.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2012. 02. 17. - CséZsé
Benedek Bence

Adunk a kocsmáknak egy pofont!
10 állandó kérdés, 10 válasz.
Ismert arcok nyilatkoznak.

Név: Benedek Bence
Születésnap: 1985. október 20.
Foglalkozás: életmód blogger

Mottó: Legyél mindig önmagad. Kivéve, hogyha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

> A tökéletes külső iránti igény vezérelte LifeT!lt címen életmód blogjának indítását, amelyet kezdetben önmaga kontrollálására írt. Mégis, rövid idő alatt rengeteg lelkes olvasója lett, amit főként provokatív, odamondogatós, és kendőzetlenül őszinte stílusának köszönhet. Célkitűzése, hogy átvegye Schobert Norbi helyét a piacon, illetve tudatosítani szeretné a magyar nőkben, hogy zéró önbecsüléssel mások se tartják őket semmire, és ha vannak is emberi kapcsolataik, akkor idővel azok is ellaposodnak, mígnem megcsalják, elhagyják őket.

01. Mikor és hol rúgtál be először?
- Vagy a fater rúgatott be először a 96-os német–dán EB döntő után, vagy ha ezt anyám is olvassa, akkor Sopronban a gimnáziumi osztálykiránduláson… Az azért egy elég erős 3 nap volt, főleg 15 éves fejjel. Emlékszem, egy lányt be kellett vinni a kórházba, mert elmenőzött 2 doboz cigit egy napon belül, szóval a szokásos 90-es évek…

02. Milyen gyakran jártál illetve jársz kocsmába?
- 2002 környékén kezdtünk el bulikba járkálni, akkortájt alacsonyan szálltak a vodkák és a narancsok. A főiskolai évek alatt a klasszikus útvonalat követtük, azaz közértbe be, összedobtunk 2 üveg bármire, ami 40% fölött volt, és addig be nem mentünk a helyre, amíg meg nem ittunk mindent. Ezen kívül a kocsmázások a haverokkal kimerül a sörsátrakban és a meccsnézés közbeni sörözésekben. Bejönnek a romkocsmák is, de én nem bírok elviselni ennyi ELTE BTK-s kordnadrágot és kardigánt hordó kapaszkodó értelmiségit egy helyen Tandori Dezsőre emlékezve.

03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- A legtöbb jó nő előfordulása a legkisebb helyen, minimum középfokú, vagy legalább valami nevetségesen komolytalan főiskolai végzettséggel, mint például ÁVF, Heller Farkas vagy Károly Zsigmond.

04. Melyik a kedvenc kocsmád / szórakozóhelyed és miért?
- Egyszer egy lány kitépte a lelkemet és elmentem egyedül berúgni a Bcitybe. Aztán kirúgtak próbaidő letelte előtt 3 nappal, mert lefeküdtem a teremfőnöknővel, ezután is odamentem. Mind a kétszer segített a hely meg az Unicum Next, szóval az a pub számomra a mai napig egy stabil pont, ha elkezdene szaggatni az élet. Lassan le is megyek asszem…

05. Milyen alkoholos italokat fogyasztasz?
- Unicum Next, vodka bármivel, és mostanában kezdek rákapni a gyümölcspálinkákra, és persze sör mindig minden esetben, abból is ha lehet Heineken, kizárólag a reklámjaik miatt. Tagadhatnám, hogy nem azért, de hát kit akarok becsapni.

06. Milyen tapasztalataid vannak más országok kocsmáiról?
- Angliában ittam eddig életem legborzalmasabb sörét, miközben az angol másodosztály egyik meccse ment a háttérben. Angliában mindenki iszik, de meg is értem. Én is innék egész nap, ha olyan nőket kellene néznem nap mint nap, mint a brit csajok. Egyébként azt olvastam, mostanában kezd visszaesni az alkoholfogyasztás, amit én a rengeteg cseh, magyar, lengyel lányok bevándorlásának tudok be. Voltam még Amerikában is valami kocsmaszerűségben, bár nem igazán tudom, hogy ilyen téren Las Vegas milyen klasszikus amerikai hagyományokat tud felvonultatni, és itt most legyen szó bármiről, nem csak kocsmákról. Viszont itt láttam a világ legjobb nőit is, de sajnáltam rájuk kiadni 400 dollárt, kevesebbért meg inkább lemegyek itthon a 4broba vagy az Ötkertbe.

07. Hogy reagálsz, ha felismernek egy nyilvános helyen?
- Megesett már pár alkalommal. Nem nagyon tudok ezekkel mit kezdeni. Nem azt mondom, hogy nem szeretem, de inkább az van bennem, hogy jól van oké aham aham, de most már inkább haladjunk…

08. Tudod-e, hol a határ?
- Tudom, csak soha nem érdekelt.

09. Volt-e bármi, amit megbántál, és az alkoholra fogtad?
- Pár telefonbeszélgetést, pár szexet, és az 5 éves érettségi találkozót követő tizenvalahány hányásomat. Ott azt hiszem, egyébként alkoholmérgezést is kaptam. Azóta sem tudom meginni a Becherovkát.

10. Mi a trükköd másnaposság ellen?
- Két dologra tanított meg a pia: az egyik, hogy részegen csak oldalt fekve lehet elaludni, és hogy másnaposságra mindig rá kell inni.

+1. Ha fél perc reklámidőt kapnál több kereskedelmi tévében és rádióban, mit mondanál?
- Azt, hogy az országban kialakult totális erkölcsi és morális társadalmi züllés kialakulásához nagymértékben hozzájárultak ezek a kereskedelmi médiumok a több éven át tartó tevékenységükkel, amihez én csak gratulálni tudok, és a kurva anyjukat potkivánok.

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr374114010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemértekhozzá(m) 2012.02.19. 13:35:39

nnna ez a tag viszont egy igazi bohóc

kerdesek05 2012.02.19. 22:46:25

mekkora: ))

" 03. Mi a fő szempont, mikor szórakozóhelyet választasz egy barátaiddal való találkozáshoz?
- A legtöbb jó nő előfordulása a legkisebb helyen, minimum középfokú, vagy legalább valami nevetségesen komolytalan főiskolai végzettséggel, mint például ÁVF, Heller Farkas vagy Károly Zsigmond. "
süti beállítások módosítása