.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 02. 27. - apuska
Kembe Sorel-Arthur

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Kembe Sorel-Arthur
Születésnap: 1975. november 5.
Foglalkozás: szerkesztő riporter, műsorvezető

Mottó: Muhamad Ali után szabadon: "Impossible is nothing"

> Édesapja kongói, édesanyja magyar. Dolgozott modellként, táncosként, színházi színészként, 2004-ben vívóként kijutott az athéni olimpiára. Tévés karrierje az Echo tévé Artd'Echo című műsor szerkesztő-riportereként, a Nézőtér című kulturális ajánló, valamint a Világjáró magazin műsorvezetőjeként indult, ezt követte a Viasat3 reggeli főzőműsora, a 8 perc a konyhában. A Duna Televíziónál ő volt a műsorvezetője a Kikötőnek, a Divathétnek, a Duna mozinak, legutóbb a Duna2 Éjjeli őrjárat című műsorában dolgozott riporterként a közmédiát érintő létszámleépítési hullám második köréig. Jelenleg a TV2-n futó Jóban Rosszban című sorozat állandó szereplője. 2011-ben megjelent első könyve, a Gulyásleves négercsókkal, melyben saját élményeit dolgozta fel, illetve a tervek szerint 2012-ben moziba kerülő BEG vezető producere. Legutóbb az Éhségsztrájk a tisztességes közmédiáért szervezőjeként és résztvevőjeként hallhattunk nevét a hírekben.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- 1991-ben Medgyesegyházán a Malom disco-ban.

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- Régen nagyon ritkán jártam, ma már megvan a törzshelyem, ahol mindig összeverődik a társaság. Ma már gyakrabban járok, mert ott tudok találkozni a cimborákkal.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- Nem választok szórakozóhelyet, mert a törzshelyen találkozunk. Nem nagyon szeretem váltogatni a helyeket, mert nagyon sok a rossz tapasztalat. Tisztelet a kivételnek.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- A Ferenc József söröző, mert rengeteg cimborám jár oda, és ráadásul alig 200 méterre lakom onnan. A Volán klub, mert középiskolás korom óta járunk oda enni-inni, és nagyon régóta ismerem a tulajdonosokat (Szőke István, ex-labdarúgó-Fradi).

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Sööööööööööööööööööööör:). Ha tényleg minőségi a bor, akkor talán még azt is. Ha gyors hatást szeretnék elérni, akkor a sör-pálinka kombo a nyerő.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Sok helyen jártam már életemben, de mindenütt teljesen más a kocsmakultúra. Az arab országokban is van egy jó feelingje ezeknek, mivel ott általában tilos az alkohol. Így csak nagyon extra helyeken lehet nyilvánosan alkoholt fogyasztani. Európa több nagyvárosa és Budapest között egy hasonlóság azért van: a romkocsmák világa.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Ugyanúgy, mintha nem kellene ismerni engem egyáltalán. Nincs abban semmi, hogy az ember televíziónál dolgozik. Ugyanolyan munkahely, mint a többi, csak sajnos vannak, akik kicsit túlmisztifikálják. A péknél nagyobb sztár nincs, mert mindenki az ő kenyerét eszi, mégsem lett belőle sztárpék.

08. Tudod-e, hol a határ?
- Kellett hozzá a kor, hogy megtanuljam, de ma már egy hirtelen indulás hazafelé a jel arra, hogy ne folytassam tovább.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Soha nem volt még ilyen az életemben. Az alkohol csak felerősíti az emóciókat. Nem véletlenül mondják, hogy a részeg ember az őszinte igazán. Amit részegen teszel, az benned van egyébként is, így nem az alkohol a hibás abban, ha megteszed vagy kimondod. Te magad vagy abban a hibás, hogy józanon nem mered megtenni vagy kimondani.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Ásványvíz, ásványvíz és ásványvíz. Ha megoldható, akkor rengeteg alvás. Nincs semmi afrikai voodoo-trükköm rá. :)

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- "Nem tudja mi történik a nagyvilágban, és Magyarországon? Nem érti, hogy miért nem jutnak el önhöz az információk? Nem szeret másokat adópénzből gazdaggá tenni? Akkor itt az ideje, hogy csatlakozzon a Tiszta Kezek Mozgalomhoz, hogy közösen harcoljunk a közszolgálati média hírhamisításai ellen, és a közélet megtisztításáért!."

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr864168585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása