt, köszönjük!

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, lehet-e bármit enni, vannak-e specialitások, és mindezek mennyibe kerülnek?
- Csapolt söreink Borsodi világos és Staropramen barna. Csapolt pohár Borsodi 210 a korsó 320. Stella Artois, Hoegaarden is kapható. Helyi pincészetek borai (Varsányi, Nagypál). Egy olaszrizling decije 120, egy rosé 140. Ropi, chips, mogyoró. Forralt bor 100/dl, 0,5 dl jeges limonádé 500, macifröccs 3dl 250 / 5dl 490.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók? Jellemzően melyik csatorna megy a tévében, milyen zene szól?
- Minden hétvégén van disco az emeleten. Legtöbbször rádió szól, de zenegép is van.Tavasszal tartunk akusztikus esteket. Heti rendszerességgel vannak italakciók (promóció, nyereményjáték). Minden hónapban tartunk retro bulit. Idén 3. alkalommal rendezzük meg a Bíboros szépe szépségversenyt.

07. Hova lehet tenni a kerékpárt, van-e parkoló, hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat?
- Nagy előnyünk, hogy a város szívében van a hely. Taxiállomás, buszmegálló, parkoló 1 percre. A földszinthez tartozik a terasz, az udvar, különterem. Befogadóképessége kb 150 fő. Az udvaron található kerékpártároló. Az emeleten van tánctér pulttal, különteremmel. Befogadóképessége szintén kb 150 fő.

08. Mi a tapasztalata a vendégszám alakulásáról és a fogyasztási szokásokról? Az aktuális törvények mennyiben befolyásolták?
- Természetesen az aktuális törvények az irányadóak számunkra, a fiatalkorúakra vonatkozó törvény miatt is. Nagy figyelmet fordítunk erre, a belépést szabályozzuk. Több biztonsági őr is figyeli a belépést és felügyeli az este zavartalan lefolyását.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit példaértékűnek tekint? Miért?
- A fővárosi romkocsmák vonzó szórakozási lehetőséget jelentenek. 

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit változtatna?
- A belső udvart szeretnénk befedni. Így minden időjárási körülmény mellett használható közösségi teret kapnánk.

+1. Kocsmafotók:

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr207094467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása