.. Összetett kereső

 az_blog_2016.png

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • apuska: Erős a gyanú, hogy nem szimpla átalakítás miatt van a Zsiráf zárva, sokkal valószínűbb, hogy nyaká... (2017.09.19. 13:10) Zsiráf sörbár
  • apuska: A Felni - Beer Heaven végleg bezárt. Ez most nem az üzletvezetés és nem is a vendégek hibája, az i... (2017.09.19. 13:02) Felni sörbisztró
  • apuska: Nem lehettek annyira bénák a nézettségi számok, mert 2017. szeptember 22-én kezdetét veszi a 2. év... (2017.09.19. 12:54) Tömény történelem
  • kopa.: El. A bak esetén elfelejtették :) Az eső sem tudta elmosni a szombaton megrendezett DreherFesztet... (2017.09.05. 15:30) IV. Dreher Sörgyárfesztivál
  • apuska: @Brrrrrrrrrrrrr: És mi lehet az oka, szerinted? Mert az általad komolyan megvetett kukorica a magy... (2017.09.04. 11:07) 8 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a Kozelről
  • Brrrrrrrrrrrrr: +1 a Magyar egy ihatatlan felmosolé nem értem miért nem ellenörzik a csehek?... (2017.09.03. 16:41) 8 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a Kozelről
  • Utolsó 20
2014. 10. 2. - apuska
Neked Csak Dezső!

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.

Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 7.
Válaszol: Balogh Balázs, tulajdonos
Google Maps

Telefon: +36 20 565 3790
Facebook: fb.com/nekedcsakdezso
Web: http://nekedcsakdezso.hu

Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?

Dezső volt A tanú című film "vértanúja", a malac, aki életet adta a Pelikán család étkeiért. Neki állítunk emléket ezzel a hellyel. Múltunk viszonylag kevés, 2014. augusztus 28-án nyitottunk.

 

Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?

Vendégkörünk az igényes sörök és borok kedvelői közül kerülnek ki, legfőbb vonzerőnk a 25 féle fellelhető kézműves magyar és cseh sör.

 

Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?

Vannak, főleg azét mert szeretünk a vendégeinkkel beszélgetni, így szívesen beülnek, mert tudják, nálunk kedves kiszolgálásban részesülnek.

 

Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?

Eddig a nyitás. :)

 

Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?

Jelenleg csapon a budejovicei Samson világos söre, a Primátor barnája, EPA-ja és búzája van, de már várjuk, hogy megérkezzen a 2 további sörcsapunk és sörhűtőnk, hogy bővíthessük a kínálatot. Borokban a legjobb hazai pincészetek 20 különböző bora kapott helyet.

 

Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?

Minden vasárnap NFL klub, az itthon nem közvetített mérkőzések közvetítésével is, havonta egy sör és egy borkóstolót tartunk, különböző témákban. Minden szerdán kocsma-kvízt tartunk, általában telt házzal.

 

Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?

74 ülőhelyünk van, az emelet pedig lefoglalható rendezvényekre, születésnapokra, csapatépítőkre, vagy lazább céges "meetingekhez" maximum 50 főig. Az utcán a hely előtt kerékpáros parkoló került kialakításra, az asztalfoglalás pedig természetesen lehetséges.

 

Mi a véleménye a dohányzásellenes- és a trafiktörvényről, hogyan oldja meg?

A dohányzási tilalomra viszonylag kevésbé kell felhívni a vendégek figyelmét, mivel már szinte mindenki hozzászokott, a bejárattól 5-6 méterre pedig dohányzóhelyet alakítottunk ki hamutálakkal.

 

Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?

Itthon a Kandalló és a Szimpla. Sokat voltam különböző helyein a földnek, és amiben a legtöbb dolgot tudunk importálni, az a vendéglátás. Én az amerikai vendégorientáltságot szeretném meghonosítani nálunk, hogy a vendég otthon érezze magát, és szívesen jöjjön vissza a személyzet miatt.

 

Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?

Mivel most nyitottunk, ez a kérdés szerencsére nem aktuális, úgy érzem amit szerettünk volna, megvalósítottuk, jelenleg a konyha tervezése folyik, amit terveink szerint novemberben megnyitunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr786750805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.