.. Összetett kereső

.. Közösség

.. Utolsó kommentek

  • UV pót: Megszűnt. (2023.12.11. 15:40) Nano drinkbár
  • Vlagyimir Iljics: Hol vannak a cicusok? (2022.08.19. 15:15) Macska
  • Alex Maties: Sofőrszolgálatra akkor van szükség, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már ... (2021.08.10. 01:31) Sofőrhívó app
  • kocsmablog: Megtörtént a vendéglátóhely-típusok felülvizsgálata, melyet a szektor régóta szorgalmazott. Olyan ... (2021.01.05. 17:44) A vendéglátóhelyek típusai
  • IPAfai Pap: Ez nagyon menő találat! (2020.12.25. 13:10) Pesti pinceszerek
  • élhetetlen: Függetlenül attól, hogy nem érdekel a sör, ez azért durva. Kötelezően árusítani valamit? Ez legfel... (2020.12.18. 21:04) Sörtörvény: mindig lesz kisüzemi sör csapon?
  • Utolsó 20
2011. 09. 22. - apuska
Jázmin korcsma
pixel cégér Helyszín: 2013 Pomáz, Kossuth Lajos u. 15.
Látogatás: 2011. szeptember 4. 16:00-17:40
 Bezárt, megszűnt! 

> Vasárnapi látogatásunkkal kb. annyit értünk el, mintha a mise után kaptuk volna rajta Jázmint gyakorló szűzlányos áhítatában.

Adatlap

Elérhetőség: +36 26 325 286
Web: -
Facebook oldal: www.facebook.com/JazminKorcsma
Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P, Szo, V: 7-22
Extrák: biliárd, csocsó, tévé, zenegép, különterem, kerthelyiség

Árlap

Csapolt sör (0,5l) Üveges sör (0,5l)
- Soproni, 250 Ft
- Soproni Démon, 250 Ft
- Amstel, 300 Ft
- Gösser, 350 Ft
Bor (1dl) Rövid (4cl)
Termelői bor, 60 Ft Kommersz, 200 Ft
Üveges bor (0,75l), 800 Ft Unicum, 400 Ft
- Finlandia, 400 Ft
- Kosher pálinka, 650 Ft
Üdítők (2dl) Egyéb
Szénsavas üdítők, 200 Ft Capuccino, 270 Ft
Rostos gyümölcslevek, 250 Ft Forró csoki, 250 Ft
Ásványvíz, 160 Ft Chips, 300 Ft
Bomba, 500 Ft Rágó, 200 Ft

Fotók

Vélemények

apuska:

"Kisvárosi képviselőm a Hordó presszóbeli ismerkedő beszélgetésünk után ismét pástra hívott, mondván mindkettőnk számára gyümölcsöző üzleti lehetőséget kínál. Sajnos nem a tankönyv bizniszben. Én annak ellenére rábólintottam, hogy a téma a politikát messziről kerülte, hisz jó ötletek onnan is jöhetnek, honnan nem számít rá az ember, ha már a Goldenblog dobogó után ennyire kapós lettem, miért ne használnám ki? Semmi jónak nem vagyok elrontója. És hát annyi lokálpatriotizmus pont szorult még belém, hogy a pomázi kocsmák ügyét is szem előtt tartva kiválasszak egy felettébb ígéretesnek tetsző darabot, amivel jártamban-keltemben nap mint nap szemezek (mintha reggelente egy HÉV-en utaznánk, és néha kacéran összemosolyognánk), ekképp mindig többre tartottam annál, mint amit a hétköznapok valójában kihoznak belőle. Ehhez képest a vasárnapi látogatásunkkal kb. annyit értünk el, mintha a mise után kaptuk volna rajta Jázmint gyakorló szűzlányos áhítatában, noha a falusi diszkóban olyan hírek is keringenek, amire a 'több faszt fogott, mint kilincset' klasszikus mondás erőtlen példa.

Na de kiket is fogad Jázmin, ha nem minket, művelt kocsmaterep járókat? Bár Pomáz 2000-ben városi rangot kapott, azokat a polgárait, akiket nem szippantott be a fővárosi pörgés, lehetőségek és annak kultúrája, meglehetős egyszerűséggel viseltetnek az élet dolgai iránt, néhány sör a kocsmában már megadja nekik a boldogulást. Vagy? Akikre a biliárd- és csocsóasztallal lőnek, azok a helyi fiatalok, akik helyi haverjaikkal a szomszéd kocsmában alkalmanként összejönnek, s ha már így, akkor a sörök mellett tusakodnak. Vagy? A nagyon közeli városházáról munkaidőben kávézni kiugró alkalmazottak…

A korai zárással nagyrészt kiszűrhetőek az amúgy a HÉV-állomás környékén, pl. a Bikában bandázó lumpen elemek. Bezzeg, amikor a nagy felújítás előtt még Nejlonnak hívták, s cukrászdaként üzemelt a fele, amikor a most üresen álló udvaron tekepálya üzemelt, na mindegy, a nosztalgikus múltat felváltotta a korszerű jelen, ami kicsit steril, de a csapolt sör hiányát és a Juventus rádiót leszámítva mégis felettébb rendben. Talán túl igényes is ide. A hatalmas ablakoknak köszönhetően természetes fénnyel telik meg nappal minden, a sárga falra applikált mezőgazdasági és háztartási eszközök miatt tetten érhető egy enyhe skanzen beütés, amit a pult fölött induló polcon csatasorban álló konyhai eszközök, valamint csatos- és szódásüvegek tovább erősítenek. A padok, asztalok és székek színe is megegyezik a plafon deszkázatával, a belógó egyenlámpák sem épp gagyik, és a kihelyezett oklevelek meg kupák tanulsága szerint 2002 és 2005 között a pomázi teremlabdarúgó csapatát is jótékonyan támogatták, ami a társadalmi szerepvállalásban való próbálkozásukról is elárul valamit.

Ahogy az amúgy távolban ülő és a pincérlánnyal beszélgető egyetlen vendég viselkedése is sokatmondó volt. Mikor már épp menni készültünk, hozott nekünk két sört ajándékba, hogy igyuk meg és egészségünkre, noha ruhája és a fején éktelenkedő púp alapján mi biztos nem kezdeményeztünk volna irányába semmit.

Ja, bár csak elvi megállapodás köttetett a képviselő úrral, közvetve neki köszönhető, hogy kipattant a fejemből a Kocsma10! rovat gondolata, mi jó, szóval tessék azt is olvasni!"

tibi:

"A főút mellett van, így könnyen megközelíthető. Nagyobb bulik szervezésére alkalmas, a kiszolgálás gyors és kedves, tisztaság van és kulturált környezet. a biliárd és csocsó biztosítja a játék lehetőségét."

"Pedáns hozzáállás a helyi viszonylatban alapvetően szokásos közlekedési formához: kerékpártárolót helyeztek a korcsma elé."

Értékelés

  apu tib
dizájn 5 5
kiszolgálás 4 5
közönség 4,5 5
zene 3 2
füst 5 5
mosdók 4 3
árszínvonal 4 4
  4,21 4,14

Kövesd Facebook-on és Instagramon a Kocsmablogot, és ha úgy van: Mutass egy kocsmát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr503216910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apuska · http://kocsma.blog.hu 2017.08.04. 09:37:54

Szegény Jázmin. Az István király gyógyszertár áll a helyén.
süti beállítások módosítása