.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2014. 01. 6. - apuska
Magyarom
kocsma10

Mikor a kocsma adja a másikat!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Tulajdonosok, üzletvezetők nyilatkoznak.

Helyszín: 1022 Bp. Tölgyfa utca 22.
Vincze Gábor tulajdonos válaszol.

> Korábban a Szezon nevű hely üzemelt itt, illetve közvetlen elődünk a Moto Rom Kocsma volt.

Adatlap

Elérhetőség: +36 30 400 5650
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/magyarom
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 12-04
Extrák: kerthelyiség, wifi, kivetítő (digi), kutyabarát, ital akciók, bicikli tároló

Kocsma10!

01. Milyen múltra tekint vissza a hely, honnan kapta a nevét?
- Korábban a Szezon nevű hely üzemelt itt, illetve közvetlen elődünk a Moto Rom Kocsma volt. Nevünk is innen ered, ugyanis amikor az új hely nevét keresgéltük egy barátunk megkérdezte "És akkor mi lesz most? Magyarom?" A név pedig megmaradt.

02. Kik alkotják a jelenlegi vendégkört?
- Fiatalok, középkorúak, idősek... igazából tényleg tévedtek be már minden korosztályból hozzánk és egészen vegyesen. Mindenkit szívesen láttunk, és olyan helyet akartunk csinálni, ahol mindenki jól tudja érezni magát.

03. Vannak-e törzsvendégei, mennyire ismeri őket, miért járnak vissza?
- Nem olyan régen nyitottunk még, úgyhogy csak most építgetjük az állandó vendégkört. Mindazonáltal meg kell jegyeznünk, hogy még ilyen rövid idő alatt is sikerült visszatérő vendégeket szereznünk, szerencsére.

04. Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a hely történetében?
- Nyitóbuli és a szilveszter, ami egészen másnap estig elnyúlt.

05. Milyen söröket csapolnak, milyen borokat kínálnak, kevernek-e koktélokat, lehet-e bármit enni, s mindezt milyen áron?
- Csapolt sörökből Lasko - világos és barna - (250/370), illetve Union (210/290) vannak. Folyóborunk Pastor pincészettől érkezik. Ételekből vannak snackek (ropi, chips, csoki) és virsli jelenleg, ezt majd bővítenénk. Teljes árlistánk elérhető a facebook oldalunkon.

06. Vannak-e programok, rendezvények, akciók, milyen zene szól?
- Akciók vannak folyamatosan, legutóbb Jack&Coke, jelenleg Bloody Mary, valamint Vodka narancs van meghirdetve. Zenéből mindig olyan szól, amilyen hangulatunk van, igen széles spektrumon mozogva. Valamint szívesen beteszünk bármit kívánság szerint.

07. Hány fő befogadására alkalmas a hely, a kialakításkor vettek-e figyelembe különleges szempontokat, van-e kerékpártároló, lehet-e asztalt foglalni?
- Jelenleg a belső tér kb. 40-50 fő befogadására alkalmas, ez majd tavasztól bővül a belső terasz résszel. Kifejezett kerékpártároló sincs jelenleg, de ezek biztonságos elhelyezését belső udvaron megoldható. Asztalt foglalni facebookon vagy telefonon lehet.

08. Mi a véleménye a dohányzásellenes- és a trafiktörvényről, hogyan oldja meg?
- Dohányzó rész kialakításánál ügyeltünk, hogy a dohányosok ne zavarják a szomszédokat és kényelmesen tudjanak hódolni szenvedélyüknek.

09. Melyik az a hely, akár itthon, akár külföldön, amit etalonnak tekint, miért?
- Etalon, ez nehéz kérdés, inkább úgy mondanám, hogy vannak helyek amiket kedvelünk. Ilyen például az Instant, a Kertem, Kolor, Központ, Bors, Leves... stb stb.

10. Ha lenne pénze és lehetősége, mit fejlesztene a helyen, változtatna-e a koncepción?
- Mindenképp téliesítenénk a belső udvart, hogy több helyünk legyen a vendégek számára, amíg a zord hónapok tartanak, illetve kialakítanánk a parlagon lévő konyhát. Ebből mindkettőt tervezzük is, remélhetőleg jövőre összejön.

+1. Kocsmafotók:

 

 

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr125738851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása